ΚΑΝΑΔΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΝΕΚΡΟΣ, ΑΠΟ “ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΙΤΙΑ”

O άνθρωπος που μιλάει στην κάμερα είναι ο Mark Steyn, Καναδός δημοσιογράφος / συγγραφέας για τη φερεγγυότητα του οποίου μπορώ να εγγυηθώ, όσο μπορεί κανείς να εγγυηθεί για κάποιον που δεν γνωρίζει προσωπικά.
Ο άνθρωπος στο κρεβάτι του νοσοκομείου είναι ο πρόσφατα αποβιώσας Καναδός κωμικός
Nick Nemeroff, ετών 32. Ένας από τους αναρίθμητους πλέον, ανώνυμους και επώνυμους νεκρούς λίγο μετά το εμβολιασμό τους, με τον θάνατο να αποδίδεται σε άγνωστα [Nemeroff] ή φυσικά αίτια, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Παρεμπιπτόντως”, συνήθως νεαρής.

Στο μεταξύ, στο Πεκίνο, από μεθαύριο 11/7, οι άνθρωποι πρέπει να παρουσιάζουν αποδεικτικό εμβολιασμού για την είσοδο σε δημόσιους χώρους [κινηματογράφους, βιβλιοθήκες, μουσεία, γήπεδα, γυμναστήρια]. Αυτό, προς αντιμετώπιση μιας “ιδιαίτερα μεταδοτικής υποπαραλλαγής της Όμικρον”.

2
(Visited 149 times, 1 visits today)

10 Comments

  1. stcigar July 9, 2022 at 10:20 pm

    Είπα να κόψω τα σχόλια πολιτικού χαρακτήρα – βασικά ψάχνω κάτι σε σπηλιά να εξαφανιστώ – επειδή όμως το συγκεκριμένο ζήτημα θα περάσει στο ντούκου, όπως εξάλλου και οτιδήποτε χαλάει τη μακάρια εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας, να τονίσω απλώς ότι με την ανακάλυψη αυτή – στο βαθμό φυσικά που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, γιατί όλοι ψεύδονται τη σήμερον ασυστόλως – αναβαθμίζεται η γεωπολιτική θέση της Τουρκίας κατά 500% ..τουλάχιστον.

    Reply
    1. Oannes July 9, 2022 at 10:26 pm

      Έχει υποπέσει κι εμένα στην αντίληψή μου και δεν έχει συντελέσει στην ανύψωση του ηθικού μου. Ο ψωλ@μούρης έχει αστέρι τελικά.

      Reply
    2. Oannes July 9, 2022 at 10:49 pm

      Η πλάκα είναι ότι κι εγώ την ίδια διάθεση έχω ως προς τα πολιτικά – ρίχνεις μια ματιά στην επικαιρότητα και σε πνίγει η ματαιότητα της ύπαρξής σου. Απ’την άλλη δεν μπορείς να μην ασχοληθείς και καθόλου με θέματα όπως αυτό και κάτι άλλα που έχω εντοπίσει [ες αύριον].

      Reply
      1. stcigar July 9, 2022 at 11:21 pm

        Δεν είναι μόνο η αδυναμία να επηρεάσει κανείς τα πράγματα, είναι κυρίως ότι αυτά που συμβαίνουν τελευταία δεν είναι, πως να το πω, φυσιολογικά πράγματα. Κάτι περίεργο συνέβη στα τέλη του 2019, κάτι αντίστοιχο με τις “κοσμοϊστορικές αλλαγές” του 1989, σε πολύ μεγαλύτερη όμως κλίμακα και αυτή φορά χωρίς αισιόδοξα ψιμύθια..

