ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΚΕΡΤΣΟΥ

Παραθέτω screen shots “δια του λόγου το αληθές” από προχτεσινή δημοσίευση του Βήματος. Από αυτήν προκύπτουν τα εξής :
1. Ο κύριος
Σκέρτσος ανατρέπει τις δημοσιογραφικές διαδόσεις περί ανεμβολίαστων που αποτελούν τη “συντριπτική πλειονότητα” των εισηγμένων & διασωληνωμένων.
2. Προβαίνει σε ρεσιτάλ
παρανοϊκής ασυναρτησίας με σκοπό να στηρίξει ότι …ενώ οι εμβολιασμένοι προηγούνται σε απόλυτους αριθμούς, αληθινά εν κινδύνω βρίσκονται οι ανεμβολίαστοι. Χρησιμοποιεί προς τούτο το υποθετικό παράδειγμα ενός χωριού, του οποίου τα δεδομένα είναι εντελώς άσχετα [80% εμβολιασμένοι] από εκείνα της πραγματικότητας.
Να είναι τόσο ηλίθιος όσο φαίνεται; Ή να υπάγεται κι αυτό σε κάποια πειραματική έρευνα
αναστολής της λαϊκής δυσπιστίας;

4
(Visited 57 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. stcigar August 28, 2021 at 10:47 pm

    Το αρχικό σκεπτικό πίσω από το εμβόλιο ήταν ότι το κάνεις μια φορά και σε προστατεύει από τα πάντα και για πάντα. Κακό του κεφαλιού τους πάντως που επιμένουν στην επέκταση του εμβολιασμού στο σύνολο του πληθυσμού. Μια χαρά είχαν βολευτεί μέχρι τώρα με τους ανεμβολίαστους ως αποδιοπομπαίους τράγους. Άντε μετά να βρίσκεις καινούργιες δικαιολογίες όταν στις εντατικές θα νοσηλεύονται αποκλειστικά και μόνο εμβολιασμένοι..

    Reply
  2. Anonymous August 28, 2021 at 11:05 pm

    Η’ ετσι για πλακα ας κανανε ενα πειραμα να κλειδωνανε μεσα τους ανεμβολιαστους για κανα διμηνο , και ν αφηνανε να κυκλοφορουν μονο οι εμβ. Να δουμε τι θα γινοταν και πως θα το δικαιολογουσαν ..

    Reply
  3. Timothy Price August 29, 2021 at 2:02 am

    It’s all a game to them. We need open season on rabbits and ducks.

    Reply

Leave a Reply