Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

“Ειδήσεις” είναι η καθημερινή, κλινική εικόνα ενός ετοιμοθάνατου, διασωληνωμένου σε κοινή θέα, με την ασθένεια διασπειρόμενη στο πλήθος των περιέργων.
Ετοιμοθάνατος είναι αυτό που κάποτε ονομάστηκε
δημοσιογραφία.
“Ασθένεια προς θάνατον”, είναι η αμεσότητα της πρόσβασης στα πάντα, μ’ ένα κλικ, μέσω διαδικτύου.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν ξέσπασε σε κλάματα όταν η αστυνομία την σταμάτησε λόγω παράβασης του κώδικα οδικής κυκλοφορίας στο Surfside της Φλόριντα, την Τετάρτη.
Το σουπερμόντελ, 43 ετών, φαίνεται σε βίντεο που εξασφάλισε το TMZ να μιλάει σε έναν αστυνομικό που την πλησίασε από το παράθυρο του οδηγού της μαύρης Mercedes G-Wagon της στην κομητεία Miami-Dade.
Φάνηκε να έχουν μια πολιτισμένη συζήτηση, καθώς της έδινε ένα έγγραφο που ενδεχομένως να ήταν μια κλήση. Ωστόσο, όταν η κάμερα γύρισε για να πάρει πιο κοντινό πλάνο της Μπούντχεν εκείνη ήταν εμφανώς αναστατωμένη.
Γιατί σταμάτησε τελικά η αστυνομία την Ζιζέλ;
Το πρόσωπο της Μπούντχεν ήταν μερικώς κρυμμένο κάτω από ένα λευκό καπέλο του μπέιζμπολ, με εκείνη να φαίνεται ελαφρώς κοκκινησμένη καθώς φαινόταν να σκουπίζει τα δάκρυά της. Ο αξιωματικός περίμενε υπομονετικά πριν επιστρέψει στο όχημα του λίγο αργότερα.
Όταν η ιστοσελίδα ενημέρωσης Page Six επικοινώνησε με την αστυνομία του Surfside, ένας αξιωματικός δημοσίων πληροφοριών δεν αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό, πέρα από την επιβεβαίωση ότι όντως σταμάτησαν την Ζιζέλ Μπούντχεν λόγω παράβασης του ΚΟΚ.
Εκπρόσωπος του μοντέλου δεν απάντησε στο αίτημα της ιστοσελίδας Page Six για σχολιασμό.
Η διάθεση της συγγραφέως του «Nourish» φαίνεται να έχει αλλάξει, καθώς νωρίτερα μέσα στην ημέρα εθεάθη να κάνει μια χαλαρή βόλτα με τον σκύλο της στη γειτονιά της στο Μαϊάμι.
(in.gr)

4
(Visited 36 times, 1 visits today)

3 Comments

    1. Oannes April 26, 2024 at 10:43 am

      Δεν θα υπήρχε περίπτωση φυσιολογικός άνθρωπος να έχει πρόβλημα με γονείς, συγγενείς και φίλους που προσπαθούν να διαλευκάνουν εγκληματικές ευθύνες πίσω από τον θάνατο αγαπημένων τους ανθρώπων. Το ότι πολιτικά συμφέροντα έχουν “αγκαλιάσει” την υπόθεση είναι επίσης αυταπόδεικτο, αλλά η καχυποψία / επιθετικότητα προς τα πρόσωπα των βαρυπενθούντων είναι αδιανόητη για μένα τουλάχιστον.
      Να πω απλώς, απ’ αφορμής του κειμένου / βίντεο της ομιλίας της κας Καρυστιανού που μου στέλνετε, ότι θα αισθανόμουν καλύτερα, αν παρόμοια κινητοποίηση είχε υπάρξει για το σκάνδαλο που αφορά στην κυβερνητική πρακτική αντιμετώπισης της πανδημίας. Για τις υποχρεωτικές μασκοφορίες έως και 6χρονων παιδιών, για τα λοκντάουν και την καταστροφή της οικονομίας, το διωγμό των υγειονομικών, το νέο διχασμό σε “εμβολιασμένους” και “ανεμβολίαστους” με τον πρωθυπουργό να αποκαλεί “ψεκασμένους” τους “συμπολίτες του”, τη συνειδητή εξαπάτηση του κόσμου από “ειδικούς” και πληρωμένα μίντια, την ομερτά για τις εφιαλτικές παρενέργειες των εμβολίων και άλλα που περνώντας κάτω απ’ το ραντάρ της κοινής γνώμης, μένουν αδιερεύνητα. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τους υπαίτιους, οι οποίοι και επανήλθαν δριμύτεροι στην εξουσία.
      Σημειωτέον, όλα τα παραπάνω με εντολές των “φίλων και εταίρων”. Την “εγκυρότητα” της κριτικής και της …επιτήρησης των οποίων επικαλούμαστε σήμερα, αφήνοντάς την τελείως ανεξέταστη.

      Reply
  1. Anonymous April 26, 2024 at 10:51 am

    Μαζί σας σε όλα τα προαναφερθέντα. Σχετικά με την πανδημία, μια μικρή προσπάθεια κάναμε και τότε, και σας παραθέτο το σύνδεσμο, ως σκεπτόμενο άτομο, καθώς έχω διαπιστώσει ότι ελάχιστοι έχουν γνώση. https://teteleste.wordpress.com/2021/11/24/θέλουν-να-εμβολιαστούν-αλλά-δεν-μπορο/

    Reply

Leave a Reply