ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, MON-21062021-1845 …πλυντήριο βιαστών & δολοφόνων!

Δεν έχω ρίξει ματιά στο περί τη στυγερή δολοφονία “ρεπορτάζ” που μαίνεται στα κανάλια. Για την ακρίβεια, έτσι και κρατήσει λίγο ακόμα, είναι μια καλή αφορμή να κόψει κανείς τελείως [και] τις ειδήσεις.
Με τον σάλο όμως που επικρατεί “στο Twitter” εναντίον του
Σκάι, το οποίο λέει, προσπαθεί να ξεπλύνει τον πιλότο, παρουσιάζοντάς τον σαν συγκροτημένη προσωπικότητα και …κατηγορώντας την δολοφονημένη σύζυγό του ως “ασταθή” [προφανώς η γραμμή που έχει περαστεί στο φιλοθεάμον κοινό είναι η γραμμή …Σούρα * περί “κτηνάνθρωπου χωρίς αισθήματα”] θα έμπαινε κανείς στον πειρασμό να υποθέσει ότι η υπόθεση αποτελεί μέρος του κοινωνικού πειράματος “Covid 19” …αν υπήρχε τρόπος να χωρέσει στο σενάριο.
Γιατί
το έν δέκατον του μένους να στρεφόταν εναντίον του Σκάι για την υπόθεση “promotion πανδημίας και σχετικού merchandise με επικεφαλής τα εμβόλια” ο κόσμος θα είχε γυρίσει ανάποδα.
Αλλά τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους που τώρα ακόμα, ντάλα καλοκαίρι, με δέκα νεκρούς “από κορωνοϊό” την ημέρα, εξακολουθούν να κυκλοφορούν σαν
ζόμπι στη μέση του πουθενά φορώντας μάσκες.

* Ο συγκεκριμένος θα έπρεπε ήδη να έχει απωλέσει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και να βρίσκεται υπό στενή ψυχιατρική παρακολούθηση, εν όψει “σοκ θεραπείας”.

4
(Visited 127 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar June 21, 2021 at 6:54 pm

    Περίεργο πάντως που δεν έγινε η παραμικρή αναφορά στο ρόλο του λοκντάουν στην αύξηση της ενδοοιοκενειακής βίας κλπ. Μάλλον γιατί δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια στη συγκεκριμένη περίπτωση.

    Reply
    1. Oannes June 21, 2021 at 8:00 pm

      Έχει γίνει λογος για το ρόλο του λοκντάουν γενικά στην άυξηση της ενδοοικογενειακής βίας [έχω ακούσει σχετική συζήτηση], αλλά με το σκεπτικό ότι …έφερε στην επιφάνεια τα “εγγενή προβλήματα” – υποθέτω τα σχετικά με την πατριαρχική δομή της ελληνικής οικογένειας…
      Το μόνο που δεν έκαναν ήταν να πλέξουν τον ύμνο του λοκτνάουν για τη συμβολή του.

      Reply
  2. stcigar June 21, 2021 at 7:10 pm

    Κατά πάσα πιθανότητα επίσης η καθυστέρηση στη διαλεύκανση μιας υπόθεσης που ήταν προφανής από την αρχή οφείλεται και πάλι στις ελπίδες της κυβέρνησης για στίφη τουριστών από την Αγγλία κλπ. Φαντάσου τέτοια εξώφυλλα την ώρα που ο Κούλης έτρεχε στις αυλές της Ευρώπης διαφημίζοντας τις ελληνικές “επιτυχίες”. Τώρα που οι ελπίδες εξανεμίστηκαν μετά τις γνωστές ταξιδιωτικές οδηγίες, είπαν επιτέλους να ρίξουν κάτι στα λιοντάρια να γουστάρει το πόπολο που έχει τα νεύρα του από την κλεισούρα και δεν ξέρει που ακριβώς να ξεσπάσει. Έρχεται και φθινόπωρο και πρέπει βλέπεις να πάρει δυνάμεις..

    Reply
  3. stcigar June 21, 2021 at 8:12 pm

    Γενικά το ξέρω κι εγώ, γιαυτό εξάλλου παραξενεύτηκα, ειδικά όμως εδώ.. τσιμουδιά.

    Reply

Leave a Reply