ΑΠΟ ΤΟΝ ADAM WEISHAUPT ΣΤΟ FBI

Ένα από τα “ρεφρέν” του blog αφορά στον απηνή διωγμό που υφίσταται η χριστιανική θρησκεία απ’ τις δυνάμεις του παγκοσμιοποιητικού ολοκληρωτισμού. Φαινόμενο εξηγήσιμο ιστορικά, αν λάβει κανείς υπόψιν ότι οι Soros, Schwab & Co είναι οι άμεσοι κληρονόμοι / εκφραστές του “ιλουμινατικού κινήματος” : εκπεφρασμένος στόχος του ιδρυτή του, Dr. Adam Weishaupt υπήρξε η αντικατάσταση της Χριστιανικής θρησκείας με μια θρησκεία της “λογικής”, και της οργανωμένης Εκκλησίας με ένα οργανισμό “Σχολών της Σοφίας”, που σκοπό θα είχαν τη μετατροπή της ανθρωπότητας σε μια χαρούμενη οικογένεια :
“Πρίγκιπες και έθνη θα εξαφανιστούν από προσώπου Γης, χωρίς βία. Η ανθρωπότητα θα γίνει μια χαρούμενη οικογένεια και ο κόσμος θα κατοικείται από έλλογες οντότητες. Σκοπός μας είναι να καταστήσουμε ενδιαφέρουσες στον κόσμο τις δυνάμεις που είναι αφιερωμένες στην τελειοποίηση της λογικής, να σπείρουμε τη γνώση,
να ελέγξουμε τις κακές τάσεις, να υπερασπιστούμε την αρετή που βρίσκεται σε διωγμό. Να διευκολύνουμε τη διάδοση της γνώσης και της επιστήμης”.
[Adam Weishaupt : Sidonii Apolllinarus Fragment, 1774]

Σε επόμενα κείμενα θα αναφερθούμε πιο συγκεκριμένα στη σχέση των κινημάτων για τη Σωτηρία του Πλανήτη με τον
αποπληθυσμό. Αλλά και με τη χριστιανική θρησκεία, εμπόδιο για την πραγματοποίηση οραμάτων “οικολογικά ευαίσθητων”, στο πλαίσιο των οποίων, η ευαισθησία για την επιβίωση του ανθρωπίνου είδους απουσιάζει.
Προς το παρόν, ένα ολιγόλεπτο βίντεο από την εκπομπή του Tucker Carlson : insiders του FBI μιλούν περί οργανισμού …διερευνώντος τις σχέσεις της χριστιανικής πίστης με το φαινόμενο του …white supremacism. Το τελευταίο [εκ του πονηρού ασαφώς προσδιοριζόμενο] αποτελεί ιδεολογικό μπαμπούλα για τους ζηλωτές του φεμινιστικού και του LGBTG κινήματος – όχι ακριβώς σε σύμπνοια οι ίδιοι μεταξύ τους.

5
(Visited 55 times, 1 visits today)

Leave a Reply