ΚΡΑΤΟΣ – ΝΟΝΟΣ ΜΕ BIG BOSS ΤΗΝ PFIZER

Στα middle – late ‘80s, επί διακυβέρνησης Ρέιγκαν, συντελέσθηκε στις ΗΠΑ ένα νομοθετικό σκάνδαλο : μετά από αθρόες μηνύσεις εναντίον των φαρμακευτικών για παρενέργειες απ΄ τα εμβόλια, η ευθύνη της αποζημίωσης αναλήφθηκε από το ίδιο το κράτος, με τις φαρμακευτικές να τίθενται, “πρωτοπορώντας”, στο ακαταδίωκτο. Η αμερικανική κυβέρνηση έχει πληρώσει έκτοτε αρκετά δις δολάρια σε αποζημιώσεις.
Αυτό βεβαίως της δίνει μια υποψία ηθικού ερείσματος, όταν προσπαθεί, όπως και σήμερα, να εμβολιάσει
ό,τι κινείται.
Εδώ, στο Ellada, έχεις το φαινόμενο ενός κράτους το οποίο αρνείται να ενημερώσει τον «εμβολιασθησόμενο» περί παρενεργειών, αρνείται τα περί πειραματικών προϊόντων, λασπώνοντας τα πρόσωπα
επιστημόνων που μιλούν γι’ αυτά [Πολάκης, Κούβελας, και πλήθος άλλων] σπρώχνει κάτω απ’ το χαλί, χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ σαν γραφείο τύπου του, άπειρες περιπτώσεις παρενεργειών / θανάτων. Οι παραπάνω περιπτώσεις εμφανίζονται καθημερινά, για να επιπλεύσουν λίγο στο διαδίκτυο, πριν εξαφανιστούν και από εκεί *.
Έχεις μια κυβέρνηση που αρνείται να εφαρμόσει την αρχή της αναλογικότητας : γιατί άραγε δεν θα ’φταναν για τους ανεμβολίαστους τα μέτρα που ίσχυαν
…προ εμβολίων;
Γιατί δεν θα αρκούσε για τους κλειστούς χώρους οι ανεμβολίαστοι να φορούν μάσκα και να τηρούν αποστάσεις;
Μήπως
δεν ήταν τελικά επαρκή τα μέτρα που επιβάλλονταν επί ένα χρόνο ως «το εμβόλιο πριν το εμβόλιο»;
Ή μήπως η αρχή της αναλογικότητας επιβάλλει απαγόρευση εισόδου στον ανεμβολίαστο, τώρα που …και ο
εμβολιασμένος επιστρέφει θριαμβευτικά στο φάσκιωμα και το social distancing ; [μιλάμε για ελευθερία, όχι παίξε γέλασε]
Έχεις εν τέλει μια κυβέρνηση που αποφασίζει και διατάσσει, χωρίς να παίρνει
καμιά ευθύνη, μπαίνοντας με τους «ειδικούς» κάτω απ’ την ομπρέλα του ακαταδίωκτου. Η οποία [«βάσει του Συντάγματος»…] απαιτεί από τον πολίτη να αναλάβει το ρίσκο να …θυσιαστεί για το κοινό καλό, όπως σε επιστράτευση εν καιρώ πολέμου. Και η οποία απειλεί ότι θα επιβάλλει / επιτρέψει απολύσεις «αρνητών», χωρίς αποζημίωση.
Κυβέρνηση – Χούντα, που καταπατά τους νόμους, στοχοποιεί τους μη συμμορφούμενους με τις
παράνομες εντολές της, ερεθίζει τα …νομοταγή αντανακλαστικά της «σιωπηλής πλειοψηφίας» και δημιουργεί συνθήκες εμφυλίου πολέμου.

* η περίπτωση Μικρούτσικου απεσύρθη όπως – όπως, …όπως είχε αποσυρθεί και η του έτερου celebrity, Λαζόπουλου. Ως προς τον τελευταίο, η συντριπτική πλειονότης των γνωστών που είχα ρωτήσει, αγνοούσε τo περί εγκεφαλικού μετά το εμβόλιο : «έλα ρε …σοβαρά; …δεν το πιστεύω… δεν θα ‘λεγε τέτοιο πράγμα η τηλεόραση;».
Εν ολίγοις, οι άνθρωποι που έβριζαν μαζί σου, δυο χρόνια πριν, τους τηλεορασάνθρωπους σαν απατεώνες, είναι σήμερα έτοιμοι να πιστέψουν
…αυτούς αντί για σένα.




5
(Visited 44 times, 1 visits today)

Leave a Reply