ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, THU-10122020-0945 η απεργία των δημοσιογράφων…

Ρίχνοντας κάποιος μια ματιά στις ανακοινώσεις των διοικητικών συμβουλίων των ομοσπονδιών τύπου και ΜΜΕ περί “κατάλυσης του στενού πυρήνα των εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων, συρρίκνωσης των θέσεων εργασίας, μαζικών απολύσεων” κλπ. ως λόγους της απεργίας τους, συνειδητοποιεί τα εξής:
Οι άνθρωποι που, ως
εκτελεστικά όργανα της εξουσίας [είναι χάρη σ’ αυτούς που δεν χρειάζεται …στρατό για να επιβάλλει την εγκληματική πολιτική της] πρωτοστατούν στη διάλυση της κοινωνίας, την απώλεια εργασίας, την υποβάθμιση του επιπέδου ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων στο άμεσο και προσεχές μέλλον, διεκδικούν το απυρόβλητο, αποκλειστικά για τον δικό τους κλάδο.
Είναι αυτό απειλή; το να μην έχουμε ειδήσεις; σίγουρα είναι. Αλλά αποκλειστικά για την κυβέρνηση – εξ ου και, πιθανά, θα υποκύψει.
Για μας είναι ευλογία.


2
(Visited 103 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Εmmanouel December 10, 2020 at 6:13 pm

    Δεν ξερω αν πηρες ειδηση το “ρατσιστικο” επεισοδιο στον αγωνα της Paris Saint Germain με την Τουρκικη Βasaksehir που προκαλεσε διακοπη του ματς. Με λιγα λογια ο τεταρτος διαιτητης που εχει την ευθυνη μεταξυ αλλων για την ταξη στους παγκους, απευθυνομενος σ εναν μαυρο παιχτη της Τουρκικης ομαδας που καθοταν στον παγκο ειπε κατι σαν ”πεστε σ αυτον τον μαυρο να καθησει ησυχα” . Εγινε χαμος.. διακοπηκε το παιχνιδι και συνεχιστηκε την αλλη μερα.. Και διαβαζω καπου το εξης αφοπλιστικο σχολιο
    ·

    @Emishor
    OK let’s ask BlackLivesMatter to change the word “black” because it’s racist. You see how bloody stupid and hypocritical this whole situation is?

    Reply
  2. Oannes December 10, 2020 at 7:48 pm

    Αφοπλιστικό όντως. Γενικά πάντως μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι οι τύποι των BLM είναι τόσο ηλίθιοι [ακριβέστερα οι τύπισσες: ιδρυτικά στελέχη των BLM είναι τρεις χοντρές μαύρες λεσβίες που δηλώνουν “εκπαιδευμένες μαρξίστριες” και αναφέρουν μεταξύ των στόχων τους την καταστροφή της πατριαρχικής οικογένειας]. Πρόκειται για κυνικούς καριόληδες, Το όλο πρότζεκτ είναι σπορά ανωμαλίας με συγκεκριμένες πρακτικές και κατευθύνσεις.

    Reply

Leave a Reply