ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ GREEK STYLE

Δεν είναι μόνο τα Πετσοκάναλα. Είναι και οι “outsiders”, διεκδικούντες πιθανώς (ή και λαμβάνοντες) μερίδιο της πίτας. Αυτό προκύπτει από το επίπεδο ενημέρωσης το οποίο εισπράττει ο θεατής της Ναυτεμπορικής, ας πούμε. Διαλέγω αυτήν, γιατί τηρεί κάποια προσχήματα – τελείως στοιχειώδη.
Είναι γνωστό σε όλους ότι οι Έλληνες δημοσιογράφοι διακρίνονται πάνω απ’ όλα για την
“ευαισθησία” τους. Δικαιούνται ως εκ τούτου να λειτουργούν ως τιμητές εκείνης του Τραμπ, όπως κάνουν εδώ, μεταδίδοντας το αντικειμενικό όπως πάντα ρεπορτάζ τους.
Ο συνδυασμός αδιαπέραστης αυταρέσκειας και τραγελαφικής ανεπάρκειας των παρουσιαστών καθιστά το βίντεο διασκεδαστικό, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον.

Ιδιαίτερης μνείας χρήζει το εκ δεξιών τυπάκι, γι’ αυτά που λέει προς το τέλος περί “όπλων MS-13” με τα οποία ο Τραμπ “παρομοιάζει τους μετανάστες”. Σημειωτέον ότι, αφενός μοντέλο όπλου MS-13 δεν υπάρχει. Αφετέρου, όσοι έχουν ασχοληθεί με την αμερικανική πολιτική σκηνή, ξέρουν ότι MS-13 είναι το όνομα εγκληματικής συμμορίας δραστηριοποιούμενης στη Νότιο Αμερική – Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Ονδούρα, Μεξικό, με αποστολή την προώθηση ναρκωτικών, όπλων και “μεταναστών” από αυτές τις χώρες στο αμερικανικό έδαφος (εικόνα : φυλακισμένα μέλη της οργάνωσης).
Κάτι αντίστοιχο δηλ. σε εξελιγμένη μορφή με τους δουλέμπορους των ελληνικών νησιών, για τους οποίους κανείς απ’ τους “ανθρωπιστές” μας δε βγάζει άχνα. Πώς αλλιώς, όταν “ανθρωπιστές” / δουλέμποροι ελέγχονται απ’ τα ίδια παράκεντρα εξουσίας.


6
(Visited 92 times, 1 visits today)

Discover more from OANNES

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

9 Comments

  1. Paradiddle diddle July 19, 2024 at 10:21 pm

    Η απόπειρα εναντίον του Τραμπ έγινε με αραβίδα AR-15 το οποίο έχει κόστος γύρω στα 800$ . Ήδη έχει γίνει ανάλυση του ήχου κατά την διάρκεια του πυροβολισμού και βγήκε συμπέρασμα ότι χρησιμοποιήθηκε και δεύτερο όπλο… Εύχομαι ο Trump όταν εκλεγεί με το καλό, να κάνει έρευνα ώστε να πέσει περισσότερο φως στο ποιοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονικής απόπειρας.

    Reply
    1. stcigar July 19, 2024 at 11:23 pm

      Προσωπικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε “ακουστικές αναλύσεις” που γίνονται προφανώς από προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης. Εντύπωση μου έκανε από την άλλη το γεγονός ότι κανένας δεν ασχολήθηκε με το αν τα πραγματικά θύματα της δολοφονικής απόπειρας βρίσκονταν στην προέκταση της νοητής γραμμής μεταξύ του νεαρού σκοπευτή και του Τραμπ. Γιατί έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου και μαρτυρίες για το αντίθετο.

      Reply
      1. Oannes July 20, 2024 at 9:47 am

        By the way, θα έχεις αντιληφθεί φυσικά το θέμα με Microsoft/Crowdstrike. Από το λίγο που οι περιστάσεις μου έχουν επιτρέψει να ψάξω, πρόκειται για περίεργη περίπτωση, perhaps another psyops in the making.

