ΔΙΑΓΙΓΝΩΣΚΑΝ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΩΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΚΗ

Μια συνέντευξη του χειρούργου, πρώην διευθυντή του ΑΧΕΠΑ κυρίου Γάκη είναι πάντα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Αυτή εδώ είναι μακράν η πιο ενδιαφέρουσα που έχω διαβάσει, υπό τις περιστάσεις που βιώνουμε, με την Μετάλλαξη Δέλτα να …καλπάζει, και τον τρόμο να επανεμφανίζεται “μπλοκάροντας” το δρόμο προς την ελευθερία.
Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά : λίγη υπομονή θα χρειαστεί μέχρι τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο, οπότε θα γίνει αντιληπτό το
ποσοστό στο οποίο ο “λαός” μασάει στην κορυφαία μέχρι στιγμής απάτη της κυβέρνησης. Αν αποδειχτεί ότι μασάει, θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι χάσαμε.

Η σύγκριση που κάνει ο κύριος Γάκης, της κυβέρνησης με τη
Χούντα, μόνο αδόκιμη δεν είναι. Και λίγα λέει.
Το ίδιο ισχύει και για την αντιστροφή : δεν είναι οι εμβολιασμένοι που πρέπει να ανησυχούν απ’ τους ανεμβολίαστους, αλλά
το αντίθετο.
Το ενδιαφέρον κορυφώνεται από το
11:17 και μετά, με την αναφορά του γιατρού στο θέμα των ανθρώπων με γρίπη που διαγιγνώσκονταν [με τα χυδαία αφερέγγυα τεστ] ως ασθενείς με κορωνοϊό.
Ένα ερώτημα τέλος που καλό είναι να επαναλαμβάνει κανείς, στο εαυτό του και τους άλλους, αφορά στο εξής : θεωρητικά, ποιος είναι
πιθανότερο να έχει συμφέρον από τη διατύπωση των απόψεών του. Κάποιος σαν τον κύριο Γάκη, η κάποιος από την κουστωδία των “ειδικών” – υπάλληλων των φαρμακευτικών στο ακαταδίωκτο;

5
(Visited 137 times, 1 visits today)

7 Comments

  1. stcigar July 4, 2021 at 7:23 pm

    Θα κλείσω το σημερινό μου ρεσιτάλ αμετρέπειας με μια υποσημείωση στα λεγόμενα των ερίτιμων κκ Γάκη, Κούβελα, Ιωαννίδη και λοιπών ιατρών που τιμάνε τον όρκο και τα παντελόνια τους. Προσωπικά δεν θα στοιχημάτιζα στην εγγενή ακινδυνότητα της εν λόγω παραλλαγής και ούτε φυσικά στην αξιοπιστία των αγγλικών στατιστικών, γιατί πολύ σύντομα θα μπορούσαν τα παραπάνω να στραφούν εναντίον μου. Όλες οι παραλλαγές του κορωνοϊού είναι ακίνδυνες το καλοκαίρι, αφού η ζέστη δεν επιτρέπει την εκδήλωση σοβαρών περιστατικών πνευμονίας, και όλες είναι δυνητικά επικίνδυνες το χειμώνα για τον αντίστροφο ακριβώς λόγο. Το κατά πόσον βέβαια οι πνευμονίες αυτές οφείλονται στον κορωνοϊό ή σε άλλους παράγοντες βρίσκεται δυστυχώς αυτή τη στιγμή στη διακριτική ευχέρεια των απανταχού δοσίλογων ιατρών που σε λίγο καιρό θα ξαναφορτώσουν πάσα νόσο και πάσα μαλακία στο ταλαίπωρο μικρόβιο εγκαινιάζοντας ένα νέο γύρο παρανοϊκής τρομοκρατίας. Παρόλο επίσης που αρκετά περιστατικά γρίπης αναμφίβολα διαγνώστηκαν ως περιπτώσεις κορωνοϊού, όπως εξάλλου και η πλειοψηφία των πλέον άσχετων παθολογικών καταστάσεων, η εξαφάνιση της γρίπης κατά την τελευταία σεζόν είναι πραγματική, αφού σε αντίθεση με άλλες χρονιές κανείς δεν είδε με τα μάτια τουυ τα σχετικά συμπτώματα σε κανέναν. Οι λόγοι παραμένουν εν πολλοίς άγνωστοι καθώς επίσης και ο λόγος που το αξιοπερίεργο αυτό φαινόμενο δεν έχει τύχει της πρέπουσα προσοχής.

