Η ΙΝΔΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΚΑΙ Η ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ

Αρκετοί άνθρωποι διαβλέπουν εξ αρχής ότι κάτι συμβαίνει εδώ, πολύ πιο περίεργο από μια πανδημία. Ένας από τους λόγους της καχυποψίας είναι η συντήρηση αυτού του επίμονου διαλόγου απ’ τα media, στο πλαίσιο του οποίου έρχεται και επανέρχεται το ζήτημα της μονιμοποίησης μέτρων που λήφθηκαν υπό συνθήκες εκτάκτου ανάγκης.
Επανειλημμένα έχει διατυπωθεί [και από δω] η “πρόβλεψη” ότι, κάθε φορά που το πράγμα θα βαίνει προς εξομάλυνση, μετ’ ου πολύ
…κάτι καινούργιο θα προκύπτει και ο κώδων του κινδύνου θα χτυπά ξανά.
Η “πρόβλεψη” έχει επαληθευτεί τόσες φορές που μόνο κάποιος τυφλά προκατειλημμένος θα μπορούσε να την αγνοήσει, ή να την αποδώσει σε σύμπτωση. Αυτή η επαλήθευση και μόνο [θα έπρεπε να] συνιστά πανίσχυρη
ένδειξη, αν όχι απόδειξη, του ότι κάτι συμβαίνει.
Κάτω, ανακοίνωση στο site του BBC για την επερχόμενη μέρα απελευθέρωσης απ’ τα μέτρα στην Αγγλία, η οποία [surprise!] φαίνεται να απομακρύνεται…

Αιτία η ινδική μετάλλαξη που …αυτό έλειπε να μην προκύψει θηριώδης λίγο πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία, και ενώ, μέρες πριν, οι θάνατοι άγγιζαν το μηδέν και το έθνος βάδιζε προς ανοσία αγέλης.
Αντιγράφω από
Πρώτο Θέμα:
Από τις 7 Ιουνίου ως σήμερα, στη Βρετανία καταγράφηκαν 42 θάνατοι από την λεγόμενη «ινδική» μετάλλαξη του κορωνοϊού, όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία. Όπως είναι γνωστό, η συγκεκριμένη μετάλλαξη έχει επικρατήσει στη Βρετανία -μάλιστα, το 90% των νέων κρουσμάτων έχουν μολυνθεί από την συγκεκριμένη παραλλαγή του ιού. Οι άνθρωποι αυτοί πέθαναν μέσα σε 28 ημέρες από την στιγμή που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.
Το ανησυχητικό στοιχείο είναι ότι μεταξύ των 42 που έχασαν τη μάχη,  περιλαμβάνονται και
12 πλήρως εμβολιασμένοι – και μάλιστα, όπως σημειώνει ο Guardian, είχαν παρέλθει 14 ημέρες από την λήψη της δεύτερης δόσης, επομένως θα έπρεπε να είχαν αποκτήσει υψηλή προστασία από την ασθένεια. Όπως είναι γνωστό, ωστόσο, οι κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα εμβόλια είναι λιγότερο αποτελεσματικά έναντι της «ινδικής» μετάλλαξης, που είναι επίσης πολύ πιο μεταδοτική από την λεγόμενη «βρετανική» παραλλαγή του ιού, η οποία είχε αρχικά επικρατήσει στην Βρετανία. 
Από τους υπολοίπους νεκρούς των τελευταίων ημερών λόγω «ινδικής» μετάλλαξης στην Βρετανία, οι 23 δεν ήταν εμβολιασμένοι και οι 7 είχαν λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου – και μάλιστα, είχαν περάσει πάνω από 21 ημέρες μετά από την λήψη της, πράγμα που σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες, παρέχει σχετικά  υψηλή προστασία έναντι του κορωνοϊού.


Και παραπέμπω στο προ εβδομάδος post με τίτλο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ : ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ, αναφερόμενο στις εξελίξεις στην Αγγλία και στην διαφαινόμενη “κατάληξη”.

6
(Visited 69 times, 1 visits today)

Leave a Reply