ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ : “ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ…”

Ο καθηγητής Salman Zarka, “τσάρος του Ισραήλ για τον coronavirus” ζήτησε από τη χώρα να προετοιμάζεται για την τέταρτη δόση.
H αφοπλιστικά λογική ανακοίνωσή του :
“Δεδομένου του ότι ο κορωνοϊός είναι εδώ, και θα συνεχίσει να είναι εδώ, πρέπει να προετοιμαζόμαστε για την τέταρτη δόση…”.
Όποιος
κακόπιστος χρειάζεται κάτι παραπάνω ως επιχείρημα απ’ αυτό, καλό θα είναι, υποθέτω, …να προσέχει.
Ο υπουργός δεν ξεκαθάρισε πότε θα διανεμηθεί η τέταρτη δόση. Είπε όμως ότι σκοπός της θα είναι η προστασία από τις μεταλλάξεις.
“Έτσι θα είναι η ζωή μας από δω και πέρα
…σε κύματα”, πρόσθεσε.
“Έχοντας πάρει
το μάθημά μας από την Δέλτα, θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την έλευση επόμενων κυμάτων από άλλες μεταλλάξεις, όπως εκείνη από την Νότιο Αμερική. Δεδομένου αυτού, όπως και της εξασθένισης των εμβολίων και των αντισωμάτων, καινούργιες δόσεις θα απαιτούνται κάθε έξη μήνες ή το πολύ ένα χρόνο”.
Φιλοδοξία του κυρίου Zarka είναι, τέλος του έτους με αρχές του επόμενου, το Ισραήλ να παράσχει εμβόλια αποτελεσματικά για τις μεταλλάξεις.
Σημειωτέον ότι το Green Pass, το “πιστοποιητικό” που επιτρέπει στην πρόσβαση εμβολιασμένων / εχόντων νοσήσει σε συγκεκριμένους χώρους,
πρόκειται να εκπνεύσει 6 μήνες μετά την λήψη της δεύτερης ή τρίτης δόσης, με απαιτούμενη την τέταρτη για την επανενεργοποίησή του.
[Πληροφορίες από
The Times Of Israel]

3
(Visited 64 times, 1 visits today)

Leave a Reply