ΜΕ RAPID TEST ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ…

Γεωργιάδης : απ’ την αρχή της πανδημίας είχαμε ξεχωρίσει κάποιες δραστηριότητες που είναι πολύ σημαντικές και δεν μπορούν να κλείσουν. Από το πρώτο λοκντάουν, τί είχε μείνει ανοικτό; Τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία. Τα ίδια έχουμε και σήμερα διαθέσιμα στους ανεμβολίαστους χωρίς ράπιντ. Δεν έχουμε το ηθικό δικαίωμα να πούμε σε αυτούς τους ανθρώπους να πεθάνουν απ’ την πείνα.
Παπαδάκης : κάποιοι [σ.σ.: !!!] κατηγορούν εσάς και τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι …χαιδεύετε τους ανεμβολίαστους. Γιατί;
Γεωργιάδης [πλέον, εκνευρισμένος] : με συγχωρείτε αλλά, αν είναι να μου λέτε κάθε φορά το ίδιο πράγμα, να βγάλετε μια καρτέλα από κάτω που να λέει : ο Γιώργος Παπαδάκης προτείνει να μην έχουν πρόσβαση οι άνθρωποι χωρίς ράπιντ τεστ σε σουπερ μάρκετ…
Παπαδάκης : όχι – όχι, προς Θεού!…με τίποτα!
Γεωργιάδης : ε όπως λέτε λοιπόν εσείς με τίποτα, και σας συγχαίρω, το ίδιο λέω κι εγώ. Γιατί εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ότι ένας άνθρωπος …ένας, που δεν θέλει να κάνει ούτε ράπιντ τεστ, δεν θα μπορεί να πάρει ούτε το απορρυπαντικό του, ούτε το φαγητό του, δεν θα μπορεί να πάρει αυτό που του είναι απαραίτητο για να ζήσει. Δεν το δέχομαι. Ρε παιδιά δεν μπορεί να έχουμε γίνει τόσο απάνθρωποι τελικά!
[Απόσπασμα συζήτησης δημοσιευμένης στο post
ΑΔΩΝΙΣ ΕΝ ΔΙΚΑΙΩ]

Μετά από όλα αυτά, μια εβδομάδα μετά, η κυβέρνηση προκρίνει λύση
ΚΟΠΡΟΒΕΛΟΥ:

2
(Visited 86 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Εmmanouel November 24, 2021 at 2:48 pm

    Για να χαλαρωσομε λιγο δυο αστειακια

    Διαλογος μεταξυ φιλων
    – Γεια σου ψεκασμενε
    -Ελα ρε ληγμενε !

    Και παρομοιας λιγικης πινακακι που κυκλοφορει “ΟΚ , θελω να καταλαβω , κανατε ηδη τις δυο δοσεις και πατε για την τριτη κι ακομα περιμενετε εμας να κανουμε τις δοσεις που δεν επιασαν σε εσας για να σωθειτε”

    Reply

Leave a Reply