ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΞ ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ

Δείγμα πολιτικής σκέψης και ήθους, αντιπροσωπευτικό του τι διακινείται μετεκλογικά στα σόσιαλ μίντια.
Ο εν λόγω ανθρωπάκος, έχει πρόβλημα με την ανυπαρξία …συνεντεύξεων, βιογραφικού, και φωτογραφίας (προδιαγραφών “βιογραφικού” υποθέτω) μιας απλής, εργαζόμενης γυναίκας που εκλέχτηκε χάρη στην εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας γι’ αυτήν.
Εν πάσει περιπτώσει, που εκλέχθηκε χωρίς τις
περγαμηνές ενός Αυτιά, ας πούμε.

ΥΓ. Η συμπάθειά μου προς τον
Βελόπουλο είναι εκφρασμένη επανειλημμένα – σε πείσμα των (υπαρκτών) “θεμάτων” στα οποία εστιάζουν διάφοροι, γιατί έτσι τους βολεύει.
Αυτή εδώ είναι η πρώτη εκλογική διαδικασία εδώ και χρόνια, απ’ την οποία έχω λόγο να είμαι ευχαριστημένος. Γιατί ο Ραν Ταν Πλαν “αναλυτής” του
in.gr έχει πέσει – για μια φορά στα χρονικά – μέσα, όταν αναφέρει ότι :
“Έχασαν όλοι – κέρδισε μόνο ο Βελόπουλος”.

6
(Visited 76 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. Anonymous June 11, 2024 at 10:29 am

    H επιδοση Βελο ηταν εκπληξη για μενα . Νομιζα οτι ηταν καθοδικη η πορεια του πλεον , κι ομως πηρε μου ειπαν +138000 ψηφους παραπανω απ οσες ειχε παρει στις βουλευτικες εκλογες ! Δεν τον εχω για καθαρο μαλαμα οσον αφορα τις προθεσεις του αλλα οτι πολλες φορες λεει σωστα πραγματα ειναι γεγονος ..
    Το Συμμετεχω του Αυφαντη (που ψηφισα κιολας ) δυστυχως πατωσε . Ο κατακερματισμος του περαν τις Ν.Δ. χωρου (οπως παραδοσιακα γινεται και με την Αριστερα χρονια τωρα) μια χαρα εξυπηρετει το συστημα .. Αν δεν ενωθουν διαφορες σοβαρες προσωπικοτητες σε μια πολιτικη οντοτητα τιποτα δεν θα καταφερουν .. Ειναι ομως κι οι εγωισμοι στην μεση για την αρχηγια που λειτουργουν αποτρεπτικα .. Αλλα και σ αυτη την περιπτωση , αντανακλαστικα θα γινει οτι παει να συμβει τωρα στην Γαλλια που θα συνασπιστουν κακην κακως οι υπολοιποι για να μην βγει η Λεπεν .. Οποτε μονο κουβεντα να γινεται ..

    Reply
    1. Oannes June 11, 2024 at 10:58 am

      Εννοείται ότι ο Βελόπουλος είναι κλασική περίπτωση “μη χείρον βέλτιστον”. Αλλά με μεγάλη εδώ διαφορά από τους χείρονες, οι περισσότεροι απ’ τους οποίους δεν διαφέρουν απο χοίρους.
      Συμμερίζομαι τις ανησυχίες, αλλά ελπίζω ότι “το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω”, κι ότι αυτό θα υποχρεώσει τελικά τις προσωπικότητες του χώρου σε συσπείρωση (αυτή στην οποία υποχρεώνονται οι “απέναντι” όντας με την πλάτη στον τοίχο).
      Η παρούσα γενεαλογική ποσόστωση της κοινωνίας εγγυάται ένα επίπεδο αντίστασης, τουλάχιστον όταν το πράγμα φτάνει στο μη περαιτέρω, και προς τα εκεί ακριβώς βαδίζουμε. Αυτό που δεν θέλω να σκέφτομαι είναι τι θα ισχύει όταν θα “είναι στα πράγματα” οι σημερινοί 30ρηδες και κάτω. Αυτό εισάγει μια παράμετρο σασπένς, με τη μορφή …countdown στην υπόθεση.

      Reply
  2. EMMANOUEL June 11, 2024 at 10:39 am

    Α , ξεχασα να “υπογραψω” χα χα

    Reply
  3. igameplay June 12, 2024 at 1:55 pm

    Wonderful web site Lots of useful info here Im sending it to a few friends ans additionally sharing in delicious And obviously thanks to your effort

    Reply

Leave a Reply