Η ΒΡΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ …ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

Σε επίσημη ανακοίνωσή του ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ αποκάλυψε το σχέδιο των Ουκρανών να ενεργοποιήσουν “βρόμικη βόμβα” σε δικό τους έδαφος, προς ενοχοποίηση της Μόσχας.
Πρόσθεσε ότι έχει αδιάσειστα στοιχεί
α περί ουκρανικών εγκαταστάσεων με τη σχετική τεχνολογία. Η κυβέρνηση Ζελένσκι …διαψεύδει / αντιστρέφει τις κατηγορίες, με τους Δυτικούς να αδιαφορούν. Ο ΣΛ πρόσθεσε ότι το θέμα θα συζητηθεί στα Ηνωμένα Έθνη κατόπιν επιστολής που έστειλε, καλώντας επίσης την IAEA [International Atomic Energy Agency] να ερευνήσει την ακρίβεια των καταγγελιών.
Σημειωτέον ότι οι Ρώσοι επιμένουν στη στάση τους για επανάληψη συνομιλιών προς επίτευξη συμφωνίας. Ο Β. Ζελένσκι, από την άλλη, ξεπερνώντας τον πιο ακραία ανεκδιήγητο εαυτό του, έχει υπογράψει διάταγμα, σύμφωνα με το οποίο οι διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία κηρύσσονται
…“αδύνατες”.
Αυτά, ενώ η υπόσχεση του “Προέδρου Μπάιντεν” ότι δεν θα έστελνε Αμερικανούς στρατιώτες στο ουκρανικό μέτωπο πάει περίπατο, καθώς, όπως φαίνεται
ετοιμάζεται να το κάνει. Ο λόγος είναι πιθανώς η πανωλεθρία την οποία υφίστανται οι ουκρανικές δυνάμεις.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση, 5.000 στρατιώτες από την 101η Αερομεταφερόμενη μονάδα έφτασαν στα ουκρανικά σύνορα …έτοιμοι για μάχη.


3
(Visited 124 times, 1 visits today)

12 Comments

  1. EMMANOUEL October 25, 2022 at 8:00 pm

    Αντιθετως σ εμας διακινειται εντονως οτι οι Ρωσσοι την κοπανανε απ την Χερσωνα (τουλαχιστον απο ενα τμημα της ) για να μην παθουν πανωλεθρια απ την Ουκρανικη περικυκλωση-εφοδο .. Τρεχα γυρευε ..
    Θα μου φαινοταν παντως περιεργο λιγο πριν τις ενδιαμεσες Αμερικανικες εκλογες να εστελνε στρατο ο Μπαιντεν στο μετωπο κι εννοω στην πρωτη γραμμη. Κι αν εστελνε ισως το εκανε στα μουλωχτα ..

    Reply
    1. Oannes October 25, 2022 at 8:35 pm

      Το ότι στέλνει στρατό είναι fact. Έχω δει βίντεο με συνομιλίες με στρατιώτες “έτοιμους για όλα” άρτι αφιχθέντες στα ουκρανικά σύνορα.
      Ως προς τις midterm elections, αυτό που λες έχει λογική, έχει όμως [λογική] και το αντίθετο : η πυροδότηση μιας κρίσης είναι το μόνο που σώζει τον President Walking Dead απ’ την πανωλεθρία που θα υποστεί σ’ αυτές.

      Reply
  2. stcigar October 26, 2022 at 8:48 am

    H όλη κατάσταση διατηρείται μέσα σε κάποια όρια χάρη στον Πούτιν και μόνο. Θα μπορούσε να είχε ισοπεδώσει την Ουκρανία, να σταματήσει την παροχή αερίου στην Ευρώπη και την προμήθεια σιτηρών σε όλη τη Δύση. Αλλά δεν το κάνει. Ακόμα. Και οι δικοί μας εκεί, το χαβά τους, με τα ψέματα, τις κυρώσεις, τις προκλήσεις, τα δύο σταθμά, το σιγοντάρισμα στην Ουκρανία και την καταστροφή των χωρών τους. ΟΜΟΦΩΝΑ.

