ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΣΕ COVID TEST

Λεπτομέρειες γύρω από την πολιτική του Καναδά για την αντιμετώπιση του Covid 19, αόρατες μέχρι πρόσφατα, ήρθαν στο φως, από την εκπομπή του Tucker Carlson.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ : “Οι Καναδοί που επιστρέφουν στη χώρα τεστάρονται με την προσγείωση του αεροσκάφους. Σε περίπτωση θετικής διάγνωσης μπαίνουν σε
καραντίνα, σε δομές προετοιμασμένες από την κυβέρνηση. Αυτό δεν είναι προαιρετικό”.
Αυτό, για όσους δεν αντιλαμβάνονται [επηρεασμένοι ίσως από την κλασική εικόνα της χώρας ως παράδεισου των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων”] ισοδυναμεί με εγκλεισμό σε
στρατόπεδο συγκέντρωσης. Σε περίπτωση προσπάθειας αποφυγής του μέτρου, η ποινή περιλαμβάνει ένα εκατομμύριο δολάρια και τρία χρόνια φυλάκιση.
Αναφορές μιλούν για τς συνθήκες που επικρατούν στις δομές του κυρίου Τριντό [έλλειψη συχνά στοιχειωδών διευκολύνσεων όπως …τροφή και νερό] αλλά και του τρόπου με τον οποίο διεξάγεται η προσαγωγή.
Ένας πολίτης διηγείται τι αντιμετώπισε επιστρέφοντας στον Καναδά, μετά από επιχειρηματικό ταξίδι στις ΗΠΑ : αμέσως μετά την θετική διάγνωσή του στο τεστ, άνδρες της ασφαλείας με καλυμμένα πρόσωπα τον
“συνόδευσαν” [ουσιαστικά απήγαγαν] σε ένα μαύρο βαν με καλυμμένα παράθυρα, το οποίο τον μετέφερε σε άγνωστο προορισμό. “Πού με πάτε; τι ακριβώς έκανα;” ρωτούσε ο, έντρομος περισσότερο παρά αγανακτισμένος πολίτης. “Θα τα μάθεις όλα όταν φτάσουμε” ήταν η κλεμμένη από μπλοκμπάστερ του σωρού απάντηση. Ο τύπος παρηγορήθηκε με τη σκέψη ότι επρόκειτο για κάποιο είδος φάρσας. Φτάνοντας στον “προορισμό” κατάλαβε το λάθος του : “Τα πάντα ήταν καλυμμένα με πλαστικό, άτομα με στολές ολόγυρα, γενικά το μέρος δεν διέφερε από φυλακή”.
Τουτων [και άλλων πολλών] δοθέντων, τα καναδικά μέσα ενημέρωσης
“προειδοποιούν” τον κόσμο να μην πιστεύει την παραπληροφόρηση περί στρατοπέδων συγκέντρωσης. Τέτοιες διαδόσεις είναι εσκεμμένα ψευδείς, λένε. Στην πραγματικότητα πρόκειται για δομές …εθελοντικής απομόνωσης.
Μπορεί κανείς να ρίξει μια ματιά στο βίντεο του
Τζάστιν Τριντό που έχουμε προ μηνών δημοσιεύσει [post AGENDA 2030], με τον “καλοκάγαθο” πολιτικό να δίνει τα διαπιστευτήριά του ως ιεραπόστολου του GREAT RESET.

4
(Visited 210 times, 1 visits today)

Leave a Reply