ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, THU-05032020-0955 νάμπερ ουάν ευρωρουφιάνος

Από τους “πολιτικούς” που παίζουν συνειδητά καταστροφικό παιχνίδι εναντίον της χώρας, πιο διακεκριμένοι σταθερά είναι οι “αριστεροί” ευρωβουλευτές μας: από τη μια δεν έχουν να λογοδοτήσουν σε κανένα λαό και καμία περιφέρεια. Από την άλλη, ο συναγελασμός με τους συνάδελφούς τους σε ένα πολιτισμένο, “ευρωπαϊκό” περιβάλλον, μακρυά από τη βουή του πλήθους, τους φέρνει όλο κα πιο κοντά στα άδηλα συμφέροντα των διευθυντηρίων.
Είδαμε πρόσφατα τις χαφιέδικες καταγγελίες της χώρας σ’ αυτά τα τελευταία, εκ μέρους των “δημοσιογράφων” Στέλιου Κούλογλου και Δημήτρη Αρβανίτη [βλ. post ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΕΜΗΣ κ.ά.]. Εκείνος όμως που διεκδικεί χωρίς αντίπαλο τον τίτλο του πρωταθλητή της ευρωρουφιανιάς, είναι ο Δημήτρης Παπαδημούλης, με διαρκή παρουσία 6 χρόνων στο χώρο. Η παρουσία του άλλωστε φαντάζει ακόμα πιο ειδεχθής, γιατί δεν δείχνει να μοιράζεται το ίδιο χαμηλό IQ με τους προηγουμένους. Εκείνοι θα μπορούσαν να διεκδικήσουν απαλλαγή λόγω βλακείας.  Όχι και ο άνθρωπός μας.
Στη φωτογραφία, κάτω, το πώς αντιλαμβάνεται ο κύριος Παπαδημούλης τη συμβολή στον αγώνα της πατρίδας του υπέρ βωμών και εστιών, ενάντια στην εισβολή ορδών “μεταναστών” και “προσφύγων” αγνώστου προελεύσεως. Προσέξτε την αποστροφή “allegedly” στο tweet που πρόθυμα αναπαράγει…

2
(Visited 70 times, 1 visits today)

Leave a Reply