ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, TUE-27972021-2025 πέτρος φιλιππίδης

Πρώτες αντιδράσεις των προσβεβλημένων από τον ραβδοϊό Lyssavirus [ = λυσσασμένων] μαλακίων των social media. Το πανηγύρι θα συνεχιστεί μέχρι πρωίας…

5
(Visited 79 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. stcigar July 28, 2021 at 7:00 am

    Έχω αρχίσει ναμφιβάλλω πλέον αν οι γιατροί και οι δικαστές είναι ικανοί ναντιμετωπίσουν ακόμα και και τα πιο απλά περιστατικά ρουτίνας. Αν συνεχίσουν έτσι, θα πρέπει αναγκαστικά να ξαναγυρίσουμε σε πρακτικές αυτοΐασης και αυτοδικίας.

    Reply
    1. Oannes July 28, 2021 at 9:24 am

      Συμφωνώ 666%. Για να μην πω ότι η αυτοδικία είναι ο δρόμος προς την αυτοΐαση.

      Reply
  2. stcigar July 28, 2021 at 7:30 am

    Θα μου πεις ότι έτσι ξαναγυρνάμε στο νόμο της ζούγκλας. Βασικά και τώρα ο νόμος της ζούγκλας ισχύει, αλλά μόνο γιαυτούς.

    Reply
    1. Oannes July 28, 2021 at 9:33 am

      Ναι οι τύποι έχουν στρογγυλοκαθήσει στο ρόλο του θηρευτή και κάποιος πρέπει να τους ξεκολήσει.
      Μετριοπαθείς προσεγγίσεις του τύπου “step-by-step” διεκδικήσεων [Karl Popper και λοιποί θεωρητικοί της αστικής δημοκρατιας] χάνουν το νόημά τους όταν όλοι οι θεσμοί ανεξαιρέτως συμμετέχουν πρόθυμα στο manhunt.

      Reply
  3. stcigar July 28, 2021 at 10:11 am

    Ακριβώς. Πώς μπορεί ναντιδράσει κανείς? Επιστημονικά επιχειρήματα? Δικιά τους είναι η επιστήμη και δεν ενδιαφέρονται για επιχειρήματα. Κοινωνική κριτική? Δεν παραδέχονται την ελευθερία της έκφρασης, αφού κατέχουν τα ΜΜΕ. Προσφυγή στη δικαιοσύνη? Μα οι δικαστές πρώτοι καταπατούν τους ισχύοντες νόμους. Επίκληση του συντάγματος? Το ερμηνεύουν κατά το δοκούν και νομοθετούν κατά βούληση. Καταφυγή σε διεθνείς οργανισμούς? Η πηγή του κακού! Εκλογές? Με ποια εναλλακτική? Υπομονή μέχρι να ξυπνήσει ο κόσμος? Ο κόσμος δεν κάνει τίποτε από μόνος του, απλώς ακολουθεί την πιο ισχυρή μειοψηφία. Το θέμα καταλήγει τελικά στο εμείς ή αυτοί, αλλά όχι με τους αυθαίρετους όρους του αντιπάλου..

    Reply
  4. dnk July 28, 2021 at 10:58 am

    “Φοβάμαι” και ελπίζω ταυτόχρονα,ότι έχουν διαβεί τον “Ρομπίκωνα” και όχι τον Ρουβίκωνα(όπως φαντασιώνονται) κι ότι στα Φάρσαλα θα “αλληλοφαγωθούν”😸…

    Reply

Leave a Reply