Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ

Το ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος [βλ. κάτω], στη συγκεκριμένη κατάσταση, βρίσκεται σε θέση Προέδρου των ΗΠΑ είναι κάτι που με ξεπερνάει από τη μέρα της ορκομωσίας του – έτσι ήταν πάνω κάτω από τότε – ή μάλλον πριν και από αυτήν.
Το ότι σήμερα ακόμα, η περίπτωση του αντιμετωπίζεται παντού – και από το ελληνικό Twitter – σαν ένα είδος κανονικότητας, αστείας μεν και διασκεδαστικής, ίσως και θλιβερής, κανονικότητας όμως, είναι κάτι που με ξεπερνάει
ακόμα περισσότερο. Και ας μην αναφερθώ στην προοπτική τ
ης επανακαθόδου του.

Το φαινόμενο είναι η επιτομή του …“this is not happening”. Ταυτόχρονα είναι το “απόλυτο” [δεν χρειάζεται άλλο] επιχείρημα εναντίον των liberal leftists – ανθρώπων του προέδρου στο κυβερνών κόμμα. * Η κατάσταση του JB αποτελεί το πρίσμα υπό το οποίο οφείλει κανείς να δει όλα όσα υποστηρίζουν : απ’ την επείγουσα ανάγκη για booster δόσεις, μέχρι τον ηρωϊκό αγώνα του Ζελένσκι, το δίκιο της Χαμάς και τις συνθήκες βρασμού του πλανήτη.

* Είναι αυτοί που τον πίεσαν να ξανακατέβει. Το επίπεδο της ανωμαλίας που βασιλεύει αυτή τη στιγμή στο Δημοκρατικό στρατόπεδο φαίνεται από την ανυπαρξία ανταγωνιστή του JB για το χρίσμα.

5
(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave a Reply