    Reply
    1. Oannes July 4, 2021 at 8:08 pm

      Τα συμπτώματα της μετάλλαξης δέλτα πάντως, “διαφορετικά εκείνων του κορωνοϊού” φέρνουν προς το απλό κρυολόγημα.

      Reply
  2. stcigar July 4, 2021 at 8:28 pm

    Προσωπικά να σου πω δεν δίνω πλέον καμία σημασία σε ό,τι κι αν λένε, παρεκτός φυσικά τα καθημερινά διατάγματα της χούντας που μου κάνουν το βίο αβίωτο. Speaking of which από καιρό σχεδίαζα να πάω Καρδίτσα ετούτο το σαββατοκύριακο, που έχω τρία χρόνια να δω τους γέρους, την αδερφή και τανήψια μου, αλλά μου το χάλασαν τελευταία στιγμή ο Κούλης και η παρέα του. Λεφτά δεν μου περισσεύουν ούτε για τεστ κάθε τρεις και λίγο ούτε για μεγάλο ταξίδι με ταυτοκίνητο, άσε που σε λίγο δεν θα μπορώ να πάω ούτε στο σουπερμάρκετ για ψώνια. Θα κλείσω επομένως ένα ραντεβού για τρύπημα και ο θεός βοηθός. Τόσες και τόσες βλακείες έχω κάνει και συνεχίζω να κάνω στη ζωή μου, μες τις πολλές άντε κι αυτή.

    Reply
    1. Oannes July 4, 2021 at 9:43 pm

      Τι να πω …Τέτοιου είδους επιλογές είναι υπεράνω κριτικής. Και οι πιθανότητες είναι συντριπτικά με το μέρος σου.😊😷

      Reply
  3. stcigar July 4, 2021 at 10:18 pm

    Καμιά επιλογή δεν είναι υπεράνω κριτικής, αλλά κουράστηκα πλέον αφόρητα με την όλη κατάσταση. Εδώ κι ενάμιση χρόνο έχω ξελαρυγγιαστεί να φωνάζω το αυτονόητο σε γνωστούς και αγνώστους κι αυτοί πηγαίνουν συνεχώς από το κακό στο χειρότερο. Και δεν κατηγορώ τόσο εκείνους που εκμεταλλεύονται την υπόθεση, τη δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι και την κάνουν καλά. Τίποτε όμως από αυτά δεν θα είχε συμβεί χωρίς τη σύμφωνη γνώμη μιας πλειοψηφίας που όσο πάει και μεγαλώνει. Αν αποφασίσουν ποτέ να σοβαρευτούν, το ξανασυζητάμε το θέμα, μέχρι όμως να συμβεί αυτό δε σκοπεύω να πληρώσω τις μαλακίες τους περισσότερο απόσο ήδη μου αναλογεί. Αν πάλι έφτασε η ώρα μου, τι ένα μήνα πριν ένα μήνα μετά..😁

    Reply
    1. Oannes July 4, 2021 at 11:05 pm

      “Μη λες χαζά” που λένε και οι Σαλονικιοί.
      Αν πάντως στους καθοριστικούς παράγοντες επηρεασμού σου περιλαμβάνεται η αίσθηση περί σύμφωνης γνώμης της πλειοψηφίας, θα έλεγα να το δεις ξανά.
      Εξακολουθώ να νομίζω ότι δεν ισχύει στο βαθμό που πιστεύεις.
      Αλλά εξακολουθώ επίσης να πιστεύω ότι επιλογές σε τέτοια θέματα είναι υπεράνω κριτικής – με αξιώσεις αντικειμενικότητας τουλάχιστον.

      Reply
  4. stcigar July 4, 2021 at 11:48 pm

    Πραγματικά ελπίζω να έχεις το δίκιο με το μέρος σου, αυτό που βλέπω εγώ πάντως είναι μια μάζα πανέτοιμη από καιρό, η άγνοια της οποίας γιγαντώνετσι μέρα με τη μέρα, χωρίς να επηρεάζεται στο παραμικρό από την εμπειρία και τη λογική. Εδώ μιλάμε για σκανδαλώδη και αποκλειστική πίστη σε απροκάλυπτα και αποδεδειγμένα ψέματα, μιλάμε για πρωτοφανή ακύρωση κάθε πνευματικής προόδου των τελευταίων πεντακοσίων χρόνων, για πλήρη διαστροφή της παραδεδομένης σημασίας των λέξεων. Τόσα χρόνια χαμένα στα θρανία, τόση φανφάρα για τον εκδημοκρατισμό της γνώσης και την κοινωνία της πληροφορίας, τόσο καλό και κακό για το τίποτα.

    Reply

Leave a Reply