        Reply
        1. Paradiddle diddle July 20, 2024 at 9:59 am

          Εάν βάλουμε και την είδηση ότι έγινε εχθές τα ξημερώματα επίθεση στα αρχεία του κτηματολογίου, τότε μπορούμε να κάνουμε δύο υποθέσεις. Στην μεν πρώτη, αυτοί που ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία δεν θέλουν με τίποτα να τους χαλάσει η σούπα και δημιούργησαν τεχνητό black-out για να δώσουν μία εικόνα στον απλό λαό τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Στην δε νεοελληνικη περίπτωση, οι κατέχοντες θέσεις εξουσίας (μαφία, εφοπλιστές) έχουν κάθε λόγο να θέλουν να δημιουργήσουν χάος ώστε να συνεχίσουν ανενόχλητοι το “έργο” τους (οικοπεδοφάγοι, εμπρηστές) . Σε κάθε περίπτωση ανήκουν στην ίδια κατηγορία καθώς είναι κοινοί τρομοκράτες

          Reply
        2. stcigar July 20, 2024 at 10:14 am

          Μια ματιά έριξα στα πολύ πεταχτά. Φαίνεται όντως περίεργο, από την άλλη ακόμα πιο περίεργο είναι που τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν συχνότερα είτε από κακοήθεια είτε από αμέλεια. Μέχρι το 2000 πάντως οι μπλε οθόνες αποτελούσαν καθημερινότητα στις οικιακές τουλάχιστον εκδόσεις των Windows. Είναι απίστευτο πώς ο Gates κατάφερε να γίνει “ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου” κυκλοφορώντας για χρόνια ένα τόσο ελαττωματικό προϊόν.

          Reply
          1. Oannes July 20, 2024 at 10:25 am

            Ο λόγος υποθέτω είναι ότι (“με τη βοήθεια της τεχνολογίας” και όχι μόνο) η βασική ιδιότητά του είναι αυτή του greatest mass hypnotist στον κόσμο.

            Reply
      2. Paradiddle diddle July 20, 2024 at 9:51 am

        Κοίτα από εγκληματολογικής απόψεως λαμβάνουν τα πάντα υπ’όψιν τους. Η βαλλιστική εξέταση είναι άλλη μία που όπως σωστά λες πρέπει να αποδειχθεί ότι βρίσκονταν το θύμα ( Corey Comperatore ) στην ίδια πορεία. Αν και όπως ξέρουμε, αυτοί που έχουν πάρει απόφαση να αφαιρέσουν ανθρώπινη ζωή, τις περισσότερες φορές απλά ψάχνουν για ευκαιριακή βολή, οπότε δεν αποκλείεται να έριχνε όπου ήθελε o φονιάς για να σκορπίσει πανικό

        Reply
        1. Oannes July 20, 2024 at 10:04 am

          …Το σενάριο πάντως περί random shooting θα ανέτρεπε το αφήγημα περί DT που γλίτωσε στρέφοντας τελευταία στιγμή το κεφάλι. Από την άλλη βέβαια το random σενάριο “υποστηρίζεται” από τα εκρηκτικά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του ψυχανώμαλου. Ο οποίος παρεμπιπτόντως διακρίνεται να συμμετέχει (0:29) σε διαφημιστικό της BlackRock, γυρισμένο το 2022 στο σχολείο του, από όπου είχε αποφοιτήσει το …2020, πράγμα που δείχνει ότι η επιλογή του ανάμεσα στους “πρωταγωνιστές” δεν ήταν τυχαία.

          https://youtu.be/SoJ7HHkvtBE?si=r2oCFWeTvBHwrKrA

          Reply
          1. Paradiddle diddle July 20, 2024 at 10:08 am

            Random shooting όχι καθώς είχε ως στόχο των Donald Trump! Απλά στην εκπαίδευση, τους μαθαίνουν ότι εάν αστοχήσουν στον πρώτο στόχο να έχουν και plan B που σημαίνει, βαράτε και όποιον πετύχετε και δημιουργήστε πανικό!!

            Reply

Leave a Reply