        Reply
  2. stcigar July 10, 2022 at 12:43 am

    Εντωμεταξύ προς επίρρωση των ανωτέρω λεγομένων περί αφύσικων καταστάσεων μόλις διαπίστωσα ότι σε αμερικάνικο σάιτ όπου καταθέτω κατά καιρούς διάφορα βαριεστημένα κηρύγματα – βασικά μου αρέσει να παριστάνω τον Αμερικανό – η (ψιλοσυντηρητική) διαχείριση διέγραψε σήμερα μόνο μια περαστική αναφορά μου στην προφανή αναποτελεσματικότητα των εμβολίων και άφησε άθικτα όλα τα υβριστικά μου σχόλια – γιατί μη φανταστείς ότι απαντάω σε προσωπικές προσβολές με λογικά επιχειρήματα – σε διάφορους κακοήθεις ηλίθιους. Μιλάμε ακόμα γελάω.

    Reply
    1. Oannes July 10, 2022 at 9:59 am

      Κι εγώ το κάνω [να παριστάνω τον Αμερικανό] αλλά αποκλειστικά “στο Twitter”! Κατά καιρούς “εκτονώνομαι” μέσω ομηρικών μαχών με διάφορες “δημοκρατικές” οντότητες.
      Για το συνολικά “αφύσικο” της καταστάσεως ούτε συζήτηση. Η νέα κανονικότητα είναι η του ψυχιατρείου, επεκτεινόμενη σε όλα τα μήκη και πλάτη.
      “Κάτι” όντως συμβαίνει, ενώπιον του οποίου άνθρωποι που μέχρι χτες διατηρούσαν κάποιο επίπεδο, εγκαταλείπουν κάθε έννοια λογικής και ακεραιότητας, όπως τα ποντίκια το πλοίο που βουλιάζει. Ίσως να “ξέρουν” κάτι που δεν ξέρουμε. Ίσως απλώς αυτές να είναι οι αντοχές τους. Σε πείσμα όλων αυτών …απλώς δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πράγμα, το world upside down μπορεί να επιβιώσει για πολύ. Ίσως να είμαι απλώς ηλίθιος.

      Reply
      1. stcigar July 10, 2022 at 10:33 am

        Εννοείται ότι συμφωνώ σε όλα εκτός από τα περί της πιθανότητας να είσαι ο ηλίθιος της υπόθεσης. Έλα όμως που η καταραμένη “διαδικασία” συνεχίζει ακάθεκτη. Εκεί που λέγαμε ότι με τον κορωνοϊό η μαλακία είχε αγγίξει τα όριά της, νάσου ξαφνικά που με τον πόλεμο στην Ουκρανία ξανά προς τη δόξα τραβά. Όποιος κι αν σχεδίασε και μηχανορράφησε την όλη φάση, του βγάζω απλώς το καπέλο. Μια (σχετικά πρόσφατη) εποχή που ήταν στη μόδα η φράση “όλα είναι στο μυαλό μας” – με την έννοια ότι μπορεί κανείς ανά πάσα στιγμή ναλλάξει κατά βούληση τον εαυτό του και τον κόσμο – η απάντησή μου ήταν “Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα!!”

        Reply
        1. stcigar July 10, 2022 at 10:40 am

          Εν ολίγοις όλα καταλήγουν στο εξής ερώτημα: η φάση που περνάμε είναι μια – βαριά έστω – περαστική ασθένεια ή μήπως εδώ μιλάμε πλέον για terminal illness??

          Reply
          1. Oannes July 10, 2022 at 11:47 am

            Φοβάμαι ότι είμαι σίγουρος για την απάντηση : ο “απόλυτος έλεγχος”, πέρα από εύλογη επιδίωξη όταν μιλάμε για “ανθρώπους” τύπου Schwab κλπ. αποτελεί διακηρυγμένο στόχο (Παγκόσμια Διακυβέρνηση) εδώ και ένα αιώνα τουλάχιστον. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η τεχνολογία τους δίνει, ή έτσι φαίνεται, τη δυνατότητα να το πετύχουν. Δεν είναι τυχαίο ότι η επιδημία των πανδημικών false alarms ξεκινάει μαζί με την κυριαρχία των κινητών και των “κοινωνικών δικτύων”. Οι τύποι μπορούν πλέον να στοιβάζουν κόσμο αντιμετωπίζοντας τον σαν την άμορφη μάζα στην οποία συστηματικά τον μετατρέπουν … εδώ και ένα αιώνα τουλάχιστον.

            Reply

Leave a Reply