Η ΝΔ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ

Εκτός πολλών άλλων, το βίντεο δίνει μια ιδέα του πόσο κουμπωμένος πρέπει να είσαι όταν ακούς για θεωρίες συνωμοσίας.
Ως προς τα περί “συντηρητικών” του πρώην υπουργού υγείας, ο κύριος που μιλά εδώ κακώς εκπλήσσεται. Αν ήταν …συνωμοσιολόγος, θα ήξερε ότι ο κύριος Πλεύρης ούτε υποκρίνεται, ούτε έχει μεταλλαχθεί σε κάτι άλλο απ’ αυτό που ήταν. Είναι ο ίδιος ο
φασισμός που προσαρμόζεται στις τεχνικές της εποχής – ανάμεσά τους η εμφάνιση με την προβειά της προόδου και της ευαισθησίας για τα δικαιώματα των μειονοτήτων.
Ο κύριος Πλεύρης τον υπηρετεί φιλότιμα όπως πάντα.

ΥΓ. Το θράσος της εισαγγελικής εντολής για πραγματοποίηση DNA test του παλαιοχριστιανού αποκτά, μέσω των ανωτέρω, άλλη διάσταση. Οι τελευταίες εξελίξεις εδώ παρεμπιπτόντως, αφορούν στην απίστευτη από κάθε άποψη αναφορά που μόλις διάβασα [in.gr] :

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 45χρονο παλαιοχριστιανό που ζούσε τα τελευταία χρόνια μαζί με την οικογένειά του σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία. Ο 45χρονος μετά τις αποκαλύψεις για την τηλεργασία μέσα από το λαγούμι έρχεται αντιμέτωπος με νέους μπελάδες καθώς φαίνεται πως θα χάσει τη δουλειά ενώ θα πρέπει να επιστρέψει – σύμφωνα με πληροφορίες – και τους μισθούς των δύο τελευταίων μηνών του 2024.

5
(Visited 108 times, 1 visits today)

12 Comments

  1. stcigar February 22, 2024 at 8:30 am

    Όταν έψαχνα πληροφορίες για οικογένειες με δυο πατεράδες, μου είχε κάνει κι εμένα εντύπωση ότι ορισμένοι εξ αυτών είχαν παιδιά με παρένθετη μητέρα την αδερφή τους, εν γνώσει του παιδιού εννοείται. Κάπου εκεί τα παράτησα.

    Reply
    1. Oannes February 22, 2024 at 9:54 am

      Δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή μου.
      Το πράγμα πάντως εξελίσσεται και αναμένεται συγκλονιστική κορύφωση εντός του έτους με τις εκλογές των US, αν καταφέρουν δηλ. να φτάσουν σ αυτές. Το νέο επεισόδιο του συγκεκριμένου σίριαλ είναι, αν θέλεις το πιστεύεις, η ανάσυρση, ξανά-μανά του …Russian collusion. Μου έχει φύγει η διάθεση να γράφω επί του θέματος, το πράγμα καταντάει κτηνοβασία – υποθέτω μαζεύω δυνάμεις για όταν θα είμαστε πιο κοντά στις εκλογές.

      Reply
      1. stcigar February 22, 2024 at 10:34 am

        Εγώ πάντως είχα πάθει σοκ από την άνεση με την οποία το παιδί – κορίτσι στη συγκεκριμένη περίπτωση – ανέφερε στο δημοσιογράφο τα περί ωαρίου και τοκετού από τη θεία-μητέρα του. Όλα νόμιμα εννοείται, σε ποια χώρα δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, αφού όμως πέρασε μέχρι και στη δική μας, φαντάζομαι στις περισσότερες όπου επιτρέπεται ο γάμος ομοφυλόφιλων. Τονίζω ξανά ότι τέτοιοι νόμοι αφορούν αποκλειστικά τους πούστηδες. Προφανώς το κάνουν για οικονομία ή για να μην αισθάνεται το παιδί αποξενωμένο από τη βιολογική του μητέρα. Μπορεί φυσικά να είναι και μια σύγχρονη μορφή ακραίου tribalism, ασχέτως αν όλες οι φυλές που βασίζονταν στην αιμομιξία δεν πήγαν τελικά κατά διαόλου. Λες και το θέμα της αιμομιξίας είναι περισσότερο αισθητικό παρά βιολογικό και μπορούμε να το παρακάμπτουμε κατά βούληση.

        Reply
        1. Oannes February 22, 2024 at 10:41 am

          “Απίστευτο” αλλά αληθινό : Αυτό ακριβώς έλεγα μόλις στη Μ!

