ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BIDEN ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ : “ΑΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ”

Το να κατέχεις τα …πρωτεία εμετικότητας σε ένα δημοσιογραφικό οργανισμό όπως το CNN [κατάμεστο από εμετικές προσωπικότητες, αν υποτεθεί ότι υπάρχει και κάτι άλλο εκεί μέσα] είναι όπως και να ‘χει ένα κατόρθωμα. Το κατόρθωμα, κατά την αυστηρά προσωπική μου γνώμη, είναι της anchorwoman Alisyn Camerota [με διαφορά στήθους δεύτερος, ο Don Lemon]. Διόλου τυχαία, είναι αυτή που συνεντευξιάζεται [βλ. βίντεο] με τον …cult expert, Steven Hassan, PhD, γύρω από το θέμα του …αποπρογραμματισμού και της …επανεκπαίδευσης των Trump suporters, συμπλέοντας μαζί του και σιγοντάροντας τις θεωρίες του. Όπως προκύπτει, το άρθρο του Eugene Robinson της Washington Post στο οποίο αναφέρθηκα χτες [ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ TRUMP ] δεν αποτελεί ιδιοσυγκρασιακή άποψη, ούτε μεμονωμένο περιστατικό.
Αυτά, για να παίρνουμε μια ιδέα
1. του τί εννοεί ο Πρόεδρος – Μούμια όταν μιλάει για “θεραπεία” και “ενότητα” του Έθνους και 2. του τί έρχεται, πολύ πιο σύντομα απ’ ότι φανταζόμαστε, εδώ.

3
(Visited 95 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. dnk January 20, 2021 at 2:48 pm

    Το ρητό “you cannot teach an old dog new tricks”,τί να το θεωρεί,άραγε,ο δόκτωρ; ” Ρατσιστικό” ή “αντιρατσιστικό”,” επιστημονικό” ή “αντιεπιστημονικό”; Ίσως,όμως,η βουκέντρα(θεωρητική,πρακτική ή και ως μέσο χορήγησης ” θεραπειών”,όπως το vaccine) να “λύνει” όλες τις “απορίες” και “αντιρρήσεις”, αρκεί να την χειρίζεται κάποιος που,”πιστοποιημένα”, “γνωρίζει”.

    Reply
    1. Oannes January 20, 2021 at 5:53 pm

      Αυτά που εννοεί πίσω απ’ το μειλίχιο ύφος του ο “δόκτωρ” δεν έχουν σχέση με διδασκαλία. Τα σχέδιά του για μας είναι πιο δραστικά. Deprogramming …και μετά επανεκπαίδευση. Σκοπεύει να “γράψει” σε λευκό χαρτί.

      Reply
  2. dnk January 20, 2021 at 8:44 pm

    “Φοβάμαι” ότι το μόνο που μπορεί να “γράψει”,ο ” φέρελπις συγγραφεύς”,είναι η τιμή “πώλησης” των “διακριτικών” του τίτλου του,τα οποία ενδέχεται να “μεταφράζονται” και ως Patates halia Domates(με όλο το σεβασμό στους επαγγελματίες του αντίστοιχου “χώρου”, των οποίων το “δαιμονιώδες” ταλέντο δεν φαίνεται να έχει ούτε κατά το ένα χιλιοστό).

    Reply

Leave a Reply