ΤΟ LIFESTYLE ΚΑΙ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ 100 ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Ν’ ΑΝΘΙΣΟΥΝ

6
(Visited 75 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. stcigar March 12, 2023 at 6:28 pm

    Αυτό με το φιλί ομολογουμένως ήταν κομμάτι.. χοντρό. Αφού πάντως κατά την ερμηνεία του κινήματος me2 κάθε προσπάθεια προσέγγισης γυναίκας από άντρα θεωρείται λίγο πολύ απόπειρα βιασμού, αναρωτιέμαι αν το άχαρο καθήκον της προσέγγισης των φύλων θα πρέπει να επωμιστούν από δω και στο εξής αποκλειστικά οι γυναίκες..

    Reply
    1. Oannes March 12, 2023 at 7:16 pm

      Η εντύπωσή μου είναι ότι αυτό έχει συμβεί ήδη. Καλή τύχη αυτό για τους ντροπα-λούληδες.
      Η ξεφτίλα του MeToo φαίνεται, εκτός απ’ όλα τ’ άλλα, από τη σιγή ιχθύος που τηρεί ως προς τους trans άνδρες που συμμετέχουν σε …γυναικεία αγωνίσματα. Μιλάμε για κορίτσια που έχουν θυσιάσει τα πάντα για να κάνουν πρωταθλητισμό, προπονούμενα και δώστου προπονούμενα 24/7 [είχα δει συνέντευξη πρωταθλήτριας κολύμβησης των ΗΠΑ και την λυπήθηκε η καρδιά μου] και σκάει μύτη ο γαγκούρης και τους παίρνει το σκαλπ αυτοπροσδιοριζόμενος σαν γυναίκα.
      Και …μόκο το κίνημα.

      Reply
      1. stcigar March 12, 2023 at 8:33 pm

        Δεν το ήξερα. Φαίνεται πως η πατριαρχία ξαναγυρνάει τελικώς από την.. πίσω πόρτα😉

        Reply
        1. Oannes March 12, 2023 at 8:47 pm

          Κανονικά. Το ελπιδοφόρο είναι ότι εξ αυτού παρατηρείται ρήγμα εντός των κόλπων του “φεμινιστικού” κινήματος. Ταυτόχρονα παρατηρείται κάτι παρόμοιο και στο πλαίσιο των LGBTQκαιδεσυμμαζεύεται : λεσβίες εναντίον τρανσγκαγκούρηδων σε πλαίσιο αναβίωσης μιας έχθρας που είχε πρωοεμφανιστεί σε εποχές πρωτοπορίας του λεσβιακού ακτιβισμού, προ πεντηκονταετίας or something.

          Reply
          1. stcigar March 12, 2023 at 9:04 pm

            Αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε. Οι άντρες ομοφυλόφιλοι κλπ δεν έχουν περισσότερα κοινά με το γυναικείο αντίστοιχο απότι έχουν μεταξύ τους οι συνηθισμένοι άντρες και γυναίκες. Τα δε ομοφυλόφιλα ζευγάρια και των δύο φύλων αποτελούνται από “αρσενικό” και “θηλυκό” κομμάτι στον ίδιο βαθμό με τα κανονικά ζευγάρια. Γιαυτό εξάλλου μιλάμε πάντα για ζευγάρια. Με άλλα λόγια η περιβόητη διαφορετικότητά τους δεν είναι κατά βάθος παρά μια ωραία τρύπα στο νερό.

            Reply

Leave a Reply