ΑΔΩΝΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΔΩΝΙ

Ένας διαφορετικός Άδωνις από το παρελθόν, μιλώντας για την προηγούμενη ψευτοπανδημία [H1N1, 2009] και το όργιο κινδυνολογίας και “εμβολιοσπρωξίματος” που την είχε συνοδεύσει.
Θυμάμαι την πλάκα που κάναμε κάποιοι, τα βλακώδη …μηνύματα μίσους που έπαιρνα στο περιοδικό, την κατάρρευση του αφηγήματος και τον
εξευτελισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Σήμερα, χάρη σε ένα συνδυασμό άρτιας οργάνωσης και
εκφυλισμού των αντανακλαστικών ενός κόσμου κατεργασμένου μεθοδικά απ’ τα [social] media, η συνωμοσία φαίνεται να πετυχαίνει. Ο Άδωνις; ως υπουργός πλέον, απειλεί με απόλυση όσους διστάζουν να κάνουν το αδοκίμαστο εμβόλιο…
Η μόνη απάντηση που του αξίζει είναι το sms που έστελνε δυο χρόνια πριν, στην προεκλογική του εκστρατεία
: “ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!”

4
(Visited 98 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar June 25, 2021 at 10:52 pm

    Για το σίχαμα δε θέλω να μιλήσω για ευνόητους λόγους. Ένα θέμα που με απασχολεί μόνιμα όμως είναι ότι ενώ το ίντερνετ προσφέρει τη δυνατότητα να βγάλει κανείς τον καλύτερο εαυτό του – αφού κανένας δεν ξέρει τι μαλάκας είσαι πραγματικά – οι περισσότεροι επιλέγουν τελικά ελλείψει εναλλακτικής να βγάλουν τον χειρότερο.

    Reply
    1. Oannes June 26, 2021 at 9:59 am

      Η αίσθησή μου είναι ότι ο εαυτός δεν είναι ούτε ο καλύτερος ούτε ο χειρότερος, αλλά ο μόνος που διαθέτουν. Οι διαδικτυακοί όροι συμπεριφοράς [“είμαι ο μίστερ γαμώ και δέρνω, λέω ό,τι μου κατέβη και δεν δίνω λόγο σε κανένα”] διαχέονται στην καθημερινότητα ορίζοντας και αυτήν ακόμα.

      Reply

Leave a Reply