ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ…

Το κλίμα που συντηρείται από τους ιθύνοντες του WHO [call me Bill Gates] δεν αφήνει αμφιβολίες για το σχέδιο : the next pandemic is around the corner. Κάθε βδομάδα που περνάει και ένα καινούργιο false alarm, εν αναμονή του αληθινού. Θα είναι ο [εξαιρετικά θανατηφόρος] ιός του Marburg; θα είναι η Χολέρα που αναδύεται απ’ τα αζήτητα της ιστορίας; θα είναι ένας συνδυασμός ιών, ανεξέλεγκτων στην εφιαλτική συνύπαρξη τους; μια …”πολυκρίση” όπως το θέτει ο Herr Klaus; ουδείς γνωρίζει, η μάλλον, άπαντες οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν, το περίγραμμα ενός σχεδίου του οποίου αγνοούνται οι λεπτομέρειες.
Αυτό στο οποίο στηρίζει κανείς ελπίδες, έστω και σαν πνιγμένος που “απ’ τα μαλλιά του πιάνεται”, είναι η [ανίκητη μέχρι στιγμής]
ηλιθιότητα που τρέφει τη αδηφαγία αυτών των ανθρώπων. Και η απώλεια του ελέγχου στην οποία κάποια στιγμή θα τους οδηγήσει.
Προς το παρόν, οι συζητήσεις ανάμεσα στον WHO και το “Intergovernmental Negotiating Body” [μπορεί να είναι κανείς σίγουρος ότι
δεν υπάρχει ελληνικό κόμμα που θα διαχώριζε τη θέση του από αυτό] προχωρούν αισίως προς την ολοκλήρωση των συνθηκών για την εγκαθίδρυση της πιο ζοφερής δυστοπίας που έχει αντιμετωπίσει στα 200.000 χρόνια της ύπαρξής της η ανθρωπότητα.
Υπερβολές; Διαβάστε και κρίνετε. Επιδίωξη του WHO είναι η
κατοχύρωση των παρακάτω εξουσιών:
– Καθορισμού της επόμενης πανδημίας
– Καθορισμού των λοκντάουν
– Παρακολούθησης του πληθυσμού
– Προσδιορισμού τρόπων θεραπείας
– Επιβολής υποχρεωτικών εμβολιασμών
– Διανομής των εμβολίων
– Ελέγχου δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και κερδών από αυτήν
– “Αναδιανομής” …γενικώς και αορίστως [το τελευταίο παραμένει απροσδιόριστο].
[Πολύ] περισσότερα στο παρακάτω βίντεο, μετ’ επιτάσεως
συνιστώμενο.

6
(Visited 101 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Timothy Price March 11, 2023 at 6:28 pm

    The whole pandemic thing would be more believable if some of the lead characters like Gates and Fauci were taken out by the diseases they promote. But they are always unfazed.

    Reply
    1. Oannes March 11, 2023 at 7:17 pm

      I wouldn’t believe it even then. The text for all this ‘s been written decades ago. Once it started, they’ll never let us live like normal people again.

      Reply
      1. Timothy Price March 11, 2023 at 7:25 pm

        When all the doomsayers predictions from the 19th nd 20th Centuries didn’t happen because of man’s inventiveness, innovation and creativity, the powers that be need to make doom and gloom happen to stay in power.

        Reply

Leave a Reply