Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ : ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΑΡΩΓΗ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ

Οι Natali & Clayton Morris επιβεβαιώνουν με τον σούπερ επαγγελματικό τους τρόπο [εντασσομένου σε αυτό και του χαλαρού κλίματος] την είδηση απ’ τον Καναδά στην οποία αναφερόμασταν τις προάλλες, περί “ψυχοπαθών” αρνητών του εμβολιασμού. Και φυσικά τη συνδυάζουν, όπως εμείς, με το πρόγραμμα της M.A.I.D..
By the way, το βιβλίο
Crazy Like Us, του Ethan Waters, στο οποίο αναφέρεται η NM, αποτελεί όντως υπερ-πολύτιμη συμβολή στην ιστορία του υγειονομικού ιμπεριαλισμού της Δύσης – αξίζει να το ψάξει κανείς, όπως και γενικά το [φλέγον] ζήτημα, ξεκινώντας από αυτά που λέει για το βιβλίο η παρουσιάστρια.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα περί [viral!]
μεταδοτικότητας των “ψυχικών διαταραχών” στις πιο απίθανες χώρες του κόσμου [με τη φροντίδα των media και του …bandwagon effect]. Το ενδιαφέρον κορυφώνεται αν κανείς συνδυάσει την viral παράμετρο με το …όργιο “ψυχικών διαταραχών” …long covid εκπορεύσεως, για τις οποίες ήδη σημαίνουν συναγερμό άτομα “υπεράνω υποψίας” όπως η …Βαρώνη Brinton [δεξιά].
To cut a long story short : για το σπρώξιμο των εμβολίων από τους λοιμωξιολόγους θα απαιτηθεί αμέριστη αρωγή από τους ψυχίατρους. Τουτέστιν,
διπλασιασμός του πεδίου τιμής για τις Φαρμακευτικές.
Είπαμε, άργησαν, αλλά εκπόνησαν τελικά το τέλειο σχέδιο.
The perfect storm.

2
(Visited 46 times, 1 visits today)

1 Comment

Leave a Reply