5 Comments

  1. dnk January 13, 2021 at 10:41 pm

    Μήπως η “ελευθεριακή” άποψη ότι ένας 12χρονος μπορεί να πάρει μια τέτοια απόφαση θυμίζει κάτι απο την ” δεσμευτικότητα” και την “απλότητα” των τελετών ενηλικίωσης- ” μύησης” των παιδιών-πολεμιστών,σε αυστηρά “ιεραρχημένες” φυλές; Μια “δεσμευτικότητα” και “απλότητα” την οποία θαύμαζαν-ιδωμένη μέσα απο τα δικά τους “φίλτρα”-και τα ” παιδιά” που “έπαιζαν” τους αντιπάλους του Ιντιάνα Τζόουνς.Πρέπει οι “ψεκασμένοι” να σταματήσουν,επιτέλους,τις απόπειρες λογοκρισίας του message του RNA προς το DNA,αλλά τέτοιοι “υπανάπτυκτοι” που είναι πού να καταλάβουν το,μεταmoderna,”σωτήριο” μήνυμα του.

    Reply
    1. Oannes January 14, 2021 at 7:54 am

      Η παρομοίωση με τις συγκεκριμένες τελετές ενηλικίωσης μου φαίνετται ιδιαίτερα εύστοχη, λαμβάνοντας υπόψη και την “αβρότητα” που τις χαρακτηρίζει. Ως προς το μήνυμα του RNA προς το DNA, ό,τι κι αν κάνουν οι “ψεκασμένοι”, οι “έχοντες και κατέχοντες” θα καταφέρουν να …εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη κυκλοφορία του.

      Reply
  2. dnk January 14, 2021 at 8:45 am

    Εντάξει,ας δεχτούμε ότι το-επτασφράγιστο μυστικό-message θα “κυκλοφορήσει”. Έχουν-οι ” κατέχοντες”-τα “μέσα”,όμως,να ρυθμίσουν και την κυκλοφορία της,κάπως,αβέβαιης-σίγουρης γι’αυτούς-“απάντησης”;

    Reply
    1. Oannes January 14, 2021 at 9:35 am

      …εδώ έχουν, ως φαίνεται, τα μέσα να κλείσουν το στόμα κοτζάμ πρόεδρου των ΗΠΑ. Το ότι κάποιοι από μας [θα] κάνουμε ό,τι μπορούμε, δεν σημαίνει ότι έχουμε και ψευδαισθήσεις “about the odds”. Ένα “θαύμα” φυσικά [μια καταλυτική παράμετρος που μας διαφεύγει] ποτέ δεν αποκλείεται. Σ’ αυτό ελπίζουμε.

      Reply
  3. dnk January 14, 2021 at 10:17 am

    Αξίζει,λίγο,να δείτε την “ιστορία” των mabs(monoclonal antibodies) και το πόσο “παίζουν” με τις “odds”,ελπίζοντας σε μια “θαυμάσια απόκριση” του(συνεχώς εξελισσόμενου,καθότι ζωντανού)DNA.

    Reply

Leave a Reply