“ΘΕΜΑ” ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Πέρα απ’ τη “λαϊκή εκτόνωση” και την απόσπαση της προσοχής απ’ τη συζήτηση περί pandemic treaty, το νέο για την απαγόρευση / παραδοχή των side effects του εμβολίου της AstraZeneca λειτούργησε ως αφορμή για την επάνοδο διαφόρων Παγωνιών, Τζανάκηδων και Βασιλακόπουλων. Οι οποίοι με το καθιερωμένο ύφος ανέφεραν ξανά τα περί ασφάλειας των εμβολίων, επισημαίνοντας ως προς το AZ ότι οι υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας είχαν περιορίσει έγκαιρα τη χρήση του στις μεγάλες ηλικίες (!)
Εν πάση περιπτώσει, εύχεται κανείς να μη χαθούν και οι αποκαλύψεις του
must-see βίντεο (κάτω) σε ένα ωκεανό παρόμοιων που κάνουν τον κύκλο τους αποκλειστικά στους “ψεκασμένους”.
Επισημαίνεται ότι τα ίδια με την Ιαπωνία ισχύουν γα όλο τον (εμβολιασμένο) Δυτικό κόσμο, άσχετα αν αποσιωπούνται. Αυτές που δεν αρνούνται την επιδημία καρκίνων, είναι οι ίδιες οι φαρμακευτικές
:
ετοιμάζουν άλλωστε, ειδικά γι’ αυτούς …mRNA εμβόλια.
Εγώ ο ίδιος – όχι ακριβώς κοινωνικός και με “χιλιάδες φίλους” – γνωρίζω 3 άτομα που έχουν προκύψει καρκινοπαθή μετά τον πολλαπλό εμβολιασμό τους.

6
(Visited 54 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. EMMANOUEL May 11, 2024 at 11:59 am

    Γιατι απαγορευσανε μονο το εμβολιο της Αstrazeneca ? Ιδια τεχνολογια δεν ειναι και τ αλλα ? Μηπως προκειται για εμπορικο πολεμο μεταξυ εταιρειων ?
    Οσο για το τι συμβαινει στην Ιαπωνια βγηκαν οι factcheckers ηδη και γραφουν . Απ το “εγκριτο” Reuters μαλιστα ( με μια προχειρη ματια ειδα κι αλλου παρομοια ) .. Δεν νομιζω οτι θα παρουμε ποτε ξεκαθαρη απαντηση ..
    https://www.reuters.com/fact-check/japan-is-not-banning-covid-vaccines-contrary-online-claims-2024-03-29/

    Reply
    1. Oannes May 11, 2024 at 12:51 pm

      Το AstraZeneca δεν είναι mRNA αλλά “κλασικής” εμβολιαστικής τεχνολογίας, τουτέστιν εισάγει ένα εξασθενημένο ιό στον οργανισμό προς ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού & ανάπτυξη αντισωμάτων για την αντιμετώπισή του.
      Ως προς τους fact checkers, υπάρχει κατά την άποψή μου μια ασφαλής μέθοδος : παίρνεις λέξη προς λέξη αυτά που γράφουν, τα αντιστρέφεις, και έχεις την πληρέστερη δυνατή εικόνα της αλήθειας.
      Το έχω εξακριβώσει σε διάφορους τομείς, όχι μόνο σ’ εκείνον της υγείας. Για Trump και Biden να δεις κατά καιρούς τι έχω διαβάσει.

      Reply

Leave a Reply