          Reply
          1. stcigar February 22, 2024 at 10:49 am

            Βασικά ο πρακτικός λόγος που η φύση δημιούργησε το αρσενικό και το θηλυκό in the first place ήταν για να μειωθεί στο ελάχιστο η πιθανότητα σύμπτωσης και διαιώνισης ελαττωματικών γονιδίων και ως εκ τούτου οι κληρονομικές ασθένειες, η τερατογένεση και ο εκφυλισμός του είδους. Τον ίδιο σκοπό εξυπηρετεί και το οικουμενικής εμβέλειας ταμπού της αιμομιξίας. Και με μια κίνηση τώρα οι φωταδιστές ανατρέπουν αμφότερα!

            Reply
            1. Oannes February 22, 2024 at 11:00 am

              Δεν νομίζω ότι μπορεί να τεθεί το θέμα ακριβέστερα και συνοπτικότερα.
              Εν τω μεταξύ η κατάσταση ανθρώπων σαν κι εμάς είναι αυτή ενός επιβάτη δεμένου μέσα σε ακυβέρνητο όχημα, κινούμενο ιλιγγιωδώς προς τον γκρεμό. Ούτε να πηδήξεις έξω μπορείς, ούτε να το σταματήσεις.

              Reply
              1. stcigar February 22, 2024 at 11:09 am

                Δυστυχώς. Και το χειρότερο είναι ότι πρόκειται περί βλακών. Από κει και πέρα και σχέδια για το μέλλον μας απεργάζονται και συνωμοσίες εξυφαίνουν και όλα. Τίποτε από αυτά όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται περί βλακών.

                Reply
                1. Oannes February 22, 2024 at 12:07 pm

                  Ναι, το σημαντικότερο ίσως όπλο τους είναι η εικόνα που έχουν τυπώσει στα μυαλά του κόσμου, μέσω ακόμα και ανθρώπων όπως ο …David Icke ας πούμε, ότι πρόκειται για υπερδιάνοιες, που ξέρουν, ελέγχουν και παρακολουθούν τα πάντα, και …τρίχες κατσαρές. Απλώς είναι προσανατολισμένοι αποκλειστικά στο χρήμα και τη “δύναμη”, εκλαμβάνοντας τη λαιμαργία τους ως μαγική ικανότητα.
                  Είναι κάτι αντίστοιχο με τον υπνωτισμό που υφίσταται ο κόσμος με την “scary smart” νοημοσύνη ενός κωμικοτραγικού κατασκευάσματος όπως το ChatGPT. Την οποία φοβερή νοημοσύνη προμοτάρουν οι πάντες, από επιστήμονες που “μας” δοξάζουν στο εξωτερικό όπως ο κύριος Δασκαλάκης, μέχρι “λαϊκούς ήρωες” των good guys, τύπου Elon Musk και Jordan Peterson.

                  Reply
                  1. stcigar February 22, 2024 at 12:45 pm

                    Δυστυχώς και η συνωμοσιολογία σε μεγάλο βαθμό τα ερπετά εξυπηρετεί, τοποθετώντας τα σταθερά way out of reach of us mortals. Είναι πολύ εύκολο για ένα βλάκα να δώσει την εντύπωση της διάνοιας κάνοντας ατέλειωτα σχέδια που δεν καταλαβαίνει κανένας και συνωμοσίες που οδηγούν τελικά στο μηδέν, ιδιαίτερα μάλιστα σε περίπτωση που κατέχει μια θέση εξουσίας, η οποία δεν μας επιτρέπει να εξακριβώσουμε από κοντά την έκταση της βλακείας του. Οι πραγματικές διάνοιες αντιθέτως ειδικεύονται στο να βρίσκουν το συντομότερο δρόμο για το Αγαθόν. Εκ των υστέρων μάλιστα ο μέσος άνθρωπος που απολαμβάνει το έργο τους φαντάζεται ότι θα μπορούσε να το έχει δημιουργήσει και ο ίδιος. Και αυτό αποτελεί για τις διάνοιες το μεγαλύτερο κομπλιμέντο.

                    Reply
                    1. Oannes February 22, 2024 at 1:00 pm

                      👏👏👏👏👏👏👏

    1. Oannes February 22, 2024 at 9:39 am

      Από τη μία είναι αστείο, από την άλλη όχι και τόσο.
      Είμαστε με τα μπούνια στην εποχή των Στάλιν – Μπέρια [“πες μου το όνομα και θα σου πω το έγκλημα”]. Στο ρόλο του Λαυρέντη οι …Λιάγκας, Ευαγγελάτος.

      Reply

Leave a Reply