ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…

Ξέρεις τι είναι να είσαι … «αυτός» [οι επιδόσεις του Brian Stelter ως anchorman του CNN, είναι το ακριβές αντίστοιχο της φυσιογνωμίας του] και να ζητάς την απομάκρυνση από την ενεργό δημοσιογραφία του …Tucker Carlson? Κι όμως, αυτό συμβαίνει, με τους δημοκρατικούς και τα δημοσιογραφικά τους εργαλεία να καταρρίπτουν αλλεπάλληλα ρεκόρ θράσους, ενώ τα απανταχού [και εδώ] δελτία ειδήσεων αναφέρονται καθημερινά στην ανοικοδόμηση της χώρας μετά την καταστροφική περίοδο Trump …σαν να μην τρέχει τίποτα.
Επί τη ευκαιρία, και εν αναμονή ικανοποιήσεως της επιθυμίας του ανθρωπάκου του CNN, το βίντεο του Tucker Carlson …αποσύρθηκε από ένα τουλάχιστον post αυτού του blog, όπως μπορεί να δει κανείς [ΠΕΡΙ ΒΙΑΣ + VIDEO TUCKER CARLSON ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ].
Όπως είχαμε πει για τα γεγονότα στο Καπιτώλιο, η τακτική Δημοκρατικών & δημοκρατικών media ξεκινά από την αναγόρευση κατ’ αρχήν του γεγονότος σε
…αποκαλυπτικής σημασίας [ο Chuck Schumer είχε σπεύσει να το συγκρίνει με την επίθεση στο Pearl Harbor] ώστε στη συνέχεια να μπορούν να δουλέψουν με την ησυχία τους πάνω στο θέμα των ενόχων: η τακτική δια της συνεχούς επαναλήψεως αποδίδει καρπούς. Το “ευρέως αποδεκτό” αφήγημα όπως διαμορφώνεται, διά στόματος Robert Grenier, πρώην αξιωματούχου της CIA είναι το εξής:
“Ακόμα και αμέσως μετά την επίθεση της 11 Σεπτεμβρίου, δεν υπήρχαν πολλά μέλη της Αλ Κάιντα στο Αφγανιστάν. Στόχος μας ήταν να κυνηγήσουμε την Αλ Κάιντα. Πριν απ’ όλα όμως έπρεπε να εξουδετερώσουμε το
υποστηρικτικό περιβάλλον [supporting environment] μέσα στο οποίο τα μέλη της μπορούσαν να δραστηριοποιούνται. Και αυτό σήμαινε, να πολεμήσουμε τους Ταλιμπάν. Νομίζω ότι αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε και τώρα”.
Είναι προφανές εδώ ότι το …υποστηρικτικό περιβάλλον, δεν είναι άλλο από
…το σύνολο των Trump supporters, οι οποίοι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται [ήδη αντιμετωπίζονται] ως …Ταλιμπάν. Οι εισβολείς του Καπιτωλίου τώρα, έχουν αναλάβει τον ρόλο της …Αλ Κάιντα.
Το τι είδους μεταχείριση μπορούν να αναμένουν όλοι αυτοί από μορφές εξουσίας [πολιτική, μιντιακή] πρωτοφανώς ανεξέλεγκτες, εναπόκειται στη φαντασία του καθενός. Δεν χρειάζεται και πολλή απ’ αυτήν, νομίζω.

4
(Visited 52 times, 1 visits today)

Leave a Reply