ΓΑΛΛΙΑ : ΕKΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σε περίοδο διακοπών, 200.000 άνθρωποι τουλάχιστον διαδηλώνουν στο Παρίσι και άλλες γαλλικές πόλεις για τις “μεθοδεύσεις” του Emmanuel Macron, παρεμφερείς μ’ εκείνες συναδέλφων του σε ολόκληρο το Δυτικό κόσμο. Ο παγκόσμιος συντονισμός παραπέμπει αλάνθαστα σε σχέδιο καταστρωμένο από υπερεθνικές [ίσως και …μη ανθρώπινες*] οντότητες. Επόμενα, ευκόλως διακρινόμενα στάδιά του, η κήρυξη του ενός μετά τo άλλο των κρατών σε κατάσταση failed state, και η ενεργοποίηση της διαδικασίας για μια [υγειονομική αρχικά, και στη συνέχεια …ολοκληρωμένη] παγκόσμια διακυβέρνηση.

* Το περί “ανθρωπόμορφων τεράτων” λέγεται σαν σχήμα λόγου. Κρατάμε βέβαια και μια πισινή να αποτελεί τερατώδη αλήθεια.

6
(Visited 56 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Timothy Price August 1, 2021 at 3:50 pm

    I was reading about these protests last week. Our governess is trying to mandate masks again. The rumor is she wants everyone to wear masks to protect the unvaxed from being shamed by the unmasked vaxed. I think she likes abusing her power.

    Reply
  2. stcigar August 2, 2021 at 1:08 am

    Ελπίζω οι καλοκαιρινοί διαμαρτυρόμενοι να το εννοούν αυτή τη φορά, γιατί το χειμώνα θα προβληθούν σύμφωνα με τις επίσημες διαρροές καινούρια επεισόδια της horror σαπουνόπερας “ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ☠️👻” και θα χρειαστούν γερά νεύρα για να μην τη μπερδέψουν και πάλι με ντοκιμαντέρ.

    Reply
    1. Oannes August 2, 2021 at 9:52 am

      Αυτό φαίνεται βέβαιο. Και η ελπίδα που είχα μήπως όλη αυτή η έξαρση με τις απειλές κλπ. αφορούσε το ξεστοκάρισμα εμπροθέσμως των “σκευασμάτων”, αποδεικνύεται μάλλον μάταια, με την ανακοίνωση των νέων [ακριβότερων…] συμβολαίων με τους γκάνγκστερ των Big Pharma.

      Reply

Leave a Reply