ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΣΤΗ DIJON

Η Γαλλία είχε “εύλογα” τη δική της συμμετοχή στην οικουμενική, ασυνάρτητη & αποκλειστικά για το θεαθήναι, παρωδία ακτιβισμού των Black Lives Matter. Τώρα πληρώνει το τίμημα, και ασφαλώς δεν θα είναι η μόνη. Η περίοδος που εγκαινίασαν οι “ειρηνικές κνητοποιήσεις για τη δολοφονία του Floyd”, και η οποία αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι τις αμερικάνικες εκλογές [αυτό είναι το Νο ένα ζήτημα της “αντιρατσιστικής” ατζέντας, ασχέτως όσων λέγονται] εγκυμονεί αλυσιδωτές αντιδράσεις, γεγονότα όπως το παρακάτω:
Ένας ανεξέλεγκτος πόλεμος συμμοριών έχει μετατρέψει την πόλη Dijon σε πεδίο μάχης. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, …εκατοντάδες ένοπλοι Τσετσένοι απ’ όλη τη Γαλλία έχουν ακροβολιστεί στην πόλη έχοντας στο στόχαστρό τους …”έμπορους ναρκωτικών”. Πέτρα του σκανδάλου είναι εδώ η επίθεση που δέχτηκε 16χρονο μέλος της τσετσένικης κονότητας. Οι “μαχητές” κατέπλευσαν στην πόλη για να υπερασπίσουν την κοινότητα και να “ζητήσουν δικαιοσύνη”…
Ο δήμαρχος δηλώνει ότι επεισόδια δίχως προηγούμενο εκτυλίσσονται στους δρόμους της Dijon. Υπάρχουν βίντεο από τις κάμερες παρακολούθησης που δείχνουν στρατούς νεαρών σε αιματηρές συμπλοκές με ραβδιά του μπέιζμπολ. Σε άλλα βίντεο διακρίνονται να “παρελαύνουν” άτομα με βαρύ οπλισμό [=πιστόλια και καλάσνικοφ].
Get the picture?
[το βίντεο από ανάρτηση ανώνυμου στο Twitter]

5
(Visited 549 times, 1 visits today)

Leave a Reply