Η …ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ!!!

Η ανταπόκριση του “χρήστη” [κάτω] στην τρομοκρατική εκστρατεία κυβέρνησης και media για την …ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, θυμίζει κάτι από τις εφιαλτικές στιγμές αναμονής του πρώτου πυραύλου στη Βαγδάτη, …”σε απευθείας μετάδοση σε όλο τον πλανήτη”.
Κάποιοι είχαν διασθανθεί από τότε τί παιζόταν : η καλλιέργεια μοτίβων
φοβικής συμπεριφοράς είναι διαδικασία, μακροπρόθεσμα, πιο καταστρεπτική κι απ’ τους βομβαρδισμούς τους ίδιους.
Η βόμβα σήμερα βρίσκεται στην τσέπη μας, και είναι το κινητό μας.

3
(Visited 87 times, 1 visits today)

5 Comments

    1. Oannes November 8, 2022 at 7:37 am

      Μάγκα μου μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ παράνοια. Ας προσπαθήσουμε να δούμε το “θετικό” σε όλα αυτά. Ζούμε κυριολεκτικά το τέλος του πολιτισμού. Πόσοι άνθρωποι στην ιστορία είχαν το “προνόμιο” να ζήσουν κάτι τέτοιο;
      Εντάξει για πλάκα το λέω, αλλά έχει και ένα μικροψήγμα σοβαρότητας.

      Reply
      1. stcigar November 8, 2022 at 9:05 am

        Δεν ξέρω αν είναι μόνο τρόπος του λέγειν. Και στην περίπτωση που δεν γίνει στο άμεσο μέλλον κάποια μαζική καταστροφή, μου φαίνεται παντελώς απίθανο να επανέλθουμε στα πνευματικά επίπεδα του πρόσφατου ακόμα παρελθόντος. Το “θετικό” σενάριο κατά τη γνώμη μου αφορά σε μια εκδικητική δεξιά δικτατορία που θα βάλει στη θέση τους τα βλαμμένα της πολιτικής ορθότητας και τίποτα παραπάνω. Ήμουν κι εγώ από αυτούς που κορόιδευαν τους τρελούς με τα πλακάτ που κήρυτταν τη συντέλεια του κόσμου στα υπόγεια του ηλεκτρικού καθώς πλησίαζε το millenium, αλλά τελικά φαίνεται ότι κάπου είχαν και τα δίκια τους οι τρελοί..

        Reply
        1. Oannes November 8, 2022 at 10:06 am

          Βεβαίως και τα είχαν. Φαίνεται ότι πίσω από την “εύλογη σε κάθε γύρισμα αιώνα-χιλιετίας” ένταση των ’90s [“Pre-Millennium Tension”] υπήρχε κάτι παραπάνω : ένα είδος διαίσθησης. Mετά λόγου γνώσεως άλλωστε, ιδίως για όσους ασχολούμασταν με τα τεχνολογικά πριν αυτά γίνουν της μόδας.

          Reply
        2. Oannes November 8, 2022 at 10:13 am

          Για να διευκρινίσω : το “για πλάκα” στην απάντησή μου στον EMMANOUEL δεν αναφερόταν στο “τέλος του πολιτισμού”, αλλά στο “θετικό της υποθέσεως”.😄
          Περί του τέλους μόνο [μακάριοι] πτωχοί τω πνεύματι μπορεί να αμφιβάλλουν.

          Reply

Leave a Reply