ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ROBERT KENNEDY JR

Έχοντας ασχοληθεί με τον βίο και την πολιτεία μελών της οικογένειας Kennedy, δεν θα έλεγα ότι έχω την “καθιερωμένη” συμπάθεια σ’ αυτήν.
Ο συγκεκριμένος
εξαιρείται. Αν ήμουν Αμερικανός πολίτης, θα τον ψήφιζα και με τα δυο χέρια. Το ρεύμα που φαίνεται να αναπτύσσεται υπέρ του, και εναντίον του re-animated corpse [προφητικός όρος που είχα ακούσει το Καλοκαίρι του 2020 από τον Alex Jones για τον Joe Biden] αποτελεί πηγή ελπίδας και στοιχειώδους παρηγοριάς.
Ο Robert Kennedy Jr. είναι ανιψιός του προέδρου των ΗΠΑ John Kennedy [δολοφονήθηκε 1963 – όταν ο RFK Jr ήταν 9] και γιος του προεδρικού υποψήφιου Robert Kennedy [δολοφονήθηκε 5 χρόνια αργότερα].
Ο άνθρωπος αποτελεί σύμβολο του
“αντιεμβολιαστικού” αγώνα δεκαετίες τώρα [top “conspiracy theorist” στην περίοο της πανδημίας για τις θέσεις του εναντίον των Fauci, Gates, Big Pharma – Facebook & Instagram τον μπλόκαραν …”over false vaccine, covid claims”]. Αυτό προσωπικά θα μου αρκούσε, ακόμα και αν δεν υπήρχε η θέση του περί εγκατάλειψης των αμερικανικών βάσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, ή η προσέγγιση σε θέματα περιβαλλοντικής πολιτικής, που τον φωτογραφίζει ως αντίπαλο δέος των Al Gore / John Kerry [κινητοποίηση “από τα κάτω” μέσω αφύπνισης των τοπικών κοινωνιών, ρυθμίσεις και περιορισμοί στον τρόπο λειτουργίας των big corporations, υποστήριξη με τις δέουσες προφυλάξεις των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας κλπ.]
Η ουσιαστικότατη συζήτηση που ακολουθεί είναι, για όσους ενδιαφέρονται, μια συνολική κάτοψη της σημερινής Αμερικής – και όχι μόνο : ένα από τα θέματα στα οποία γίνεται αναφορά εδώ είναι η εμπλοκή της CIA
στη δολοφονία του θείου του. Ένα άλλο είναι φυσικά οι εγκληματικές [και παραβατικές!] “πολιτικές” της πανδημικής περιόδου, αλλά και κάποια εκπληκτικά πράγματα περί εμβολίων γενικότερα. Ο RFK Jr ακούγεται επίσης στη διάρκεια του βίντεο να υιοθετεί τη μόνη λογική άποψη για το ουκρανικό : οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ έσπρωξαν τον Ρώσο πρόεδρο σε μία απόφαση – μονόδρομο για την επιβίωση της χώρας του…

Τα topics της συζήτησης :

5
(Visited 110 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. Timothy Price May 7, 2023 at 9:39 pm

    I have a contempt for the Kennedys similar to your contempt for the British Monarchy.

    Reply
    1. Oannes May 7, 2023 at 9:46 pm

      Me too. That’s what I ‘m saying in the beginning of the text. I think JFK Jr stands out as an exception. I hope I’m not wrong.

      Reply
      1. Timothy Price May 7, 2023 at 10:03 pm

        I think JFK was only more refined and subtle as compared to Ted, for example. Incomparison to today’s Democrats, JFK was a down right decent and reasonable man.

        Reply
        1. Oannes May 7, 2023 at 10:07 pm

          Sorry, I meant RFK Jr, the present one!
          The fact that JFK was down right decent and reasonable compared to today’s Democrats goes without saying. I can’t imagine someone who isn’t.

          Reply
          1. Timothy Price May 7, 2023 at 11:30 pm

            The current RFK seems pretty okay from what I can tell.

            Reply

Leave a Reply