ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΣτΕ

Αυτά που λέει ο εργατολόγος δεν είναι ακριβώς καθησυχαστικά. Βοηθούν όμως σε μια στοιχειώδη εκτόνωση του κλίματος που έχουν δημιουργήσει η αναστολή εργασίας των υγειονομικών και οι απειλές της “διακυβέρνησης Μητσοτάκη” προς τους εγαζόμενους αλλων κλάδων.
Εν αναμονή οριστικής τοποθέτησης από το
ΣτΕ…

2
(Visited 105 times, 1 visits today)

14 Comments

  1. stcigar September 8, 2021 at 9:12 am

    Να πω την αλήθεια το θέμα του εμβολιασμού το θεωρώ λήξαν εδώ και καιρό. Διατηρούσα μια μικρή ελπίδα ότι θα το ξανασκεφτούν μόλις αποκαλύπτονταν η ανεπάρκεια του εμβολίου, αλλά τελικά συνέβη το αντίθετο. Το τελευταίο εξάλλου που θα μπορούσα να φανταστώ θα ήταν τα ελληνικά δικαστήρια να πάνε κόντρα σε μια ολοένα και αυξανόμενη διεθνή τάση για επέκταση του φαινομένου είτε με το καλό είτε με το κακό.

    Reply
    1. Oannes September 8, 2021 at 9:35 am

      Αυτά που λέει ο άνθρωπος του Θεού αφήνουν ανοιχτά κάποια παραθυράκια. Αντιλαμβάνομαι [και κατά βάση συμμερίζομαι] τη λογική σου, αλλά υπάρχει το θέμα των αριθμών με βάση τους οποίους προκύπτουν οι “τάσεις”. Και οι οποίοι θέλω να πιστεύω ότι όχι μόνο είναι ψεύτικοι, αλλά και ότι θα αποκαλυφθεί ότι είναι.

      Reply
      1. Oannes September 8, 2021 at 1:17 pm

        ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ. ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΚΑΥΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ SCHWAB ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΕΙΦΤΗΣ.

        Reply
  2. Timothy Price September 8, 2021 at 3:30 pm

    It makes no sense. It’s not like they can simply replace skilled workers, especially healthcare workers with bureaucrats. Though they will surely try.

    Reply
    1. Oannes September 8, 2021 at 5:43 pm

      These guys don’t care about anything except pushing the vaccine scam. They ought to be decapitated, French Revolution style.

      Reply
  3. stcigar September 8, 2021 at 9:12 pm

    Αν στο θέμα των “αριθμών” πάντως περιλαμβάνεις και τα πλαστά πιστοποιητικά, δε νομίζω πως η αποκάλυψή τους θα βοηθήσει σε τίποτα το κίνημα των “αρνητών” – αποκλειστικά και μόνο του εμβολίου πλέον. Από τη μία χάνεται παταγωδώς το pride of resistance, από την άλλη παρομοίως και το υποτιθέμενο ηθικό πλεονέκτημα. Και λέω υποτιθέμενο, γιατί τελευταία τα ψέματά τους δεν έχουν απολύτως τίποτα να ζηλέψουν από τα ψέματα των καθεστωτικών και η όποια συμπάθεια προς αυτούς πηγάζει από το γεγονός ότι βρίσκονται – όπως ακριβώς οι μεταπολεμικοί κομμουνιστές – μονίμως με την πλάτη στον τοίχο.

    Reply
    1. Oannes September 8, 2021 at 10:01 pm

      Δεν αναφερόμουν στα πλαστά πιστοποιητικά αλλά στην αυξητική τάση αποδοχής / συμβιβασμού ως προς το εμβόλιο που θέλω να πιστεύω ότι είναι όχι πραγματκκή αλλά υποτιθέμενη.
      Δεν νομίζω ότι οι λαβόντες πλαστά πιστοποιητικά γιατροί κλπ. μπορούν να ενταχθούν και μάλιστα να χαρακτηρίσουν το “κίνημα” των αντιεμβολιαστών. Που δεν είναι καν κίνημα [άμποτε να γίνει] αλλά ένα είδος ταυτόχρονης αντίστασης ανθρώπων χαλαρά συνδεδεμένων, σε ένα πραγματικό κίνημα εναντίον τους.
      Πάντως τα ψέμματά τους δεν υπάρχει τρόπος να συγκριθούν με τα ψέμματα των Παγώνηδων και των Βασιλακόπουλων που λένε πχ. ότι “ο καθολικός εμβολιασμός ΚΑΙ των παιδιών είναι η μόνη λύση”.

      Reply
  4. stcigar September 8, 2021 at 10:46 pm

    Αν κρίνω από τον εαυτό μου πάντως, η τάση συμβιβασμού ως προς το θέμα του εμβολίου είναι πραγματική alright. Και για να σου πω την αμαρτία μου, δεν βλέπω σε αυτό κάτι περισσότερο από τον – αποδεκτό μετά χαράς πλέον από τους αντιεμβολιαστές – συμβιβασμό σε σχέση με τις καραντίνες και τις μάσκες, τα οποία και θεωρώ πολύ πιο επικίνδυνα σε σχέση με τα εμβόλια. Για να μην πιάσω το θέμα της προτροπής του μονίμως και πανταχόθεν κατατρομαγμένου κοσμάκη σε ολοκληρωτική ανεργία με το επιχείρημα της εισβολής του εξαποδώ διά του εμβολίου και τα σχετικά. Το θέμα θυμίζει όλο και περισσότερο την άσκοπη “εθνική αντίσταση” απέναντι στη ναζιστική λαίλαπα, με μοναδικό αποτέλεσμα τη θυσία χιλιάδων ανυποψίαστων αμάχων στο βωμό ενός ιδεολογικού-συμβολικού πείσματος, χωρίς κανένα πρακτικό αποτέλεσμα μέχρι την αντικατάσταση της ναζιστικής τυραννίας από την αμερικανική.

