ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ…

Μετά από αυτά η κατάσταση του κυρίου Κατσανέβα επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα την εισαγωγή στο νοσοκομείο και την διασωλήνωσή του.

Κακό πράγμα οι εικασίες και τα σενάρια, όταν αφορούν ένα άνθρωπο που περνάει δοκιμασία υγείας. Λιγότερο κακό, όταν ο ίδιος χρησιμοποιεί την περιπέτειά του ως μέσο παραδειγματισμού των υπολοίπων.
Εφόσον λοιπόν ο ίδιος …μου δίνει το δικαίωμα, να επισημάνω ότι η
άγνωστη αιτία στην οποία αναφέρεται, εξ αιτίας της οποίας τον πρόλαβε ο κορωνοϊός εντός 4 ημερών από τότε που έκανε το εμβόλιο, θα μπορούσε να είναι απλούστατα …το εμβόλιο. Αλλιώς, με δεδομένες τις προφυλάξεις που όπως λέει έπαιρνε, η σύμπτωση παραείναι ενδιαφέρουσα : κάποιος διανύει ένα διάστημα ενάμισι χρόνου απρόσβλητος από τον ιό, προφανώς ή κατά πάσαν πιθανότητα, εξ αιτίας των προφυλάξεων που λαμβάνει. Και προσβάλλεται απ’ αυτόν…4 μέρες αφού έχει κάνει την πρώτη δόση από το αδοκίμαστο εμβόλιο;
Επίσης γιατί κανείς, ούτε ο ίδιος, δεν αναφέρεται στην παράμετρο
“υποκείμενα νοσήματα”;

Καλή ανάρρωση.

3
(Visited 198 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. stcigar May 6, 2021 at 8:10 am

    Στα πλαίσια της διαστροφής μου να προσέχω αυτό που λείπει και όχι αυτό που υπάρχει, τον τελευταίο καιρό μου λείπει ο ..Σαρηγιάννης. Σημείο καμπής για την -πιθανότατα προσωρινή- απόσυρσή του από τα δημόσια φαίνεται να υπήρξε η περίπτωση του πατέρα του, που ίσως τον έκανε να ξανασκεφτεί για λίγο την εγκυρότητα των κηρυγμάτων του, δεδομένου ότι ο γέρων:
    1. Κόλλησε παρά τον πρόσφατο εμβολιασμό του.
    2. Κόλλησε παρά τις προφυλάξεις που επέβαλε ο υιός.
    3. Συνεχίζει να ζει παρά την ηλικία και τη βεβαρημένη του υγεία.
    Μια περίπτωση θα μου πεις. Υπαρκτή περίπτωση όμως, όπως και όλες οι “επώνυμες” περιπτώσεις, σε αντίθεση με τις ανώνυμες ΦΗΜΕΣ που τρέφουν τα κανόνια των στατιστικών του τρόμου.

    Reply
    1. Oannes May 6, 2021 at 9:58 am

      Μακάρι να είναι όπως το λες. Φοβάμαι μήπως η εξαφάνισή του είναι σχετική με κάτι που πήρε τ’ αυτί μου: ο εν λόγω “επαινέθηκε” από διεθνείς φορείς για την [πρωτότυπη όπως φαίνεται] μέθοδο με τα βοθρολύματα, οπότε δεν αποκλείεται να ταξιδεύει αυτή τη στιγμή …δίνοντας διαλέξεις, ή κλείνοντας διάφορα deals.😊

      Reply
  2. stcigar May 6, 2021 at 10:37 am

    Μπα, εδώ είναι ακόμα ο μπαγάσας, έκανε μάλιστα χτες μια διακριτική παρέμβαση προβλέποντας τη συνηθισμένη του αύξηση των κρουσμάτων (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να έχει και δίκιο, αλλά λόγω εκτεταμένων “αυτοελέγχων” και όχι λόγω χαλάρωσης των μέτρων). Πέραν των πιθανών προσωπικών θεμάτων πάντως μου φαίνεται ότι στη συγκεκριμένη φάση το στυλ του δεν ταιριάζει με την πολιτική “ανοίξαμε και σας περιμένουμε” της κυβέρνησης που ψάχνει κάτι σε τουριστική ατραξιόν περισσότερο παρά κάποιον απαισιόδοξο οιωνοσκόπο βοθρολυμμάτων. Από το φθινόπωρο βέβαια βλέπουμε..

    Reply
    1. Oannes May 6, 2021 at 11:27 am

      Ως προς τον συγκεκριμένο η αίσθησή μου ότι απηχεί απόψεις …υπερεθνικών κλιμακίων [κάτι σαν το ποιητική αδεία αντίστοιχο των ΜΚΟ]. Πρώτον δεν είναι γιατρός, δεύτερον, στις “νουθεσίες του” κυρίαρχο ρόλο παίζει η …τηλεργασία “στην οποία δεν έχουμε κάνει τα βήματα που πρέπει”.

      Reply
    2. Oannes May 6, 2021 at 11:37 am

      Εμφανισιακά πάντως, μπορεί να βρίσκεται με τα μπούνια στην κατηγορία “loser” αλλά αντιπαθητικός όσο άλλοι δεν μου είναι. Για την ακρίβεια, μου θυμίζει ένα είδος υποβαθμισμένου …εγγονού του Βασίλη Αυλωνίτη.

      Reply
  3. stcigar May 6, 2021 at 12:00 pm

    Πράγματι δεν είναι και κάπου έχει και την πλάκα του αυτό το κόλλημα με τα μαθηματικά μοντέλα και τα βοθρολύματα. Προσωπικά τον ψιλοσυμπάθησα κιόλας όταν είδα το ασυνάρτητο τραύλισμα που παρουσίασε αντί “εμπεριστατωμένων δηλώσεων” με αφορμή την ασθένεια του πατέρα του.

    Reply

Leave a Reply