ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ : ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, MY ASS!

[screen shot Left.gr] Ούτε να το ξέραμε [βλ. ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΟΠΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑ]…Έσκασε κιόλας η “έκθεση της διακυβερνητικής επιτροπής” του πρωταθλητή φερεγγυότητας ΟΗΕ. Η οποία πρόλαβε να ενσωματώσει στα στοιχεία της …πυρκαγιές που καίνε ακόμα, όπως της Ελλάδας και της Ιταλίας.
Η μητέρα όλων των μαχών θα δοθεί με αυτούς τους
αισχρούς κομπογιαννίτες και τους μπούληδες που ετοιμάζονται να αμολύσουν στον κόσμο.
Step-by-step αναφορά στην έκθεση πιθανότατα
μεθαύριο. Να περάσει πρώτα ο καύσωνας…

4
(Visited 46 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar August 9, 2021 at 8:26 pm

    Σίγουρα πρόκειται για κείμενο του 2021? Γιατί αυτό το “Η κατάσταση είναι χειρότερη απ’ ότι πιστεύαμε και επιδεινώνεται ταχύτερα απ’ ότι φοβόμασταν” την ακούω εδώ και σαράντα χρόνια τουλάχιστον. Σύμφωνα μάλιστα με τις τότε προβλέψεις ο πλανήτης θα έπρεπε σήμερα να είναι ακατοίκητος..

    Reply
    1. Oannes August 9, 2021 at 8:52 pm

      Ακριβώς. Αυτό που δεν ξέρουν προφανώς αυτά τα κοπρόσκυλα, είναι κάποιοι από μας έχουμε ξοδέψει χρόνο και χρήμα σε βιβλία γι’ αυτή την υπόθεση.
      Αυτό που φοβάμαι είναι ότι, against all odds, θα επικρατήσει και εδώ η ίδια παράκρουση που επικρατεί με τον κορωνοϊό, άτομα να καταπίνουν αμάσητα τις παπαριές των τσαρλατάνων, με μόνο επιχείρημα τους “ακαδημαϊκούς τους τίτλους”. ‘Εβλεπα προ ολίγου τον εκπληκτικό καθηγητή ΣΥΝΟΛΑΚΗ και μου είχαν πέσει τα σαγόνια.

      Reply

Leave a Reply