    Reply
    1. Oannes October 26, 2022 at 9:58 am

      Πραγματικά δεν ξέρει κανείς τι να πει. Βρισκόμαστε στην απίστευτη, και εφιαλτική θέση να αποτελούμε μέλη αυτού του πράγματος που εξακολουθεί να αυτο-ονομάζεται Δύση, και να ετοιμαζόμαστε να υποστούμε συνέπειες για τις οποίες δεν έχουμε καμιά ευθύνη. Θα έχεις διαβάσει υποθέτω ότι οι ΗΠΑ ποντάρουν έτι περαιτέρω στην Ελλάδα ως πρόθυμο εταίρο – μεταξύ άλλων, αναβαθμίζοντας την Αλεξανδρούπολη και μετατρέποντάς την πλέον σε “νέα Σούδα”.

      Reply
      1. stcigar October 26, 2022 at 10:20 am

        Και καλά πες ότι ο δικός είναι μαλάκας. Αλλά ΟΛΟΙ!? Δεν συζητάω για τις χτεσινές δηλώσεις της Πεπόνη που προετοίμασε το λαό της για τις δύσκολες εποχές που έρχονται λόγω των αναγκαίων κυρώσεων στον εαυτό μας και της υποχρεωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία. Ο παραλογισμός έχει γίνει πλέον δόγμα που δεν αμφισβητεί ανοιχτά ΚΑΝΕΝΑΣ. Κάτι σαν τα εμβόλια, αλλά προς το ΠΟΛΥ χειρότερο. Γιαυτό επαναλάμβανα παλιότερα ότι αυτό που μετράει δεν είναι η αντίδραση καθεαυτήν, αλλά ο ΧΡΟΝΟΣ της αντίδρασης. Αυτά τα πράγματα είναι σαν τον καρκίνο. Αν δεν τον αντιμετωπίσεις επιθετικά στα πρώτα του στάδια, το μόνο που σου μένει μετά είναι να βασανίζεσαι με θεραπείες που απλώς παρατείνουν το μαρτύριο.

        Reply
        1. Oannes October 26, 2022 at 10:58 am

          Επομένως οδηγούμεθα με πληκτική νομοτέλεια στο αναπόφευκτο συμπέρασμα : όπως ο κορωνοϊός ήταν απλώς η αφορμή για μια απ’ τις φάσεις του “σχεδίου”, έτσι και ο “υπέρ βωμών και εστιών” πόλεμος του Καραγιοζελένσκι αποτελεί αφορμή για μια ακόμα φάση, συμπληρωματική στο φινάλε της προηγούμενης : ο Bill Gates, επισημαίνοντας τους κινδύνους από την “Κλιματική Αλλαγή”, και όλα τα “δύσκολα” [όχι για κείνον φυσικά] που πρεπει να κάνουμε, δεν παύει να τονίζει πόσο ευεργετικά ήταν τα λοκντάουν και η υποβάθμιση της οικονομικής δραστηριότητας για την καταπολέμησή της, χρησιμοποιώντας τα ως μοντέλο για το μέλλον.
          Ακόμα και η απελευθέρωση των εκτρώσεων που απαιτεί το “φεμινιστικό” κίνημα στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται. Ρεφρέν των προεκλογικών ομιλιών επιφανών womanoids του Δημοκρατικού κόμματος είναι ότι οι εκτρώσεις είναι οικονομικό ζήτημα, και ότι η πολιτική για αυτές είναι στο πλαίσιο της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης.
          Τουτέστιν αποπληθυσμός, χωρίς περιστροφές, εδώ και τώρα.

