ΚΟΥΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ;

Το γιατί ΕΜΥ και Εθνικό αστεροσκοπείο, επιστημονικοί φορείς με αποστολή την παρατήρηση / αξιολόγηση φαινομένων & διατύπωση προτάσεων για την πρόληψή τους, πρέπει να τεθούν υπό την αιγίδα της Πολιτικής Προστασίας δεν γίνεται εύκολα κατανοητό. Εκτός αν ενδώσουμε στις “φαντασιώσεις συνωμοσιολόγων” όπως ο κύριος κάτω [βλ. screen shot από X].


Βεβαίως, και για να μην ξεχνιόμαστε, κάτι απ’ την επιστημονική ακεραιότητα στ’ όνομα της οποίας μιλάει ο κύριος
Πλειώνης [βλ. screen shot από FB] φαίνεται απ’ την προσέγγισή του στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής. Η οποία [προσέγγιση] δείχνει πειθήνια εναρμονισμένη μ’ εκείνην του πρωθυπουργού της χώρας. Το οποίο σημαίνει ότι ο κύριος Πλειώνης, “μη μου άπτου” στα διοικητικά, δεν έχει πρόβλημα συμπλεύσεως στα κεφαλαιώδη. Άσχετα αν η άγνοια και οι τερατολογίες που διαχέονται εδώ, αποτελούν τη νούμερο ένα απειλή για τον “πολιτισμένο κόσμο”.


5
(Visited 117 times, 1 visits today)

9 Comments

  1. stcigar September 18, 2023 at 10:31 am

    Μάλλον είχες τα δίκια σου που έλεγες ότι ο Κούλης έχει πέσει τελευταία σε μια σχετική δυσμένεια..

    Reply
    1. Oannes September 18, 2023 at 10:45 am

      Το έχω θεωρήσει περίπου δεδομένο εκ δημοσιευμάτων σε ξένα μέσα : χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει ότι, όταν ο “ξένος ηγέτης” αρχίζει να μη τους κάνει 100% τα χατίρια, περίεργα πράγματα αρχίζουν να γράφονται γι’ αυτόν και γενικά τη χώρα του. Και ο δικός μας έχει ένα καλό λόγο να γίνει κάπως “δύσκολος” [σιγά τα ωά δηλ. αλλά τέλος πάντων] που είναι η …νωπή “λαϊκή εντολή”.

      Reply
      1. stcigar September 18, 2023 at 10:58 am

        Έτσι εξηγείται και το άλλως ακατανόητο δίκην από μηχανής θεού σουξέ του Κασελλάκη. Ποτέ δεν παύει να με σοκάρει ο τρόπος με τον οποίο “αυτοί” επιβάλουν τη θέλησή τους εν μια νυκτί. Ως εκ τούτου δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι θα μπορούσε ο λεγάμενος να “νικήσει το Μητσοτάκη” when the time is right. Εχθρός του κακού είναι το χειρότερο!

        Reply
        1. Oannes September 18, 2023 at 12:21 pm

          Εδώ μιλάμε για οργανισμούς [CIA, NSA και τα συναφή] που ανατρέπουν κυβερνήσεις με τηλεκατευθυνόμενες “λαϊκές εξεγέρσεις” από αμνημονεύτων. Μοσαντέκ Περσία, προ εβδομηκονταετίας or something.
          Μόλις το τσέκαρα και …φέτος είναι όντως η 70η επέτειος!
          Μιλάμε για δυνατότητες που για τον ανενημέρωτο είναι τελείως science fiction – το κενό ενημέρωσης άλλωστε ενεργοποιεί τα κοάσματα περί ψεκασμένων.
          Εδώ τις προάλλες άκουγα έναν ακόμα whistle blower [ύποπτα της μόδας τελευταία] να αποκαλύπτει μυστικά προγράμματα περιλαμβάνοντα τεχνολογίες επηρεασμού του ανθρώπινου εγκεφάλου εξ αποστάσεως [συμπεριλαμβανομένων φωνών που το “υποκείμενο” ακούει να τον νουθετούν και τον κατευθύνουν, κοκ] και οι σχολιαστές βρίσκονταν σε κατάσταση “σοκ και δέους”. Εγώ πάλι χασμουριόμουνα – αυτά είναι γνωστά εδώ και δεκαετίες, με βιβλιογραφία et al.

          Reply
        2. Oannes September 18, 2023 at 12:26 pm

          Βάζω στοίχημα ότι ο …Κασσελάκης, όλο και κάποια “φωνή” θα ακούει να του ψυθιρίζει για το θαυμάσιο πεπρωμένο του.😉

          Reply
          1. stcigar September 18, 2023 at 12:50 pm

            Δεν το συζητάμε. Ο τύπος φαίνεται να μην έχει καμία συναίσθηση. Μάλλον τον υπερεκτίμησα προχτές που τον χαρακτήρισα μυθομανή. Πιθανότερο μου φαίνεται να του φύτεψαν αναμνήσεις!

            Reply
            1. stcigar September 18, 2023 at 1:36 pm

              Μάλλον έτσι εξηγείται και η αρχική μου εντύπωση ότι ο τύπος είναι κατά φαντασίαν ομοφυλόφιλος. Άσε δε το περίφημο βιογραφικό του, τη μυθοπλαστική γλαφυρότητα του οποίου δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι τώρα κανένας.

              Reply
              1. Oannes September 18, 2023 at 7:47 pm

                By the way, on second thought ως προς τον κατά φαντασία ομοφυλόφιλο, με δεδομένη την οργιώδη προπαγάνδα, και την εκτίναξη του ποσοστού τους στο γενικό πληθυσμό, δυο τινά συμβαίνουν : ή ένας τεράστιος αριθμός ομοφυλόφιλων είναι κατά φαντασία, ή έχουμε τελειώσει ως είδος. Άσε που και το πρώτο να συμβαίνει, τίποτα δεν μας εξασφαλίζει ως προς το δεύτερο.

                Reply
                1. stcigar September 18, 2023 at 8:41 pm

                  Μην ξεχνάμε ότι και στην Αθήνα μετά τον Πελοποννησιακό η μόδα της ομοφυλοφιλίας είχε πάρει αδιανόητες διαστάσεις. Μέχρι που η Αθήνα χάθηκε για πάντα στο χρονοντούλαπο στης ιστορίας, μόδα έγινε τώρα ο χριστιανισμός, έπεσε πείνα και λοιμός.. και άρχισαν πια να σφίγγουν οι κώλοι.

                  Reply

Leave a Reply