ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ …ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ

Επιτέλους …αυτό το “πράμα” δεν υπάρχει κανείς να το μαζέψει;
Ο “δημοσιογράφος” δεν μπορεί να του απαντήσει ότι απαγόρευση εισόδου σε κατάστημα πωλήσεως τροφίμων σημαίνει, έτσι απλά,
θάνατο από ασιτία;
Ο τύπος κανονικά παροτρύνει στη λήψη μέτρων που ισοδυναμούν με
εξόντωση του 40% του πληθυσμού της χώρας.
Θα διερευνήσω την πιθανότητα να μπορώ να πετύχω κάτι κάνοντάς του, έστω και μόνος, μήνυση.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση,
εύχομαι ο ίδιος και οι ομοιοί του να χάσουν τις δουλειές τους και να περιφέρονται στους δρόμους ζητιανεύοντας. Και ο κόσμος, αντί να τους ελεεί, να τους φτύνει.
Το πράγμα πλέον έχει πάει αλλού. Αυτό εδώ είναι κανονική χούντα. Η άρνηση ανοχής στον εκβιασμό, η άρνηση συμμόρφωσης με τις εντολές μιας δράκας
επίορκων πολιτικών και επιστημόνων είναι ζήτημα πολιτικής ευθύνης. Αντιστοιχεί με αντιστασιακή πράξη.

3
(Visited 118 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar November 10, 2021 at 9:10 pm

    Θα το είδες εντωμεταξύ ότι στη Σιγκαπούρη τώρα υποχρεώνουν τους ανεμβολίαστους να πληρώνουν από την τσέπη τους τα νοσήλεια σε περίπτωση που εισαχθούν στο νοσοκομείο για κορωνοϊό. Και μιλάμε ότι μια μέρα νοσηλεία στην εντατική κοστίζει ΠΟΛΛΑ λεφτά.

    Reply
    1. Oannes November 10, 2021 at 9:55 pm

      Ναι, γενικά γίνονται διάφορα [και] πιλοτικής φύσεως. Ως προς την εντατική πάντως, σε πολλές περιπτώσεις τουλάχιστον θα είναι προτμότερο από αυτό που γίνεται εδώ, σε περίπτωση άρνησής σου να καταπλέει εισαγγελέας!
      Αυτό που έμαθα, από Αμερικανό επισκέπτη του blog, είναι ότι σε νοσοκομείο του Κολοράντο, αρνούνται να κάνουν εγχείριση σε γυναίκα γιατί ήταν ανεμβολίαστη. Και ότι και σε πολλές περιπτώσεις έχουν αρνηθεί θετραπεία και φάρμακα σε ανθρώπους για τον ίδιο λογο.
      Γενικώς έχει αρχίσει να γυαλίζει το ματάκι μου και δεν ξέρω που θα βγει αυτό. Ένα αγαπημένο μου πρόσωπο σημερα, 19 χρόνων κορίτσι, έβαλε τα κλάματα γιατί έμαθε ότι δεν μπορείς να πας ένα σινεμά ή ένα θέατρο αν δεν εισαι …εμβολιασμένος. Στα ΕΛΤΑ από τα οποία παίρνω κατά καιρούς διάφορα, χρειάζεται ράπιντ τεστ και θα αναγκαστώ να κάνω κάποια εξουσιοδότηση γιατί με έχει πιάσει χοντρό γινάτι, ακόμα και με τα τεστ.

      Reply
      1. stcigar November 10, 2021 at 10:23 pm

        Να σου πω την αλήθεια και για τη μεταχείριση των ανεμβολίαστων από τα δικά μας νοσοκομεία υποπτεύομαι τα χειρότερα και δεν εννοώ τους εισαγγελείς. Εμένα πάντως που έχω καταλήξει σε κανά δύο περιπτώσεις παλιότερα στο νοσοκομείο “από δική μου υπαιτιότητα” οι γιατροί – και μάλιστα οι γυναίκες – με κοίταζαν με απροκάλυπτο μίσος και μου απηύθυναν το λόγο λες και ήμουν το τελευταίο σκουπίδι. Και δεν ήμουν καν ανεμβολίαστος..

        Reply
        1. Oannes November 10, 2021 at 10:38 pm

          Δεν υπάρχει τίποτα που θα με παραξένευε μ’ αυτούς τους ανθρώπους. Τους είχα που τους είχα στου διαόλου τα κατάστιχα, τώρα πλέον μ’ αυτό εδώ. Το μόνο πράγμα που στοιχειωδώς με παρηγορεί είναι η επικείμενη, όχι μακρυά στο χρόνο αντικατάστασή τους, συλλήβδην από …AI controlled “doctors”. Τα εισαγωγικά ισχύουν και για τους ίδιους κατά πλειόνοτητα ούτως ή άλλως.

          Reply

Leave a Reply