          Reply
          1. stcigar October 26, 2022 at 11:21 am

            Το να μιλάμε γενικά περί “μείωσης του πληθυσμού” είναι κάπως παραπλανητικό. Εδώ δεν αναφερόμαστε στη μείωση του τμήματος εκείνου του παγκόσμιου πληθυσμού που πυροδοτεί την ορολογιακή βόμβα του υπερπληθυσμού, τους ανεξέλεγκτα δηλαδή πολλαπλασιαζόμενους (αποκλειστικά εξαιτίας των δυτικών πολιτικών) πληθυσμούς της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, των οποίων ο περιορισμός θα μπορούσε άνετα να επιτευχθεί με μια σχεδιασμένη και οργανωμένη άνοδο του βιοτικού και μορφωτικού τους επιπέδου, όπως έγινε παλιότερα στην Ευρώπη. Εδώ μιλάμε για φυσική εξόντωση των ήδη περιορισμένων πληθυσμών της Ευρώπης πρωτίστως και της Αμερικής δευτερευόντως και αντικατάστασή τους από ευγνώμονες αφρικανούς και μεσανατολίτες “κλιματικούς” μετανάστες καθώς και από “νοήμονες” μηχανές που θα δουλεύουν αγόγγυστα και δεν θα προκαλούν συνεχώς προβλήματα στις οικονομικές ελίτ με τις “δικαιωματικές” απαιτήσεις τους και τις γεροντίστικες παραξενιές τους.

            Reply
            1. Oannes October 26, 2022 at 1:24 pm

              Εννοείται ότι αναφέρομαι κατ’ αρχήν στους “παραπανήσιους” του δυτικού κόσμου, δηλ. τη μεσαία τάξη. Οι “προλετάριοι” πάλι είναι επίσης καταδικασμένοι σε συρρίκνωση – συνώνυμη της αντικατάστασής τους από Αφροασιάτες. Αλλά και οι τελευταίοι αποτελούν στόχο, τις τελευταίες δεκαετίες, εμβολιαστικών εκστρατειών τις οποίες, ευτυχώς γι’ αυτούς, αντιμετωπίζουν με τη δέουσα καχυποψία / αδιαφορία.
              Χώρια το τι τους περιμένει άμα τη ενσωματώσει τους στο δυτικό “αστικό τοπίο”.

              Reply
          2. stcigar October 26, 2022 at 11:32 am

            Απώτερος δηλαδή στόχος του “αποπληθυσμού” δεν είναι το εύλογο ενδιαφέρον μιας “πεφωτισμένης” ελίτ για ένα καλύτερο μέλλον της ανθρωπότητας, έστω κι αν χρειαστεί να “σπάσουν αυγά”. Είναι απλά η αρρωστημένη απληστία της που έχει βαλθεί να εξαλείψει ολοκληρωτικά τα “μεσαία στρώματα” και να δημιουργήσει ένα θαυμαστό καινούριο κόσμο που θαποτελείται αποκλειστικά και μόνο από στρατιές βιολογικών και μηχανικών δούλων από τη μία και “πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο” από την άλλη.

            Reply
          3. stcigar October 26, 2022 at 11:52 am

            Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που βλέπω με συμπάθεια τον Βλαδίμηρο και τον Xi. Ναι είναι σκληροί και πονηροί άνθρωποι, αλλά έχουν ένα όραμα τόσο για τους λαούς των όσο και για την ανθρωπότητα. Οι “δικοί μας” – λέμε τώρα, οι “άνθρωποι” αυτοί δεν έχουν εθνικότητα – θέλουν απλώς να πατήσουν επί πτωμάτων.

            Reply
          4. stcigar October 26, 2022 at 12:37 pm

            Τώρα που ξαναβλέπω εντωμεταξύ τα τελευταία μου σχόλια, ο “φιλόλογος” (my ass) μέσα μου εντόπισε δύο βιαστικά γραμμένα σημεία που χρειάζονται διόρθωση. Το “απώτερος δηλαδή στόχος” του προτελευταίου σχολίου εννοεί στην πραγματικότητα “βαθύτερος λόγος”, ενώ το τελευταίο “άνθρωποι” (με εισαγωγικά) εννοεί “ερπετά” χωρίς εισαγωγικά.

            Reply
            1. stcigar October 26, 2022 at 3:42 pm

              Άμα χωράει κάπου, βάλε λίγο και το σχετικό κομματάκι!
              https://youtu.be/buCdGwH2Efc

              Reply

Leave a Reply