ΑΠΟ ΤΑ UFO ΣΤΑ UAP …ΚΑΙ ΣΤΑ MAINSTREAM MEDIA

Στο προσεχές μέλλον, τα …Ούφο θα απασχολήσουν έντονα τα mainstream media [μόλις διάβασα ένα κείμενο …αναμενόμενα κωμικοτραγικό στο in.gr]. Η κεντρική ιδέα, το motto για να το πούμε έτσι, που περιγράφει το concept έχει ως ακολούθως : μέχρι τώρα διαβάζαμε για εμφανίσεις ιπτάμενων δίσκων, με διάφορους γραφικούς να αναφέρονται σε οχήματα στον ουρανό και σε …πράσινα ανθρωπάκια που έβγαιναν από αυτά. Τώρα αίφνης το πράγμα σοβαρεύει, καθώς αναφέρεται επίσημα σ’ αυτά το …Αμερικανικό Πεντάγωνο.
Το οποίο Αμερικανικό Πεντάγωνο [όπως, μη συνειδητοποιώντας το γελοίον της αντιφάσεως, οι “δημοσιογράφοι” επισημαίνουν] έχει απαξιώσει να ασχοληθεί στο παρελθόν, βλ.
έχει αποκρύψει στοιχεία για συγκεκριμένες περιπτώσεις, που από τη δεκαετία που ’40 ήδη παραμένουν στα αρχεία ως ανεξήγητες.*
Βεβαίως και δεν υπάρχει λόγος να θεωρήσει κανείς
πιο αξιόπιστους τους πιλότους αεροσκαφών / ναύτες πολεμικών πλοίων από τους “απλούς πολίτες”. Ούτε τα βίντεο για τα οποία μιλάει το Αμερικανικό Πεντάγωνο πιο αληθινά από τα “ιδιωτικά” που έχουν θεαθεί δεκάδες χρόνια τώρα.**
Υπάρχει όμως λόγος σοβαρός να θεωρήσει αναξιόπιστο τον οποιοδήποτε ενορχηστρωμένο θόρυβο για οτιδήποτε.
Σε προηγούμενο post με τίτλο UFO SHOWTIME αναφέρομαι στην περίεργη σύμπτωση της επανεμφάνισης του
Bob Lazar, και στη δυνατότητα προβολής με την υπάρχουσα τεχνολογία, απίστευτων “και όμως αληθινών” επιδείξεων, που θα καθήλωναν την ανθρωπότητα, “ενοποιώντας την” κατά τα παγκοσμιοποιητικά σχέδια. Αυτό φυσικά διά της επικλήσεως ενός εχθρού αδυσώπητου και ανίκητου, που μπροστά του ο “ιός του Covid 19” θα είναι ένας περίπατος στην εξοχή.
Προχωρώντας το λίγο, εικάζει κανείς ότι η περίπτωση της πανδημίας θα μπορούσε να είναι ένας πρόλογος / τεστ ευπιστίας και υπακοής, για κάτι
“πιο μεγάλο” [σύμφωνα με πολλούς] που έρχεται : επίθεση από ένα αδιανόητα προηγμένο εξωγήινο πολιτισμό.
Παρατήρηση: τα original UFOs εμφανίσθηκαν σε μια [πολυδιαφημισμένη ως]
κρίσιμη καμπή στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ήταν η εποχή που η τελευταία πειραματιζόταν με τις “ανεξέλεγκτες” δυνάμεις της πυρηνικής ενέργειας, και το απλοϊκό σενάριο με το οποίο συνδέθηκαν οι “εξωγήινοι” ήταν εκείνο των μελών μιας φυλής που, άγρυπνα παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα στην επιφάνεια του πλανήτη, έκριναν ότι είχε έρθει η στιγμή να προειδοποιήσουν για την επερχόμενη καταστροφή …παρενοχλώντας αμέριμνους αγρότες, νοικοκυρές και ζευγάρια σε απομονωμένα σημεία της επιφάνειάς του.
Σήμερα η ανθρωπότητα διέρχεται ξανά μια [πολυδιαφημισμένη ως]
κρίσιμη καμπή, αντιμετωπίζοντας ξανά ένα κίνδυνο καταστροφής του πλανήτη εξ υπαιτιότητάς της…όχι πλέον μέσω της πυρηνικής ενέργειας, αλλά μέσω …του Climate Change. Ας θυμηθούμε την περίφημη διάλεξη του Bill Gates στο TED Talk του 2015, όπου προφήτευε ότι, ο επόμενος κίνδυνος για την ανθρωπότητα δεν θα μοιάζει με “αυτό” [ένα πυρηνικό μανιτάρι στην οθόνη του TED Talk] αλλά …με “αυτό” [ένα είδος …coronavirus]. Ας θυμηθούμε επίσης ότι ο κορωνοϊός και γενικά η σειρά των πανδημιών που de facto προεξοφλούνται για τα επόμενα χρόνια [ανά …πενταετία ή κάπως έτσι] δεν οφείλονται πουθενά αλλού παρά στο …Climate Change.
Τι έρχονται άραγε να μας
διδάξουν αυτή τη φορά οι εξωγήινοι; πρόκειται για μια χοντροκομμένη επανάληψη του doomsday scenario απ’ το οποίο έρχονται για να μας προστατέψουν;
Την προηγούμενη φορά πάντως δεν κατάφεραν και πολλά : του πρώτου κύματος των UFOs
***, αρχής γενομένης με το τέλος του Β’ΠΠ [ένα είδος μετάβασης στο …next step, η μόνη λογική αναβάθμιση μιας παγκόσμιας σύρραξης] επακολούθησε τεχνολογικό big bang σε όλα τα πεδία, και το στρατιωτικό, αλλά και μια γιγάντωση της περί τα διαστημικά / εξωγήινα φιλολογίας μέσα από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Όλα αυτά, με την original πηγή στοχασμού πάνω στο θέμα, την λογοτεχνία επιστημονικής φαντασίας, σταδιακά να εξαντλείται. [Το θέμα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και από καιρού εις καιρόν θα επανερχόμαστε].


* Όσοι έχουν ασχοληθεί στοιχειωδώς, γνωρίζουν ότι το ενδιαφέρον του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών ξεκινάει τη δεκαετία του ’40. Project Sign, 1948, project Grudge 1949, project Blue Book, 1952. Το τελευταίο διήρκεσε 18 χρόνια, με το πόρισμα να ανακοινώνει ότι δεν υπάρχει τίποτα περίεργο ή ανησυχητικό στην υπόθεση UFOs. Παρόλα αυτά, ακόμα και στο πλαίσιο του Γαλάζιου Βιβλίου, κάποιες λίγες από τις 12.000 περιπτώσεις που μελετήθηκαν, έχουν καταχωρηθεί ως ανεξήγητες.

** Άνδρες πληρωμάτων πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού διηγούνται ότι βλέπουν τις πιο απίθανες επιδείξεις αγνώστου προελεύσεως σκαφών, οι οποίες αψηφούν τις σημερινές μας γνώσεις των φυσικών νόμων, …επί σειρά ετών και επί καθημερινής βάσεως.

*** Υπάρχει συν τοις άλλοις, μια αλλαγή στην ορολογία. Μιλάμε πλέον για aerial phenomena [Unidentified Aerial Phenomena, UAP], θέλοντας ίσως να εννοήσουμε ότι δεν πρόκειται αναγκαστικά για αντικείμενα, και πάντως ότι είμαστε …πιο σοβαροί, βλ. up to the point στις διατυπώσεις.


4
(Visited 151 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Pingback: ΕΝΑ UFO ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ... - OANNES

Leave a Reply