ΔΥΟ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΖΗ

Πέρα από την ίδια την εμφάνιση στην εκπομπή του [Σα]Λιάγκα, ο κύριος Μάζης διαπράττει και έτερον σφάλμα. Υιοθετεί τη χυδαία αφήγηση των δυτικών περί “βάρβαρης εισβολής και βίαιης αλλαγής συνόρων” του Π. στην Ουκρανία. Περιγραφή που φυσικά δεν πιστεύω ότι δέχεται, αλλά κάνει ότι δέχεται για να “ζητήσει” μέσω αυτού από την ελληνική κυβέρνηση να θέσει θέμα …Κυπριακού προκειμένου να συμμετάσχει στη διαδικασία λήψης μέτρων.
Εν ολίγοις, να ζητήσει [η ελληνική κυβέρνηση] από επαγγελματίες απατεώνες και γκάνγκστερ [τους “εταίρους μας”] να αποκαταστήσουν
παλιές αμαρτίες, την στιγμή που τους ακολουθεί σε καινούργιες.
Η εν λόγω προτροπή δείχνει μια ελαφρώς μειωμένη επαφή με την
κατάσταση πραγμάτων – συμπεριλαμβανομένου του πολιτικού αναστήματος αυτής της κυβέρνησης.

3
(Visited 173 times, 1 visits today)

8 Comments

  1. stcigar February 25, 2022 at 7:11 pm

    Κάτι τέτοιο έλεγε σε κάποια φάση και στο προχτεσινό βίντεο (για ευκαιρία της χώρας μας να ζητήσει τα δίκια της.. τώρα) και διατύπωσα επιφυλάξεις ως προς την ευθυκρισία του στα εθνικά ζητήματα. Ίσως θα έπρεπε να περιοριστεί αποκλειστικά σε προβλήματα διεθνούς πολιτικής..

    Reply
    1. Oannes February 25, 2022 at 10:09 pm

      Όντως. Πιστεύω ότι η παρούσα φάση ήταν η ευκαιρία του ανδρός να επανέλθη στα mainstream media μετά από ένα ψιλοαποκλεισμό που έχει φάει εδώ και 1 χρόνο + εξ αιτίας μιας φράσης που είχε πει για την Γκαμήλα Χάρις. Οπότε, αναπαράγει πρόθυμα τις μαλακίες περί Πούτιν, εκτονώνοντας την διάθεσή του για κριτική σε πατριωτικές κορώνες.

      Reply
  2. stcigar February 25, 2022 at 7:40 pm

    Εντωμεταξύ δεν πρόλαβα το πρωί να γράψω εκείνη την παρατήρηση για δυνητική επέκταση της “αμυντικής λογικής” του Πούτιν ad infinitum και άρχισαν ήδη απειλές και προς άλλες “ομόφυλες” χώρες προς δυσμάς..

    Reply
    1. Oannes February 25, 2022 at 10:11 pm

      Το παρετήρησα!
      Μπάη δε ουέη, ελπίζω μια μέρα [όχι …επικινδύνως, αλλά βλακωδώς] “περιπετειώδη” σαν κι αυτήν, τέτοια συσσώρευση μαλακιών τη μία πάνω στην αλλη, να αργήσω να ξαναπεράσω.

      Reply
  3. stcigar February 25, 2022 at 9:00 pm

    Υπάρχει πάντως κι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο η “κρίση του κορωνοϊού” λειτούργησε ως καταλύτης για τις τρέχουσες εξελίξεις: ο Πούτιν βεβαιώθηκε πλέον ότι έχει να κάνει με σκατόφλωρους του κερατά..

    Reply
    1. Oannes February 25, 2022 at 10:14 pm

      Φαντάζομαι τον τύπο να επικοινωνεί με τον “Κινέζο ομόλογό του”, να ανταλλάσσουν εμπειρίες και να ξεκαρδίζονται στα γέλια με τα πουστάκια που έχουν κληρονομήσει ως αντίπαλον δέος.

      Reply
      1. stcigar February 25, 2022 at 10:45 pm

        Ως γνωστόν για τεχνικούς κυρίως λόγους δεν παρακολουθώ τηλεοπτικές ειδήσεις αλλά.. υπάρχει δημοσιογράφος που να έχει αποκαλέσει τον Μπάιντεν “πλανητάρχη”?☺️

        Reply
        1. Oannes February 26, 2022 at 9:39 am

          Δεν νομίζω, δεν το έχω ακούσει εγώ τουλάχιστον, αλλά και δεν το αποκλείω. Με όλα αυτά που λέει ο στόμας τους, σ’ αυτό θα κωλώσουνε;

          Reply

Leave a Reply