Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ” ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

Δεν νομίζω να υπάρχει στιγμιότυπο πιο αντιπροσωπευτικό του επιπέδου του “Δημοκρατικού” κόμματος. Ευθέως αντίστοιχου του ΣΥΡΙΖΑ, επ’ ευκαρία, και εκείνου που αναφανδόν υποστηρίζουν οι γυμνοσάλιαγκες των “δικών μας” media, την προπαγάνδα των οποίων καταπίνουμε αμάσητη.
Ο παρουσιαστής με τον οποίο μιλά η “ισχυρότερη γυναίκα στις ΗΠΑ”, η δημοκρατική speaker του Κονγκρέσου
Nancy Pelosi, είναι ο Wolf Blitzer, σκληροπυρηνικός Democrat και από τις αιχμές του δόρατος του CNN και της anti-Trump προπαγάνδας. Έχει ενδιαφέρον να ακούσει κανείς τη συζήτηση: θέμα της, τα χρήματα που ο Trump θέλει να διαθέσει ως ενίσχυση για τους πληγέντες “από τον κορωνοϊό” [12 εκατομμύρια άνεργοι αυτή τη στιγμή].
Το ποσό είναι της τάξης του 1.8. τρις.
“That’s a lot of money”, ομολογεί ο δημοσιογράφος – Trump hater. Και ρωτά την NP, “επαναλαμβάνοντας την ερώτηση εκατομμυρίων Αμερικανών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης”, για ποιo λόγο οι δημοκρατικοί …αρνούνται να διαπραγματευτούν, μπλοκάροντας τη βοήθεια, με το επιχείρημα ότι …χρειάζονται πολύ περισσότερα.
Μπορεί κανείς να ακούσει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται από την Madam Speaker
*. Με αφοπλιστικά επιχειρήματα του τύπου: “Δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς. Το ίδιο και ο κόσμος [σ.σ. που διαμαρτύρεται γιατί δεν έχει να φάει]. Εμείς είμαστε εκείνοι που σας αντιπροσωπεύουμε. Εμείς είμαστε εκείνοι που ξέρουν, γιατί […guess what] …ακολουθούμε την επιστήμη”.
Κάτω, διαφωτιστικό επίσης άρθρο στην Washington post, ένα ακόμα προπύργιο των Δημοκρατικών.

* Η προσωπική της περιουσία ανέρχεται στα 150.000.000 δολ.

2
(Visited 54 times, 1 visits today)

Leave a Reply