ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, WED-29012020-0810 θάνος τζήμερος

Για λόγους που δεν είναι της παρούσης, διάφορες απόψεις του Θάνου Τζήμερου δεν μου είναι αρεστές, ούτε συμπαθείς.
Μου είναι όμως αρεστή και συμπαθής η παρρησία με την οποία τις υποστηρίζει. Και δεν μπορώ να φανταστώ τον άνθρωπο που δεν θα έπαιρνε το μέρος του, όταν μπαίνει στο στόχαστρο του …Παναγιώτη Δημητρά [“Εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), μέλος της Γραμματείας της Ένωσης Ουμανιστών Ελλάδας (ΕΝΩ.ΟΥΜ.Ε.), μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της Ευρωπαϊκής Ουμανιστικής Ομοσπονδίας και μέλος της Συνέλευσης Εκπροσώπων της Παγκόσμιας Οργάνωσης Κατά των Βασανιστηρίων (OMCT). Συγγραφέας του βιβλίου Αναζητώντας τα χαμένα δικαιώματα στην Ελλάδα. Η σκοτεινή πλευρά της ελληνικής δημοκρατίας (2007)”].
Ο εν λόγω κύριος Δημητράς εξαπολύει εκ συστήματος μηνύσεις ανά την ελληνική επικράτεια, σε όσους τολμούν να έχουν επιφυλάξεις για ζητήματα, όπως η “συμβατότητα” του ισλάμ με τις δυτικές κοινωνίες, ή η “υποχρέωσή” μας να έχουμε μια αγκαλιά ανοικτή επ’ αόριστον για μετανάστες απ’ τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.  Στο παρακάτω link υπάρχει ένα είδος ανοιχτής επιστολής του Τζήμερου στην Εισαγγελία Ρατσιστικής Βίας, που θεωρώ ότι θα έπρεπε ο καθένας να διαβάσει:

http://polis24.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b6%ce%b7%ce%bc/

3
(Visited 60 times, 1 visits today)

Leave a Reply