ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ …ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ

Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ελλάδα προχωρούν αυτή τη στιγμή στην έναρξη της διαδικασίας τρίτης δόσης του εμβολίου με δική τους πρωτοβουλία, χωρίς την απαιτούμενη έγκριση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων [EMA].
Ο τελευταίος έχει δηλώσει ότι χρειάζονται περισσότερα δεδομένα για να δώσει το ΟΚ.
«Αυτή τη στιγμή οι ενισχυτικές δόσεις δεν περιλαμβάνονται στην έγκριση της διάθεσης των εμβολίων κατά της Covid-19 και δεν έχουν ακόμη υποβληθεί σε επιστημονική αξιολόγηση από τον EMA, καθώς δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα», ανέφερε η
Κομισιόν. Η οποία συνεχίζει εκφράζοντας ανησυχία για τις νομικές συνέπειες που θα αντιμετωπίσουν οι χώρες που θα προχωρήσουν χωρίς έγκριση.
Τυχόν
ζητήματα υγείας που θα προκύψουν, αξιολογούνται προφανώς ως δευτερεύοντα.

4
(Visited 108 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar August 30, 2021 at 8:40 pm

    Η περίπτωση του Ισραήλ με ανησυχεί. Ως γνωστόν οι Εβραίοι δεν είναι μαλάκες. Αν αυτοί την πάτησαν έτσι, τι ελπίδες υπάρχουν για μας τους υπόλοιπους? Από την άλλη βέβαια το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται και τουλάχιστον μια φορά στο πρόσφατο παρελθόν την πάτησαν για τα καλά.. με τους υπόλοιπους νακολουθούν κατά πόδας.

    Reply
    1. Oannes August 30, 2021 at 9:26 pm

      Δεν έχω προσέξει κάτι διαφορετικό από το pattern “περισσότερα κρούσματα – 4 με 5 φορές λιγότεροι θάνατοι”. Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι με την τρίτη δόση οι φορές θα γίνουν 10. Αυτό που είναι τελείως εκνευριστικό είναι οι αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες περί το αν οι εισηγμένοι / διασωλ. / νεκροί είναι κυρίως ανεμβολίαστοι ή το αντίθετο ή 50-50.

      Reply
  2. stcigar August 30, 2021 at 9:41 pm

    Αυτά είναι τα καλοκαιρινά νούμερα, τα χειμερινά θα είναι τελείως διαφορετικά και κανένα εκ των δύο δεν έχει κατά τη γνώμη μου την παραμικρή σχέση με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου ή την επικινδυνότητα της επικρατούσας μετάλλαξης, άσε που από καιρό έχω σταματήσει να δίνω προσοχή σε οποιαδήποτε στατιστική ακόμα και αν με βολεύει. Το θέμα για μένα είναι ότι το Ισραήλ πίστεψε περισσότερο από τον καθένα (δεν περιλαμβάνω κάποιες τουριστικές χώρες που το κάνουν από ανάγκη) στην απάτη του εμβολίου σε σημείο που δέχτηκε να γίνει το πειραματόζωο της Φάιζερ.

    Reply
    1. Oannes August 30, 2021 at 10:51 pm

      Με καθαρή συνείδηση ως προς “αντισημιτισμούς” και πράσινα άλογα, πιθανολογώ ότι η Ισραηλινή ελίτ συμμετέχει στην απάτη. Και ότι ακόμα και οι Εβραίοι, ως λαός, δεν είναι πια τόσο alert όσο τους ξέραμε.

      Reply

Leave a Reply