    Reply
    1. Oannes September 8, 2021 at 11:15 pm

      Έχω ξαναπεί ότι αν απαιτείτο να κάνω το εμβόλιο για να μη χάσω τη δουλειά μου, πιθανότατα θα το έκανα. Αυτο δεν σημαίνει ότι δεν θα φοβόμουνα, όχι τον εξαποδώ αλλά συγκεκριμένα πράγματα για τα οποία έχω ακούσει & διαβάσει επιστήμονες να λένε & να γράφουν. Τους οποίους σφαγμένα εμπιστεύομαι περισσότερο από τα ξέκωλα που περιφέρονται στα κανάλια. Τώρα, το ότι έχει εστιαστεί το θέμα στο εμβόλιο και ελάχιστοι μιλουν για μάσκες καραντίνες και τα συναφή, όντως το βλεπω κι εγω και μου φαίνεται τελείως θλιβερό. Όσο για την “εθνική αντίσταση”, ας μην το συζητήμα καλύτερα. Όπως τα περισσότερα σ’ αυτόν τον τόπο, έτσι και εδώ έχουμε να κάνουμε με το κλασικό the world upside down. Ξεκινώντας από τον διασυρμό ντε και καλά του Τσολάκογλου ως προδότη και φτάνοντας στους “αντιστασιακούς”, οι μισοί εκ των οποίων ήταν σφουγγοκωλάριοι των Ρώσων και οι αλλόμισοι των Άγγλων. Εκ των οποίων [Ρώσων, Άγγλων] οι πρώτοι ήταν σύμμαχοι των Γερμανών όταν μπουκάραν στην Ελλάδα και οι δεύτεροι, αν είχαν εξελιχθεί εξ αρχής αλλιώς τα πράγματα, θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι.

      Reply
  5. stcigar September 9, 2021 at 10:10 am

    Προφανώς και δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Γάκη και Κούβελα για παράδειγμα με Βασιλακόπουλο και Παγώνη. And yet.. τα εμβόλια παλιάς τεχνολογίας που προέτειναν αντί των mrna, τελικώς αποδείχτηκαν χειρότερα. Το επιχείρημα περί ακίνδυνης νέας μετάλλαξης πάει περίπατο με την αναμενόμενη χειμερινή (και άσχετη με τον κορωνοϊό) αύξηση των θανάτων. Και το κυριότερο: κανείς δεν αμφισβήτησε την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Ακόμα και τώρα που το πράγμα βγάζει μάτι, δεν έχουν το θάρρος να το φωνάξουν απροκάλυπτα. Κάτι τέτοια βλέπουν τα nazi scums και τρίβουν τα χέρια τους.

    Reply
    1. Oannes September 9, 2021 at 10:59 am

      Δυστυχώς συμφωνώ. Υποθέτω βέβαια ότι άτομα σαν τον Κούβελα αισθάνονται την ανάγκη να τηρούν κάποια προσχήματα. Αλλά γιατί τελικά, όταν είναι δεδομένη η χλαπάτσα που τους έρχεται; ίσως γιατί το να τα βάλεις πέραν ενός ορίου με τις φαρμακευτικές σημαίνει τερματισμό καριέρας – period.
      Απο κει και πέρα, χρεάζεται να επαναλαμβάνουμε ότι η “αύξηση των θανάτων” δεν [θα] οφείλεται στη …φονική μετάλλαξη αλλά στο ότι οι θάνατοι απ΄ο,τιδήποτε, έτσι απλά, αυξάνονται. Οπότε “εκ των πραγμάτων” αυξάνονται και οι θάνατοι από ένα ιό που “παρασιτεί” ως αιτία θανάτου εις βάρος των αληθινών αιτιών.

      Reply
      1. Oannes September 9, 2021 at 11:06 am

        …υποθέτω βέβαια ότι με τις πολλές μαλακίες, όπως έχεις πει κι εσύ, σε λίγο με την υπερμετάδοση κτλ. θα αρχίσει τελικά να υπάρχει όντως πρόβλημα και με τον ιό τον ίδιο.

        Reply
  6. stcigar September 9, 2021 at 11:31 am

    ..όπερ έδει δείξαι. Πρόκειται για τον απόλυτο φαύλο κύκλο: τα μέτρα εναντίον του κορωνοϊού αυξάνουν τη γενική θνησιμότητα, η οποία στη συνέχεια φορτώνεται στον κορωνοϊό, πράγμα που οδηγεί σε περαιτέρω εντατικοποίηση των μέτρων και αύξηση της γενικής θνησιμότητας κοκ. Το ξέρεις καλά ότι ποτέ δεν φοβήθηκα τον κορωνοϊό. Αλλά μετά το κωλοεμβόλιο – που καταστέλλει τη φυσική ανοσία κι ας λένε ό, τι θέλουν οι απατεώνες – για πρώτη φορά έχω αρχίσει να το σκέφτομαι.

    Reply
    1. Oannes September 9, 2021 at 11:41 am

      Αυτό που λέω κατά καιρούς, ότι οι τύποι χρειάζονται καρατόμηση σε κεντρική πλατεία, με πλήθη να ζητοκραυγάζουν τη στιγμή που πέφτει η λεπίδα, δεν το λέω για πλάκα. French Revolution style.

      Reply

Leave a Reply