ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, THU-13052021-2250 πρόστιμα και προνόμια

Δεν υπάρχει κανείς να μαζέψει αυτό το σκουπίδι;
Δεν εννοώ τον Πορτοσάλτε.

6
(Visited 99 times, 1 visits today)

7 Comments

  1. stcigar May 14, 2021 at 7:49 am

    Το πιο περίεργο είναι ότι πολλοί από αυτούς πιστεύουν σε κάποιο βαθμό στα ψέματά τους whatever that means. Όταν παίζεις τόσο καιρό σε μια θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχουν όλοι, στην οποία κοντεύει να χαθεί κάθε διάκριση μεταξύ θεατή και ηθοποιού, έρχεται κάποια στιγμή που ξεχνάς ότι πρόκειται για θέατρο.

    Reply
    1. Oannes May 14, 2021 at 8:08 am

      Ασφαλώς. Έχουν υπάρξει ηθοποιοί που είχαν επηρεαστεί/ταυτιστεί τόσο από/με κάποιο ρόλο, που έπρεπε να περάσουν από ψυχιατρικό session για να έρθουν στα ίσια τους.
      Αυτοί εδώ όμως για τους οποίους μιλάμε, πρέπει να περάσουν από “άλλου” είδους session για να στανιάρουν. Το μόνο που συναγωνίζεται την αγανάκτηση μου είναι η …απορία για το πόσο θα συνεχίσει ο κόσμος να τους ανέχεται. Και ο φόβος ότι αυτό θα συνεχιστεί για πάντα.
      Σημειωτέον ότι οι δηλώσεις του Nazi Doctor [η ψυχανωμαλία του διακρίνεται σαφέστατα στον τόνο της φωνής του] γίνονται την ίδια μέρα που οι τηλεοράσεις πανηγυρίζουν για την “ελευθερία” που απολαμβάνει ο πολίτης να μη στέλνει sms, να ψωνίζει χωρίς click away και να κυκλοφορεί μέχρι τις 12:30…με μάσκα πάντα.

      Reply
  2. stcigar May 14, 2021 at 9:11 am

    Καλά ο συγκεκριμένος είναι άρρωστος no doubt about it. Από την άλλη όμως κάπου είναι και συνεπής στη μαλακία του, σε αντίθεση ας πούμε με την κυβέρνηση που διαλέγει τη χειρότερη -σύμφωνα με τις δικές τους εκτιμήσεις εννοείται- στιγμή για το “ανοίξαμε το νοσοκομείο και σας περιμένουμε” προς τους τουρίστες. Θέλω να πω, από αυτόν και τους ομοίους του ξέρεις τουλάχιστον τι να περιμένεις. Από τους άλλους.. ούτε που θέλω να φανταστώ την υστερική φάτσα του Κούλη και του Άδωνι όταν καταλάβουν the hard way ότι το κόλπο με τον τουρισμό δεν έπιασε και τα λεφτά τελειώνουν. Ουαί τοις αρνηταίς!!

    Reply
    1. Oannes May 14, 2021 at 10:13 am

      Συμφωνώ, με την σημείωση ότι μπορεί ο εν λόγω να είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία κακού μπάτσου – μου φαίνεται δύσκολο να μην υπάρχουν κατ’ ιδίαν συνεννοήσεις ανάμεσα σε “ειδικούς” και στελέχη της κυβέρνησης. Ίσως ο τύπος να παραδέχεται σε στενό κύκλο ότι …το παρακάνει κάπου – κάπου, αλλά είναι για “εκπαιδευτικούς σκοπούς”.
      Αν και δεν είμαι σίγουρος. Μιλάμε ότι όλοι έχουν ξεφύγει, και ότι αυτό το πράγμα μόνο θα χοντραίνει αν δεν γίνει κάτι. Κάτι ας πούμε σαν τις απειλές των καραβανάδων σε Γαλλία και Αμερική [εκεί φτάνει το πράγμα…να παρακαλάει κανείς για ένα νέο Γουδί]

      Reply
  3. stcigar May 14, 2021 at 11:25 am

    Και ξέρεις τώρα πώς είναι αυτά.. Είναι μην κάνει κάποιος την αρχή. Και νάσου ξαφνικά να βρίσκεσαι στη νέα περίοδο του Μεσοπολέμου.

    Reply
    1. Oannes May 14, 2021 at 11:32 am

      …εφιαλτικά πιο “ενδιαφέρουσας”, και μόνο να παραβάλει κανείς τις δυνατότητες ελέγχου, τα δίκτυα παρακολούθησης, επηρεασμού κοινής γνώμης κοκ. με τα τότε.

      Reply
  4. stcigar May 14, 2021 at 11:53 am

    ..που κι αυτό θα είναι μόνο το πρελούδιο στον πόλεμο που θα επακολουθήσει.

    Reply

Leave a Reply