ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ

Ξανά στην οθόνη ο απίθανος Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε ένα κρεσέντο ρητορικής δεινότητας, θα ενσωματώσει σε μια περίοδο του λόγου του τα εξής: “είναι κρίμα το ότι πολλοί συνάνθρωποι μας άνω των 60, για την ακρίβεια το 40% δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Αυτό είναι φυσικά δικαίωμά τους, αλλά και το πώς ασκεί κανείς τα δικαιώματά του κρίνεται. Και η δική τους στάση δείχνει αν μη τι άλλο ανευθυνότητα, γιατί δεν απειλείται μόνο η ζωή η δική τους, αλλά και της κοινωνίας. Εν ολίγοις για να ολοκληρώσω, οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να μην είναι παράνομοι, σίγουρα όμως είναι απαράδεκτοι”.
Δεν θα παραλείψει να ενημερώσει για …τεχνικές λεπτομέρειες, όπως : “δεν έχει έρθει ακόμα ο καιρός για να καταργηθούν τα sms, να παρακολουθήσουμε πώς εξελίσσεται η εμβολιαστική διαδικασία και βλέπουμε”
*.
Από την πλευρά μας να επαναλάβουμε αυτό που λέμε
από αρχής εμβολιασμού, όταν τα κυβερνητικά ανδρείκελα πανηγύριζαν για τον ρυθμό με τον οποίο εξελισσόταν : όλος αυτός ο ντόρος, όλος αυτός ο πανικός και ο εξευτελισμός με τις μεταλλάξεις, τα sms και τα lockdown ανήκουν στο πλαίσιο μιας ασυνήθιστα ανήθικης επιχείρησης αντιποίνων για το ότι ο εμβολιασμός δεν προχωρεί καλά [όπως ανοιχτά ομολογούν πλέον τώρα] και εκβιασμού του κόσμου μήπως αλλάξει στάση.
Παρεμπιπτόντως, η χτεσινή …αχτίδα ελπίδας που άφησε ο κύριος
Τσιόδρας για το ενδεχόμενο να επιτραπεί η μη χρήση μάσκας στους εμβολιασμένους ** δεν είναι καν δικής του εκπορεύσεως. Στο screenshot, κάτω, η ταυτόσημη ανακοίνωση του κυρίου Fauci.
Αυτό, για όσους αμφιβάλλουν για ότι έχουμε να κάνουμε όχι με επιστήμονες, αλλά με
πολιτικάντηδες του συρμού. Οι οποίοι αισθάνονται τόσο υποχρεωμένοι να διαμορφώσουν δική τους, υπεύθυνη άποψη για οτιδήποτε, όσο και οι “συνάδελφοί τους” από τον πολιτικό χώρο.

* Μετά το “θρίαμβο” στις μεγάλες ηλικίες, ο εμβολιασμός με τα αζήτητα της AstraZeneca [μετά τους 30ρηδες επεκτάθηκε και στους 40ρηδες] αναμένεται χτυπήσει …ιστορικό υψηλό.

** Αφού βέβαια περάσουν τη Μεγάλη Εβδομάδα στα προαύλια των εκκλησιών φορώντας …διπλή μάσκα, κατά παραγγελία της κυρίας Παγώνη.

4
(Visited 122 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar April 27, 2021 at 11:23 am

    Να πω την αμαρτία μου, κάπου έχω πεθυμήσει τον παλιό καλό λαϊκισμό τύπου Αντρέα. Βαρέθηκα να μου κουνάνε το δάχτυλο και με βρίζουν για τις μαλακίες τους ανδράποδα τύπου Άδωνι και Μητσοτάκη. Νακούσω επιτέλους μια καλή κουβέντα βρε αδερφέ, κι ας είναι και ψέματα!

    Reply
    1. Oannes April 27, 2021 at 12:40 pm

      Συμφωνώ απολύτως. Εξ ου και είμαι …αμετακίνητος στην απόφασή μου να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΩΤΟ. Μετά μου έρχονται στο μυαλό “εικόνες” τύπου Χριστοδουλοπούλου, Γεροβασίλη, Τζανακόπουλος …αλλά προς το παρόν το παλεύω.

      Reply

Leave a Reply