Η ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ…

Απορίας άξιον εξακολουθεί να μου φαίνεται το φαινόμενο του “συνωστισμού στη Σμύρνη” για το τεστ. Πρώτον, ακόμα και το μοριακό, είναι αφερέγγυο. Δεύτερον, μια ώρα μετά την αρνητική διάγνωση μπορείς κάλλιστα να είσαι μολυσμένος.
Θα πρέπει επομένως, να περιμένεις την εμφάνιση κάποιων συμπτωμάτων για να ανησυχήσεις. Τα οποία μπορεί να εμφανιστούν,
ανεξαρτήτως θετικότητας ή αρνητικότητας στο τεστ.
Μήπως η λύση είναι να στήνονται οι άνθρωποι στην ουρά κάθε μέρα ; πέρα από το γελοία ανέφικτο του πράγματος
*, ο κύριος Ιερώνυμος, αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ έκαναν τεστ καθημερινά και …νόσησαν.
Από την άλλη, μήπως ο θετικός / ασυμπτωματικός θα σπεύσει να παρουσιαστεί στο νοσοκομείο; απίθανο. Δεν θα τον πάρουν ούτως ή άλλως.
Επομένως, ξανά: είτε θετικός είτε αρνητικός, για να δραστηριοποιηθείς με κάποιο τρόπο
** θα πρέπει πρώτα να νοσήσεις.
Προς τι λοιπόν η ηλίθια πρεμούρα;
Μήπως γιατί η πύκνωση των “θετικών” βαφτίζεται “αύξηση κρουσμάτων”, βοηθώντας στην κατάρτιση
στατιστικών τρόμου;
Μήπως γιατί το τεστ αποτελεί ταυτόχρονα διαδικασία
φακελώματος – συλλογής στοιχείων DNA εκατομμυρίων “πασχόντων”;

Μήπως γιατί η “θετικότητα” των ασυμπτωματικών, οι οποίοι σπάνια, αν ποτέ, μεταδίδουν [WHO] και οι οποίοι θα συνέχιζαν τη ζωή τους δίχως πρόβλημα, είναι μια “ωραία” αφορμή για το λουκέτο που μπαίνει στη μια εταιρία μετά την άλλη, με εκατοντάδες ανθρώπων να οδηγούνται στην ανεργία για ένα “κρούσμα” συναδέλφου;
Μήπως όλα τα παραπάνω;

* Η μόνη περίπτωση όπου επιβάλλεται και ευτυχώς άρχισε να εφαρμόζεται, είναι τα γηροκομεία. Βέβαια με το Rapid test, το οποίο για όσους ασχολούνται, στο εξωτερικό και από αρχής πανδημίας, θεωρείται ανέκδοτο.

** Ο προνοητικός φροντίζει να ενισχύει την άμυνα του οργανισμού του με βιταμίνες και συμπληρώματα. Ακόμα και ίδιος ο …δρ. Fauci αναγκάσθηκε πρόσφατα και μετά από πίεση να “συστήσει” C και D. Όσοι ασχολούνται [=συμβουλεύονται ειδικούς] ξέρουν ότι λίαν χρήσιμος είναι και ο ψευδάργυρος [Zinc]. Σημειωτέον ότι η C λειτουργεί καλύτερα στην καταπολέμηση ενός ιού αν λαμβανόταν ήδη καθημερινά [safety level: 2.4 mg] με αύξηση της λαμβανόμενης ποσότητας σε περίπτωση προσβολής.


3
(Visited 68 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar November 21, 2020 at 3:36 pm

    Πολύ φοβάμαι ότι ορισμένοι από αυτούς που περιμένουν με τις ώρες καταχείμωνο στην ουρά, μέχρι να φτάσει τελικά η σειρά τους για το τεστ, θα έχουν πάθει.. πνευμονία!

    Reply
    1. Oannes November 21, 2020 at 5:40 pm

      Και δεν χρειάζονται υπερφυσικές ικανότητες για να μαντέψει κανείς, πού θα “καταχωρηθούν” σε περίπτωση δυσάρεστης εξέλιξης …

      Reply

Leave a Reply