ΚΟΙΝΟΤΟΠΙΕΣ [;] ΠΕΡΙ COVID…

Επειδή οι ιερεμιάδες στα κανάλια περί “φονικών” μεταλλάξεων [που κάθε άλλο παρά φονικές είναι, αντίθετα διά στόματος Χειλά, είναι ηπιότερες] και περί της “πιο μαύρης στιγμής απ’ την αρχή της πανδημίας” παίρνουν τ’ απάνω τους, ας επαναλάβουμε κάτι που θα έπρεπε να αποτελεί κοινό τόπο:
Οι κυβερνητικοί απαξιούν, ένα χρόνο τώρα, να ενισχύσουν τις δομές [προσλήψεις, ΜΕΘ, νέα νοσοκομεία, επιτάξεις ιδιωτικών] όπως θα έπρεπε να κάνουν αν έβαζαν όντως “την υγεία πάνω από την οικονομία”
*. Το αποτέλεσμα είναι οι δομές να βρίσκονται σταθερά στο κόκκινο [ή να καθίσταται πειστικότερο το περί “κόκκινου” αφήγημα]. Αποτέλεσμα αυτού είναι η διαιώνιση συγκεκριμένων μέτρων, της μάσκας, της τηλε-εργασίας ** και του social distancing. Τα οποία μέτρα, όπως ομολογούν …οι ίδιοι, θα μείνουν μαζί μας και με το πέρας της “πανδημίας”.
Με άλλα λόγια, η διαιώνιση της ιστορίας, ο εξ αυτής τρόμος δηλαδή, πέρα από
διαφημιστική καμπάνια για τα εμβόλια [η πιο ανήθικη όλων των εποχών] αποτελεί Σχολή Εκπαίδευσης του κόσμου στη μάσκα, την τηλε-εργασία και το social distancing.
Αναρωτιέται κανείς
τι δεν καταλαβαίνουμε…

* Εκτός αν τα περί ελλείψεων και συστήματος που δεν αντέχει, εξυπηρετούν “άλλα συμφέροντα” και, εν πάση περιπτώσει, σε ότι μας αφορά, είναι παραμύθια…

** Μυστηριωδώς, ή όχι τόσο, την προπαγάνδιση αυτής συγκεκριμένα διαχειρίζονται, όχι οι λοιμωξιολόγοι, αλλά οι μοντελολόγοι με τα βοθρολύματα.

2
(Visited 59 times, 1 visits today)

Leave a Reply