ΚΑΙ “ΝΕΟΣ ΙΟΣ”, ΚΑΙ “ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ”

Ο τηλεοπτικός μονόλογος εν είδει διαλόγου της κυρίας Γιαμαρέλλου, παθολόγου – λοιμοξιωλόγου είναι από τους πιο αντιπροσωπευτικούς που έχω ακούσει της κατάστασης βασανισμού που βιώνουμε απ’ το ιερατείο των “ειδικών”.
Αποφεύγοντας τη διαδικασία αναπαραγωγής αυτούσιων φράσεων [πιο επώδυνη και απ’ όσο κουραστική], εστιάζω σε όσα προκύπτουν απ’ τα λεγόμενά της.
Το χαρτί άλλωστε είναι αυτή η φωνή
νευρωτικής, στα πρόθυρα άνοιας νηπιαγωγού που απευθύνεται στους “μαθητές της” επισημαίνοντας με φετιχιστική, ηδονική σχεδόν σχολαστικότητα όλα όσα πρέπει να κάνουν, σαν καλά παιδάκια. Εντύπωση κάνει η απουσία από αυτή τη φωνή
ανησυχίας ή “στενοχώριας” . Είναι φανερό ότι όσα συμβαίνουν, περνούν και δεν αγγίζουν την κυρία Γιαμαρέλου, αν δεν την ευχαριστούν κιόλας.
Βασική διαπίστωση είναι η ακόλουθη : το μόνο που έχεις λαμβάνειν κάνοντας το εμβόλιο είναι η [παραπλανητική] διαβεβαίωση περί
ελαφράς νόσησης : το παραπλανητικό έγκειται στο ότι η συντριπτική πλειονότης αναμένεται να περάσει τον ιό ελαφρά, ενώ οι ευπαθέστεροι-σε-πείσμα-του-εμβολιασμού-τους, είναι οι ούτως ή άλλως ευπαθέστεροι in the first place. Κατά τ’ άλλα, ανεμβολίαστοι και εμβολιασμένοι υποχρεούνται να λαμβάνουν τα ίδια μέτρα : μάσκες, social distancing, κανόνες υγιεινής, τελικά όμως και …τεστ [ρε μήπως διαβάζουν το blog “κάποιοι”; – βλ. post ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ]
Το να γλιτώσεις τελικά από τον ιό [αν δεχτούμε ότι η “συνάντηση” μαζί του είναι άξια ιδιαίτερης ανησυχίας] δεν εξαρτάται από το αν είσαι εμβολιασμένος ή ανεμβολίαστος, αλλά αποκλειστικά από το πόσο καλά
προφυλάσσεσαι [δεν εννοώ μάσκες και λοιπές γελοιότητες, αλλά φροντίδα για τη θωράκιση του οργανισμού]. Με ποιο επομένως τρόπο θα αποφευχθεί η διαιώνιση της μετάδοσής του και η επίτευξη του τείχους ανοσίας;
Η κυρία Γιαμαρέλλου θα ισχυριστεί ότι η μετάλλαξη Δέλτα είναι “ουσιαστικά”
νέος ιός. Έτσι “εξηγεί” το παράδοξο μιας μετάλλαξης με “δυο φορές βαρύτερη νόσηση” * απ’ τον ορίτζιναλ ιό. Έτσι βεβαίως δημιουργείται το άλλο παράδοξο, ενός “νέου ιού” δεν είναι …τόσο νέος, ώστε 1. να μην αποκαλείται μετάλλαξη και 2. να μην αντιμετωπίζεται από τα ήδη υπάρχοντα εμβόλια.
Η κυρία Γιαμαρέλλου επικαλείται το CDC και τον FDA επιλεκτικά, κάθε φορά που την συμφέρει. Να μην την έχει ενημερώσει κάποιος για την
ακύρωση του PCR test από το CDC ως αφερέγγυου, με εντολή απόσυρσης μέχρι τον Δεκέμβριο; Προφανώς όχι, γιατί στις τρεις κουβέντες της, η μία είναι “πρέπει να κάνουμε όλοι τεστ συνέχεια”.
“Η επιτροπή
ποτέ δεν είπε στον κόσμο να μη φοράει μάσκες. Είπε ότι αν αυτή τη στιγμή κάνεις μια βόλτα σε ένα ερημικό χώρο, δεν έχεις λόγο να φοράς μάσκα [ενώ πριν, ας πούμε είχες. Έπρεπε να γίνει ειδική ανακοίνωση γι’ αυτό…]. Αλλά ποτέ σου δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις παρακάτω, τι μπορεί να έχει, τι θα σου μεταδώσει…”
Εξ ου το τελευταίο δώρο της κυρίας Γιαμαρέλλου στον πολίτη που περιμένει απ’ αυτήν ενημέρωση και ελπίδα : “μάσκες παντού, και σε εξωτερικούς χώρους. …Όχι από Σεπτέμβριο. Από πολύ νωρίτερα”.

* Τεράστιο ψέμα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του κυρίου Κούβελα περί μετάλλαξης δέκα φορές πιο ήπιας, όπως και το περί “10 φορές πιο μεταδοτικής” που ισχυρίζεται η κυρία Γιαμαρέλλου [50-60% μεταδοτικότερη]. Η μυθομανία της επιστήμονος θα φτάσει στο σημείο να επικαλεστεί “στοιχεία από το Ισραήλ” που δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι περνάνε “πάρα πολύ ελαφρά” τον ιό. [επαναλαμβάνω : η πλειονότης των νοσούντων, βαρέως νοσούντων, νοσηλευόμενων και καταληγόντων στο Ισραήλ είναι εμβολιασμένοι].

3
(Visited 87 times, 1 visits today)

3 Comments

    1. Oannes August 17, 2021 at 7:11 pm

      Τα προσέχει τα λόγια του ο λεχριτομπουμπούκος, όταν πρόκειται για προσωπικότητες του κύρους ενός …Τσιτσιπά.

      Reply
  1. Εmmanouel August 17, 2021 at 7:06 pm

    Φυσικα τον Τσιστιπα δεν τολμησε να τον αποκαλεσει “ψεκασμενο” η’ κοινωνικα ασυνειδητο.. Εγραψε απλα ενα ‘κριμα” .. Ποσο γελοιοι ειναι καποιοι ανθρωποι ..

    Reply

Leave a Reply