ΣΥΡΙΖΑ – DEMOCRATS: ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Η τακτική και ο αντιπολιτευτικός λόγος του πολιτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με των Αμερικάνων Democrats, ακόμα κι όταν οι περιστάσεις στις δυο χώρες διαφέρουν.
Την ίδια στιγμή που το δημοκρατικό κόμμα εγκαινιάζει καμπάνια ύψους 6 εκατομμυρίων δολ. εστιασμένη στην “ελλιπή ανταπόκριση” του Trump στον κορωνοϊό, οι “δικοί” μας φτιάχνουν …παρατηρητήριο για το ίδιο θέμα, συμπεριλαμβανομένης σ΄αυτό καθημερινής εκπομπής με τον διακεκριμένο για την ευθυκρισία και τη νηφαλιότητά του, δημοσιογράφο και ευρωβουλευτή, Κώστα – “ο Αντώνης Σαμαράς είναι μαλάκας” – Αρβανίτη.
Όσοι έχουμε ασχοληθεί με τις πορείες τους τα τελευταία χρόνια, έχουμε μια ιδέα του επιπέδου επαφής των δυο πολιτικών σχηματισμών με την πραγματικότητα. Η λίαν δυσάρεστη έκπληξη [τουλάχιστον για μένα] ήταν ο βαθμός κυνικότητας με την οποία είναι έτοιμοι να εργαλειοποιήσουν τα πάντα για το πολιτικό συμφέρον τους. Οι άνθρωποι δεν ορρωδούν, κυριολεκτικά, προ ουδενός. Η τελευταία παράγραφος του ρεπορτάζ του CNN [κάτω] τα λέει όλα.

4
(Visited 44 times, 1 visits today)

Leave a Reply