ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, SUN-27062021-1105 πύργος παράνοιας

Άλλη μια μείζων ανατροπή αφορά στην παρουσία του δημοσιογράφου του …Documento ως φωνής της λογικής, απέναντι στο παραλήρημα της κυρίας Πυργιώτη.
Πλάκα έχει η στιγμή που ο …έμπειρος Γιώργος Παπαδάκης αρχίζει [“μάλιστα! …λοιπόν!”] να τη μαζεύει.


4
(Visited 70 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar June 27, 2021 at 7:09 pm

    Είναι περίεργο εντωμεταξύ που οι σημερινοί επιστήμονες ενοχλούνται τόσο πολύ από τις “θεωρίες συνωμοσίας” και τα σχετικά. Ο παραδοσιακός επιστήμονας κοιτούσε τη δουλειά του χωρίς να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τις απόψεις και τις προκαταλήψεις του κοσμάκη. Αυτό που άλλαξε είναι ότι ο έλεγχος και η εξουσία επί του κοσμάκη αποτελεί σήμερα την κατεξοχήν δουλειά του επιστήμονα..

    Reply
    1. Oannes June 27, 2021 at 10:11 pm

      Πράγματι. Η πάλαι ποτέ φόρμουλα “επιστήμονας στην υπηρεσία της κυβέρνησης” έχει ανατραπεί μέσω του ελέγχου που ασκούν σ’ αυτήν ‘cutting edge τεχνολογίας’ οργανισμοί, απ’ το στρατιωτικοβιομηχανικό μέχρι το φαρμακοδιατροφικό σύμπλεγμα συν τον ‘απόλυτο εφιάλτη’ της Silicon Valley.

      Reply
  2. stcigar June 27, 2021 at 10:27 pm

    Οι τελευταίοι πάντως είναι κατά τη γνώμη μου η πρωταρχική πηγή του κακού. Τα κέρδη των φαρμακευτικών από τα εμβόλια είναι κυριολεκτικά ψίχουλα μπροστά στον αδιανόητο τζίρο που έχουν κάνει τα γνωστά ονόματα της πληροφορικής από τότε που ξεκίνησε (ή μήπως καλύτερα να πω “ξεκίνησαν”, αφού αυτοί ελέγχουν τη διακίνηση της πληροφορίας) η καταραμένη φάση του κορωνοϊού. Το να επιστρέψουμε στην “κανονικότητα” για τα δικά τους μέτρα ισοδυναμεί στην παρούσα κατάσταση με οικονομική αυτοκτονία.

    Reply
    1. Oannes June 27, 2021 at 10:49 pm

      Ούτε συζήτηση. Οι τύποι είναι η Νο 1 μάστιγα της ανθρωπότητας.

      Reply

Leave a Reply