ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, MON-12042021-2035 “απορροφητικόν” βελόπουλου

Ο ΦΚ διείδε πεδίον δόξης λαμπρόν για να αποσπάσει, μαζί με τον πολιτικό του εταίρο Τζήμερο, ψήφους από “αρνητές” τύπου Βελόπουλου, Κασιδιάρη, διεκδικώντας τον τίτλο του μπιστικού-απ’-τον-δεξιό-χώρο της κυβέρνησης των λοιμωξιολόγων.
Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στον
…Φαΐλο, τύπο ανθρώπου που χλαπακιάζει δυο πίτσες – γίγας στην καθισιά για μπρέκφαστ, ότι υπάρχουν και άλλοι κίνδυνοι εκτός απ΄τον κορωνοϊό στους οποίους είναι εκτεθειμένοι οι παχύσαρκοι όπως του λόγου του. Τόσοι πολλοί, που οι ανήκοντες στην εν λόγω ομάδα, πρέπει σύμφωνα με τους γιατρούς, “να βρίσκονται σταθερά σε διαδικασία παρακολούθησης”.

Κατ’ αρχήν περαστικά και σιδερένιος. Κατά δεύτερον, συνιστώ “Απορροφητικόν” Βελόπουλου. Περιμένουμε το άρθρο για να διασκεδάσουμε…

2
(Visited 80 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar April 12, 2021 at 8:48 pm

    Οι παχύσαρκοι μπορεί να κινδυνεύουν από διάφορα.. Οι παχύδερμοι όμως δεν κινδυνεύουν από τίποτα!!

    Reply
  2. stcigar April 13, 2021 at 12:10 am

    Όπως και νάχει πάντως η κατάσταση έχει γίνει πλέον για μένα ιδιαίτερα ψυχοφθόρα και ψάχνω μια εύσχημη δικαιολογία μπας και την κάνω back to the future. Σκέφτομαι να παραδεχτώ πως έκανα σε όλα λάθος, εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά κλπ και να σταματήσω να φυτεύω ζιζάνια στο μακάριο μπαξέ της θανατολαγνείας τους. Το είχε πει κι ο Νίτσε προτού τρελαθεί ότι ο άνθρωπος προτιμά να πιστεύει στο μηδέν παρά να μην πιστεύει σε τίποτα..

    Reply

Leave a Reply