ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

Κοιτάξτε φάτσα και ύφος ατόμου. Καμαρώστε αυτό το καλοζωισμένο αρχιδ@κι, να αποφασίζει και να διατάσσει ποιος θα πεινάσει, ποιος θα ξεπαγιάσει, ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει.
Όλα αυτά “για το λαό της Ουκρανίας”, δηλ. …για το
γινάτι του Ζελένσκι.

6
(Visited 150 times, 1 visits today)

8 Comments

  1. stcigar September 1, 2022 at 10:43 am

    Την εν λόγω “πράσινη” έχω πρωτίστως κατά νου – καθώς και κείνη τη γλεντζού τη Σάνα Μαρίν της Φινλανδίας – όταν εξισώνω το “σχέδιο” με τη “ανοησία”.

    Reply
    1. stcigar September 1, 2022 at 5:00 pm

      Η συγκεκριμένη πάντως αποτελεί ένα ωραίο case study για όσα συζητούσαμε το πρωί. Το ερώτημα είναι “γιατί το κάνει?”:
      1. Για ψηφοθηρικούς λόγους (κομμάτι δύσκολο)
      2. Γιατί έτσι τη διέταξε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ (σε κάποιο βαθμό άμεσα ή έμμεσα ναι)
      3. Γιατί έχει δεσμευτεί απέναντι στις άλλες χώρες της ΕΕ (τι θα πει ο κόσμος δηλαδή – και πάλι ναι)
      4. Η χαρακτηριστική εμμονή ενός ανθρώπου στη μαλακία του όταν καταλαβαίνει ότι έκανε λάθος, για να μη χάσει και το ελάχιστο ίχνος αξιοπιστίας (παραλλαγή του προηγούμενου, και πάλι ναι)
      5. Τα πιστεύει σταλήθεια (ναι, αλλά δεν θα το ξανάκανε αν γυρνάγαμε το ημερολόγιο κάποιους μήνες πίσω)
      6. Στόχος της ήταν εξαρχής η καταστροφή της χώρας της και γενικότερα η εξαθλίωση και ο εξανδραποδισμός των ευρωπαϊκών λαών (γιαυτήν τουλάχιστον δεν το πιστεύω, για τον δικό μας το συζητάμε..)
      7. ??

      Reply
      1. Oannes September 1, 2022 at 5:26 pm

        I stick to “Στόχος της ήταν εξαρχής η καταστροφή της χώρας της και γενικότερα η εξαθλίωση και ο εξανδραποδισμός των ευρωπαϊκών λαών”.
        Το “ελευθερομασονικό” σχέδιο του Kόμη Κουντενχόβε Καλλέργη για μια ενιαία φυλή μιγάδων [Egyptian style!] που θα αντικαταστήσει τις “παραδοσιακές” ευρωπαϊκές φυλές μέσω αθρόας μετανάστευσης, είναι εκπεφρασμένο από τα middle ’20s. Για όσους είναι έτοιμοι να μηρυκάσουν τα περί συνωμοσιολογίας, υπάρχει θεσμοθετημένο βραβείο της EU για τους πεφωτισμένους που έχουν προσφέρει στην ιδέα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης [με αφροασιάτες].
        Το όνομα του βραβείου είναι [guess what] The Coudenhove-Kalergi European prize.

        Reply
        1. stcigar September 1, 2022 at 6:12 pm

          Ότι αυτό αποτελεί τον απώτερο στόχο, δεν χωράει αμφιβολία, γιαυτό εξάλλου και το άφησα τελευταίο. Πιστεύεις όμως ότι το συγκεκριμένο άτομο – λέμε τώρα – τον υπηρετεί συνειδητά ή μήπως τη χρησιμοποιούν κι αυτή ως μέσο εκμεταλλευόμενοι για παράδειγμα κάποιες από τις προηγούμενες (1-6) ανθρώπινες αδυναμίες? Γιατί κι κόσμος βλέπει ότι τον πάνε για σφαγή, αλλά δεν έχει πρόβλημα – ή έτσι νόμιζε μέχρι τώρα – να θυσιαστεί για τον.. Ζελένσκι.

          Reply
          1. Oannes September 1, 2022 at 6:31 pm

            Ως προς αυτό, πράγματι δεν πιστεύω ότι “εις έκαστος” των όπου Γης πολιτικάντηδων ξέρει το “σχέδιο” και το υπηρετεί ενσυνείδητα. Πολλοί και διάφοροι είναι έρμαια της βλακείας τους, έτσι άλλωστε γίνονται και πιο εύκολα πιστευτοί. Αυτό πρέπει να ισχύει σε μεγάλο βαθμό ιδίως στην Αμερική όπου αρκετοί πυροβολημένοι ηλίθιοι έχουν το τίτλο του congressman [και ιδίως της congresswoman]
            Ως προς τον κόσμο, εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι τύποι βλέπουν τη ζωή τους σαν υπνωισμένοι, σαν τη ζωή ενός άλλου, σαν Χολιγουντιανό blockbuster που δεν μπορεί παρά να καταλήξει στο καθιερωμένο blood bath. Το περιμένουν, τρόπον τινά το αποζητάνε. Πρόκειται για μορφή αυτοκτονίας.

            Reply
            1. stcigar September 1, 2022 at 6:51 pm

              Το “υπνωτισμένοι” νομίζω τα λέει όλα. Και η Ευρώπη πάντως δεν υστερεί καθόλου από την Αμερική ως προς τα “φρούτα” που αποφάσισαν τελευταία να γίνουν πολιτικοί. Τον “δικό μας” πάντως, παρά την εικόνα του καλού παιδιού και τον εμφανώς περιορισμένο πνευματικό του ορίζοντα, τον κατατάσσω χωρίς δεύτερη σκέψη σε αυτούς που έχουν από ένα σημείο και μετά συνειδητά προσχωρήσει στην dark side.

              Reply
              1. Oannes September 1, 2022 at 8:02 pm

                Κι εγώ. Είναι φανερό σε όσους έχουν στοιχειώδη παρατηρητικότητα ότι από μια εποχή και μετά έχει “μαυρίσει το μάτι του”.

                Reply
  2. dnk September 1, 2022 at 11:46 am

    Ελπίζω η “μητέρα του λαού” να έχει και μια καθησυχαστική απάντηση να δώσει στην ψεκασμένη-παιδική απορία που έχω ως προς την κάλυψη των “αναγκών” κάποιων άλλων “Ουκρανών”(ετυμολογικά-μόνο-συγγενών των “αυθεντικών”,με “πρώτου βαθμού συγγένεια”,όμως,με τον “φονικό ιό”)😺…https://m.youtube.com/watch?v=aVGN-aUkFdE

    Reply

Leave a Reply